Arti bir ama ben olsam o lafin ustune biraz kafa dinlemem lazim sonucta esigi gecmedik der baska yere giderim tatile. Soylenecek laf var soylenmeyecek laf var.Adam gitsin boşver, hazırlıklar biraz beklesin, sen de git bi tatil yap, klasik evlilik iyi olsa ana babamız mutlu olurdu, sık boğaza gerek yok.
Aynen başka yere git demek istedim ben de. Bizim ülkemizde böyle bir olay var, erkek ayrı tatile gider ama kadın ilk tatilini balayında yapar.Arti bir ama ben olsam o lafin ustune biraz kafa dinlemem lazim sonucta esigi gecmedik der baska yere giderim tatile. Soylenecek laf var soylenmeyecek laf var.
Gercekten mi ya ilk defa duyuyorum kadinin ilk tatilini balayinda yaptigini. Anneannem bile gezmis kizliginda hic gormedim cevremde boyle sey. Gercekse yuh diyorum.Aynen başka yere git demek istedim ben de. Bizim ülkemizde böyle bir olay var, erkek ayrı tatile gider ama kadın ilk tatilini balayında yapar.
Benim çevremde bile var, üniversitede çalışıyorum. Bahsettiğim bir otelde-pansiyonda kalmak, günübirlik ve akraba yanı olayı gibi düşünmedim.Gercekten mi ya ilk defa duyuyorum kadinin ilk tatilini balayinda yaptigini. Anneannem bile gezmis kizliginda hic gormedim cevremde boyle sey. Gercekse yuh diyorum.
Çok sıkı ailelerde öyle malesef yada ekonomik gücü olmayan genç kızlarımız da diyelimGercekten mi ya ilk defa duyuyorum kadinin ilk tatilini balayinda yaptigini. Anneannem bile gezmis kizliginda hic gormedim cevremde boyle sey. Gercekse yuh diyorum.
Otelde pansiyonda kalamiyor mu ya bekar kizlar. Yok artik... :)Benim çevremde bile var, üniversitede çalışıyorum. Bahsettiğim bir otelde-pansiyonda kalmak, günübirlik ve akraba yanı olayı gibi düşünmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?