Esimin telefon zil sesi ...

canım yeni doğum yapmışsın bunun etkisi de vardır
biraz rahatlamaya çalış
eşinle kavga etme bunlar büyütülecek şeyler değil
Allah huzur versin evladınızla birlikte yuvanıza

Şarkı alalade bi şey olda neyse de öyle popüler bir şey değil. bağlantınız çok boş gelmedi bana ama erkekler inkar eder net. Aklına düşmüş önceki şeytan meydan dürtmüş gibi gözüküyor buradan. En iyisi görümceyle yüzleşin.

Görümcenizle görüşüyorsanız laf arasında "telefondaki ne güzel şarkıymış öyle" diye konu açıp ağzını arayabilirsiniz ufaktan :)
Çok uzun zamandır açmıyorsa telefonu hatırlamıyor da olabilir tabi.
Ama çok da üstüne düşmeyin bence.

Esimde yarin git sor dedi hatta biraksam gorumcemi yanima getirip sorcakti o sinirle. Bende dedim yarin gelirse yanima agzini ariycam bakalim dedim ama oda şansa gelmedi daha:) bide diyo gercegi ogrenincede benle konusma diye küsüyo adamcagiz

He bı de o var, nerden biliyosun evlendiğini valla o kız çok mutludur sen böyle mutsuz etmekle meşgul et kendini

Al eline telefonu değiştir zıl sesını Bende huylanırım böyle şeylerden. Her defasında duyup. Kendını uzecegıne. Degıstir zıl sesini
Aldim komple sildim vallahi sarkiyi cok sinirlerim bozuldu simdi alarm gibi caliyo telefonu:)

canım yeni doğum yapmışsın bunun etkisi de vardır
biraz rahatlamaya çalış
eşinle kavga etme bunlar büyütülecek şeyler değil
Allah huzur versin evladınızla birlikte yuvanıza
Haklsin Cok sagol canim amin insallah hepimize huzur versin:)

Çocuk olduktan sonra buz kadınlar. Ufacık seyı aslında Çok büyütüyoruz bnımde ıkı tane minik oğlum var Eşime ve eşim bana zaman ayıramıyoruz. Bunaldıgım zaman hemen Bı açığın goreyım ondan cıkartıyorum:)

Şöyle dokuz sekizlik bi oyun havası yapsanıza.
"Kremini süüürr, marka marka, kalite kalite" diye çalsın

Ay akşam gelince benimkine bi eşek şakası yapayım ben
Valla guzel fikir
Bunu indiriyorum simdi ama tabi farkli onerilere acigimm

Çok beğendiğim bir şarkı.ne olacakki değiştirin zil sesini. Sizde başka sevdiğiniz şarkıyı yapın. İkimizinde aynı olsun deyin. Uzatılacak bir mevzu değil. Ama bende istemezdim sanırım.

Yani şarkıyı bilmiyorum duymadım türkçe de pek dinlemem, bir üye pek popüler bir şarkı değil demiş, ben de bir "acaba?" derdim yani. Üstelik ikinci defa olunca..
Yani iyice aklınıza sokmuş gibi oluyorum ama, düşüncem bu..
Kafama çok takarsam ağız arardım ben sanırım.

Yok yok cok haklisiniz zaten kafamda cok fena yer etmis durumda

Sarkida acayip duygusal bi sarki yani

Demekki bilerek yapmamış. Unutun artık eskiyi. Siz gündeme getiriyorsunuz. Degerlendirmeyin şu eskileri ya. Sevmese niye sizinle olsun. Herkes unutuluyor zamanla. Dinlesen bile onunla o müziği eskisi gibi etki etmiyor. Etsede bikac dk sonra unutuluyor. Kafanızı takmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…