Eşimin telefon geçmişi

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
Selam kızlar,

2 farklı adroid telefonda aynı gmail adresi kullanıldığında , birinin internet geçmişi diğerinin geçmişine otomatik gelir mi ?

Eşimin telefonunda geçmiş kısmında internette bazı şeyler arattığını ve ahlaksız sitelere girildiğini gördüm (1 günlük değil yaklaşık 1-2 aylık geçmişi gördüm).

bana kardeşiyle aynı gmaili kullandığı için onun arattığı şeylerin girdiği sitelerin otomatik olarak kendi telefonuna da geldiğini söyledi. Aynı şekilde eşimin arattığı şeylerde kardeşinin internet geçmişine geliyormuş.

Böyle bir şey mümkün mü ? olabilir mi ?

Olabilir bende eşim ile aynı Google hesabını kullanıyorum rehberim bile onda gözüküyor .

Bırakın izlesin yani izlemeyen birilerini bulursan boşayalım kocaları .

Özel hayatına bu denli müdahale etmeyin .

internet geçmişiyle gmail in alakası yok ki

evet mümkün. dogru söylüyo olabilir

Tabi ki görünür annemle ortak kullanıyorDuk bir ara gmailleri ne aratsa bana düşüyordu hemen arıyordum hayırdır diye :)

Ayni gmail i kullanıyorlarsa mumkun. Chrome gecmisi vs yedeklenir. Kk su kocalarin telefonunu kurcalamayi hiraksa acacak konu kalmayacak kimsede

bilmiyorum çok inanadırıcı gelmedi ilk söylediğinde

.

Mümkün. Ama az buçuk tahmin edesiniz kime ait olduğunu.
Kardeşi bekar mı?

yine de sinir oldum .

bir de geçmişte eşimin twitterından aratılmış kişiler vardı . bunu da mı kardeşin yaptı diyorum o girmiştir ben kullanmıyorum diyo

Aynı google hesabı üzerinden görünüyor canım. Rahat ol.

Mümkün ama yine de kardeşinin arattığı anlamına gelmez bu. Kendisi aratmışsa bile pek kızılacak bir şey göremedim.

Bilgisayarım ve 2 android telefonum aynı maile bağlı. Hepsinde aynı arama geçmişi görülüyor. Yani bilgisayar ya da bir telefonda arattığımı diğerlerinde de görebiliyorum.
Bu arada mühendisim, güvenebilirsiniz, eşin doğru söylüyor.

Evet google geçmisini ve youtubw şöyle geçmesini kendi telefonumda görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…