Eşimin tavrı

Ya bu çocukca konuşmam etmem lafları falan bana çok saçma geliyor. Gitsin ne olacak. Arkadaslarıyla falan değil ailesiyle son kez tatile çıkıyor. Verdiği cevaplar sert olabilir tabi ama sizin böyle bir konuyu kısıtlamaniz daha saçma bence

Ikinizde de hata var,
Lakin esiniz cok havalanmis ,nikah onu ferahlatmis ,agzina geleni soylemis hayirli olsun ,bu saatten sonra durum zora girmis dugun icin bir daha dusunun,
Beraber son tatil vs laflarida hic hos degil

Otelde pansiyonda kalamiyor mu ya bekar kizlar. Yok artik... :)
Bir çok aile buna izin vermez, hatta teklif bile edilemez. Ben Egeliyim çevremde görmedim ama çalıştığım yerlerde çok karşılaştım zaten ekonomik özgürlüğü olmayana ana babası al kızım bu parayı tatil yap demez bu ülkede. İstisnalar vardır ama.

Ya ben su an soklara giriyorum da dogrudur vardir tabi canim. Tatil iyi gelir halbuki herkese sonra daha verimli olur insan. Kiz olsun erkek olsun.

Ya ben su an soklara giriyorum da dogrudur vardir tabi canim. Tatil iyi gelir halbuki herkese sonra daha verimli olur insan. Kiz olsun erkek olsun.
Bak sana bir anımı anlatayım, biz ünide okuyoruz üç beş biriktirdik bayram harçlığı vb. Kapadokyaya gideceğiz iki kız, ben izin alamam diye habersiz gideceğim, arkadaşım da yalvar yakar izin aldı. Sabah Ankara otogardan bilet alıp gideceğiz, bir baktım arkadaşımın yanında annesi, bunun gözler şiş, dayısı-amcası-dededi-halası işin içine maydanoz olmuşlar, iki kız onları orda ne yapmazlar, iki kız değillerdir erkek vardır gazlarıyla anasını takmışlar peşine, kadıncağız dizinden hasta, kalacağımız yer öğretmen evi, asansör yok, kadın bide eşya yüklenmiş. Ben sanki o da gelecekmiş gibi hoşgeldin teyzeciğim dedim bindik otobüse, üç kız tatile gittik

Vay arkadas nelerer oluyormus? Cok afedersin ama buyuk cehalet. Pek cok erkek aile uyesinin duyarliligi kadin namusu gutmekten ote gitmiyor maalesef. Halt etmisler resmen. Ama iyi tarafi bu vesileyle teyze de seyahat yapmis olmus. Baska bir aile seyahati komple iptal edebilirdi. Yine de gitmeniz guzel olmus.

Adamın gitmek istemesi, senin gitmesine engel olman ayrı bir konu ama bence asıl mesele o değil.

Daha evlenir evlenmez değişmesi. Sonuçta öncesinde durum farklıymış ve sen ondan herzamanki gibi davranmasını istemişsin. Bu durumda sen haklı oluyorsun.

Ne hakla ve gerekçeyle karışabiliyorsunuz bu kadar?
Adamın söylediği saygısız maygısızca ama doğru.

Düğün hazırlığı iyi bir bahane olmamış, ne hazırlığı yapıyorsunuz o kadar aksayacak?

Ben bu tavırla karşılaşsam evlilik düşüncemi gözden bile geçiririm.

Mudahale gerektigi zaman yaninda kimin olduguna bagli değişebilir bence.ama ailesi ile gitmesini sorun etmezdim.fakat sen kimsin falan hos olmamis. Belli etmis kendini. Ayrica tatile gidecekte 1 ay kalmayacak ya bir kac gun yapip döner sanirim.

Aynen başka yere git demek istedim ben de. Bizim ülkemizde böyle bir olay var, erkek ayrı tatile gider ama kadın ilk tatilini balayında yapar.

Öğretmen olup bu kadar sacmalayabilir bir insan ,ya hu ne alaka hangi ülke bu? Türkiye olmadığı kesin ,kadın sadece balayında tatile gidermiş ,önce sen kendine deger ver sonra başkalarından değer bekle

Ayrıca ailesiyle gitmesine neden karşı cikiyorsunuz ki ,sizede teklif etmiş gitmediginiz gibi ona da mani oluyorsunuz,böyle yapmaya hakkınız yok 1 -2 hafta hazırlık açısından çok bir kayip değil

Ay siz tamağmen yanlış anlamışınız.
1-bu yorum konu sahibinin değil.
2-yorumda bi eleştiri var zaten, ve aynı şeyi eleştiriyosunuz aslında.

Ama siz direk meseleye göbeğinden girmişiniz başını sonunu okumadan.

Sabahın bu saatleri sanırım ondan :) anlayamadim kusura bakmayın :) alıntı yaptığım arkadaş sende kusura bakma diğer yorumlari okumadigim için anlayamadım mevzuyu :)

Sabahın bu saatleri sanırım ondan :) anlayamadim kusura bakmayın :) alıntı yaptığım arkadaş sende kusura bakma diğer yorumlari okumadigim için anlayamadım mevzuyu :)

Yok bebeyim ne kusuru, güldürdün sabah sabah :)

Kesinlikle hatalısın. Ailesiyle son kez bir tatil planlamış buna müdahil olma hakkın yok bence. Ben olsam ne güzel git tabiiki ailenle ol derdim ne var ki bunda. Sen gidemezsin, gidersen konuşmam vb. Şekilde konuşur tehditkar davranırsan O da sen kim oluyorsun der. Kızgınlıkla demiştir. Biri benim ne yapıp yapmayacağıma benim yerime karar verse bende bu şekilde cevap veririm. O kişiyle olan ilişkimi sorgularım. Daha yolun başında bu denli anlayışsınz olmanız bu evliliğin sıkıntılı olacağını düşündürüyor.

Gördüğüm en uç örnek bu oldu çevremde ama birebir şahit olmadığım çok şey duydum.
Belki de bu ülkeyi yeterince tanımıyorsundur 7 bölge, binbir çeşit aile var bir, ikincisi öğretmen değilim ve meslekle doğru orantılı saçmalama eşiğim konusunda mutlaka size danışacağım. Kendime değer vermeye gelince de okumanız var lakin anlama kısmı vasat, "ben ilk kez balayına tatile gittim, böyle olmalı" mı demişim acaba, 13 ülke gezmiş bir insan var sizin karşınızda ama bununla kıyaslanamayacak oranda kendi ülkemi gezdim ve tanıdım. Sokaktaki kadınların hepsi interrail mi yapmış, kaç kadın kız kıza bir yere gidebilmiş acaba, kaç içanadolulu abi hadi kardeşim Antalya ya git tatil yap der? Bunları geç işten eve yarın saat geç geleni öldürdüler bu ülkede heralde herkes İsviçre'den burada, bir ben Türkiyeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…