- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
yukarılarda bı yerde yazmıştım. Nifak tohumları ekmeyin altı üstü bir şarkı isterse kocası kasıtlı yüklemiş olsun,isterse görümcesi altı üstü bir SARKİ..saçma olan nedir açıklarmısınız bide sizin saçma düşüncenizi okuyalım
Biarada sadece benimkini sen sevdamisin var ya onu yapmisti onuda kiz paylasiyoduGereksiz bi sorun cikmamis mi sence de?
Gerci niye insan vazgectim diye telefon zil sesi yapar onu da bilemedim
Esimde yarin git sor dedi hatta biraksam gorumcemi yanima getirip sorcakti o sinirle. Bende dedim yarin gelirse yanima agzini ariycam bakalim dedim ama oda şansa gelmedi daha:) bide diyo gercegi ogrenincede benle konusma diye küsüyo adamcagizGörümcenizle görüşüyorsanız laf arasında "telefondaki ne güzel şarkıymış öyle" diye konu açıp ağzını arayabilirsiniz ufaktan :)
Çok uzun zamandır açmıyorsa telefonu hatırlamıyor da olabilir tabi.
Eşinizin eski sevgilisinin bilmem ne zaman evlendiğine kadar neden haberdarsınız?
Yahu ben bizimkinin eski sevgilisinin adını bilmem. Sormam da... didik didik edip sonra boş zamanlarınızda senaryolar kurup hayatı kendinize zehir ediyorsunuz.
Aldim komple sildim vallahi sarkiyi cok sinirlerim bozuldu simdi alarm gibi caliyo telefonu:)Al eline telefonu değiştir zıl sesını Bende huylanırım böyle şeylerden. Her defasında duyup. Kendını uzecegıne. Degıstir zıl sesini
Aldim komple sildim vallahi sarkiyi cok sinirlerim bozuldu simdi alarm gibi caliyo telefonu:)
Haklsin Cok sagol canim amin insallah hepimize huzur versin:)canım yeni doğum yapmışsın bunun etkisi de vardır
biraz rahatlamaya çalış
eşinle kavga etme bunlar büyütülecek şeyler değil
Allah huzur versin evladınızla birlikte yuvanıza
Valla guzel fikirŞöyle dokuz sekizlik bi oyun havası yapsanıza.
"Kremini süüürr, marka marka, kalite kalite" diye çalsın
Ay akşam gelince benimkine bi eşek şakası yapayım ben
Esimde yarin git sor dedi hatta biraksam gorumcemi yanima getirip sorcakti o sinirle. Bende dedim yarin gelirse yanima agzini ariycam bakalim dedim ama oda şansa gelmedi daha:) bide diyo gercegi ogrenincede benle konusma diye küsüyo adamcagiz
Yok yok cok haklisiniz zaten kafamda cok fena yer etmis durumdaYani şarkıyı bilmiyorum duymadım türkçe de pek dinlemem, bir üye pek popüler bir şarkı değil demiş, ben de bir "acaba?" derdim yani. Üstelik ikinci defa olunca..
Yani iyice aklınıza sokmuş gibi oluyorum ama, düşüncem bu..
Kafama çok takarsam ağız arardım ben sanırım.
Sarkida acayip duygusal bi sarki yaniYani şarkıyı bilmiyorum duymadım türkçe de pek dinlemem, bir üye pek popüler bir şarkı değil demiş, ben de bir "acaba?" derdim yani. Üstelik ikinci defa olunca..
Yani iyice aklınıza sokmuş gibi oluyorum ama, düşüncem bu..
Kafama çok takarsam ağız arardım ben sanırım.
Demekki bilerek yapmamış. Unutun artık eskiyi. Siz gündeme getiriyorsunuz. Degerlendirmeyin şu eskileri ya. Sevmese niye sizinle olsun. Herkes unutuluyor zamanla. Dinlesen bile onunla o müziği eskisi gibi etki etmiyor. Etsede bikac dk sonra unutuluyor. Kafanızı takmayın.Esimde yarin git sor dedi hatta biraksam gorumcemi yanima getirip sorcakti o sinirle. Bende dedim yarin gelirse yanima agzini ariycam bakalim dedim ama oda şansa gelmedi daha:) bide diyo gercegi ogrenincede benle konusma diye küsüyo adamcagiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?