Eşimin tehtidleri yardımcı olurmusunuz kızlar:(

:KK70: aklıma yaşadığım bi şey geldi de.. 5 aylıktı oğlum kvnin de günü vardı eşimle evini temizlemeye gittik. Eşimin eski sevgilisinin fotosunu koltuğun üstüne koymuş bende sinirlendim sen napmaya çalışıyosun bilmiyosun sanki gelceğimizi.. biz evini temizlemeye geliyoruz senin yaptığına bak dedim. Gerizekalı bağırmaya başladı kimse benim camımı da a..mı da silmesin diye.. karşındaki edepsiz oldu mu neler duyuyo bu kulaklar..
Bittercoffee Bittercoffee töbe ya gerçektende çok edepsizmiş özelliklede o resim olayı o şekilde ağzı bozuk bi kadının yapabileceği basit oyunlardan yazık ama çok güldüm akşam akşam

Bittercoffee Bittercoffee töbe ya gerçektende çok edepsizmiş özelliklede o resim olayı o şekilde ağzı bozuk bi kadının yapabileceği basit oyunlardan yazık ama çok güldüm akşam akşam
Ay sorma yaşarken çok sinir bozucu ama üstünden zaman geçince basitlikleri aklıma geldikçe gülüyorum.. ki ben ağzından salak lafı bile çıkmayan bi insan olarak karşısında şok olup cevap bile verememiştim sadece terbiyesiz çıkmıştı ağzımdan :D

Ay sorma yaşarken çok sinir bozucu ama üstünden zaman geçince basitlikleri aklıma geldikçe gülüyorum.. ki ben ağzından salak lafı bile çıkmayan bi insan olarak karşısında şok olup cevap bile verememiştim sadece terbiyesiz çıkmıştı ağzımdan :KK70:
Bittercoffee Bittercoffee bende çok şaşırdım yaptığı cahilliğe hala aynılarını yapıyomu yani aynı hareketleri

Bittercoffee Bittercoffee bende çok şaşırdım yaptığı cahilliğe hala aynılarını yapıyomu yani aynı hareketleri
Çok büyük terbiyesizlikler yapamıyo artık çekiniyo benden aramızda çok acayip şeyler geçti çünkü.. arada ufak tefek saçmalıyo laf sokmaya falan çalışıyo cevabını alıp oturuyo.. eşim de sağolsun son bikaç senedir karışmıyo hiç aramıza girmiyo.. o yüzden izin vermiyorum beni üzmesine.. sık görüşsek de aramızda bi mesafe var aşamadıkları..
Sen nasıl oldun peki??

merhaba kızlar daha önceki konularımdada söyledim sonbahara kadar bekleyecektim ev durumuyla alakalı ama bu adam bu lanet apt taşınsada o iki yüzlü annesi yüzünden zulmedecek kadın bugün yani iki yüzlü kv diyoki senin çocuğun dışarı çıkarken yüzüme bakmıyo o kadar adi bi insan ki çocuk halbuki onlarla oynamayı çok seviyor bir önceki konumda hatta beni sevmiyo diye yakınmıştım neyse arabada oğluyla konuşuyoduk bana dediki beni kızdırma çocuğımu senden alırım dedi bende onu ben doğurdum bana bunu söylemeye hakkın yok dedim ve bana beddua etti tamam git o halde velayet davası aç dedim bana bak bana dedi ben istesem mahkeme dinlemem benim nasıl bi insan olduğumu biliyorsun çocuğu alıp giderim suratını göremezsin dedi çocuk uyudu arabada eve çıktım bana davranışlarını görmeniz lazım köpek muamelesi yapıyor ve bunların hepsi o kınalar yakası annesinin marifeti yılan gözleriyle oluna kaş göz yapıyo oğlu susuyo ben eve geldiğimizde içli içli ağladım yürekten çünkü kızımı onların elinde düşünemiyorum görümcem kızım doğduğunda biraz büyüsün otoyol kenarlarında mendil sattırırız diyodu kv hiç söylemiyorum başından beri derdi zaten benle kusura bakmayın uzun yazdım ama bi sorum olcak benim eşim içki tüketiyo her zaman değil çocuk olduktan aonra arada ama ben dedim bi daha olursa evde beni bulamassın ve içtiğinde gözü hiçbişey görmüyor daha önce araçtada yakalandı ve aileside kullanıyo ben çocuğumu bu zulmedenler arasında bıakmak istemiyorum tamam illaki görücek ama ben böyle insanların evinde kalmasını istemiyorum bu mümkünmü hakkınızı helal edin uzun oldu
Bence bu tehditleri bir daha ki sefere telefon kaydına al çaktırmadan sonra iyi bi avukat tut boşanma davası aç delilleri sun bakalım ne olacak

Zerosima Zerosima inşallah denk gelir canım ama yaşın küçükse lütfen bekle bide mesleğin elinde olsun çünkü maddiyatın ve işin oldumu evliliğin bitsede korkmuyosun hayattan ve eşin senden en az 5 yaş büyük olsun çokk önemli yaş olayı

24 yaşındayım şu an için acele etmiyorum millet ne kadar zorlasa da kimseye güvenemiyorum çünkü soğuğum evliliğe karşı

SAKIN HA KORKMA NAH ALIR ÇOCUĞU ÇOK FILM SEYRETMIS UZAKLASTIRILMA KARARI AL KIZIMIN VE BENIM HAYATI TEHLIKEMIZ VAR DE ALKOL ICIP ICIP KIZIMA PIS PIS KONUŞUYORLAR DE ANNE OLARAK RIZAM YOK VE ASLA OLMAYACAK DE BAK BAKALIM GORUYORLARMI !!

SAKIN HA KORKMA NAH ALIR ÇOCUĞU ÇOK FILM SEYRETMIS UZAKLASTIRILMA KARARI AL KIZIMIN VE BENIM HAYATI TEHLIKEMIZ VAR DE ALKOL ICIP ICIP KIZIMA PIS PIS KONUŞUYORLAR DE ANNE OLARAK RIZAM YOK VE ASLA OLMAYACAK DE BAK BAKALIM GORUYORLARMI !!
@minicik-anne12 o gücü arkasındaki yılan dilli anasından alıyor anasınıda oğlunuda mahkemede hoplatıcam merak etmesinler tabi rabbim müsade ederse

Caktirmadan kocanin ses kayitlarini al telefonuna. Aracta icki icerkende videosunu cek. Eline delil topla bir güzel sonra onlari kendi mail adresine at. Tehditlerini felanda kayit altina al. InsAllah araniz düzelir ama düzelmezde kötüye giderse en azindan elinde deliller olur.

Back
X