Hayir var cnm adroid telefonlarda oluyointernet geçmişiyle gmail in alakası yok ki
Tabi ki görünür annemle ortak kullanıyorDuk bir ara gmailleri ne aratsa bana düşüyordu hemen arıyordum hayırdır diye :)Selam kızlar,
2 farklı adroid telefonda aynı gmail adresi kullanıldığında , birinin internet geçmişi diğerinin geçmişine otomatik gelir mi ?
Eşimin telefonunda geçmiş kısmında internette bazı şeyler arattığını ve ahlaksız sitelere girildiğini gördüm (1 günlük değil yaklaşık 1-2 aylık geçmişi gördüm).
bana kardeşiyle aynı gmaili kullandığı için onun arattığı şeylerin girdiği sitelerin otomatik olarak kendi telefonuna da geldiğini söyledi. Aynı şekilde eşimin arattığı şeylerde kardeşinin internet geçmişine geliyormuş.
Böyle bir şey mümkün mü ? olabilir mi ?
Ayni gmail i kullanıyorlarsa mumkun. Chrome gecmisi vs yedeklenir. Kk su kocalarin telefonunu kurcalamayi hiraksa acacak konu kalmayacak kimsedeSelam kızlar,
2 farklı adroid telefonda aynı gmail adresi kullanıldığında , birinin internet geçmişi diğerinin geçmişine otomatik gelir mi ?
Eşimin telefonunda geçmiş kısmında internette bazı şeyler arattığını ve ahlaksız sitelere girildiğini gördüm (1 günlük değil yaklaşık 1-2 aylık geçmişi gördüm).
bana kardeşiyle aynı gmaili kullandığı için onun arattığı şeylerin girdiği sitelerin otomatik olarak kendi telefonuna da geldiğini söyledi. Aynı şekilde eşimin arattığı şeylerde kardeşinin internet geçmişine geliyormuş.
Böyle bir şey mümkün mü ? olabilir mi ?
evet bekar . işte bende anlayamadımMümkün. Ama az buçuk tahmin edesiniz kime ait olduğunu.
Kardeşi bekar mı?
yine de sinir oldum .
bir de geçmişte eşimin twitterından aratılmış kişiler vardı . bunu da mı kardeşin yaptı diyorum o girmiştir ben kullanmıyorum diyo
ay aynen bende öyle söyledimNiye her şey ortak, paralı mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?