Esimin telefon zil sesi ...

Allah aşkına eşin hangi hislerle şarkıyı zil sesi yapmış olabilir.
Her telefon çaldığında kızı yad edip içlenmek için mi ?
Saçmalama arkadaşım ya
Boşuna bozma moralini
Aklına bile getirmemiştir bence o kızın o şarkıyı sevdiğini
Geldiyse bile sallamamıştır
Bu tarz ayrıntıları biz kadınlar düşünürüz genellikle. Erkekler değil:)

Son düzenleme:
Sarkida acayip duygusal bi sarki yani

Doğrudur, belki de bir şey yok dediği gibi görümceniz de seviyordur şarkıyı.
Telefon o zamanlardan kalmaysa sizle tanışmadan önce bir şekilde yüklenmiştir belki.
Yani bilemiyorum ama ben de böyle ayrıntılara şüpheyle yaklaşırım biraz, varsa içimi rahatlatma yöntemi yapmaya çalışırım.

Haklisiniz

Eşinin bu şarkıyı açıp dinlediğine şahit oldun mu hiç? Olmadıysan çok çok çok gereksiz bi tepki olmuş.. kızın evlendiğini bilecek kadar takıntı yapmışsın, bu kadar takip etme, kendi hayatını yaşa

Işini gücünü bırakıp bu kızımı takip ediyorsun her paylaşımından haberin var. Geçmiş gitmiş kızda evlenmiş bırak takip etmeyi.
Ayrıca bu şarkıyı bende çok seviyorum.
Simdi etmiyorum ama sevgiliyken malum ediyordum yani ozamanlar :) evet sarki guzel gercekten

Haklisin , yok oyle acip dinledigini hic duymadim

T_shirt lerini kokuyorsun ve sudan sebepsiz yere kavga ediyorsun güldürme lütfen seviyorsan takma böyle seyleri o kızada boş boş kuruntu yapıp takip etme artık evlendiğini baska nerden bilicen

İki aylik bebeginiz var ise hâlâ lohusalik sendromundasiniz gibi geldi :) yapmayin lutfen zorla adamin aklina sokacaksiniz. Muzik alt tarafi o kizda evlenmis zaten, kendinizi bos yere uzmeyin. Bebegi ailenize birakip disari cikin esinizle vakit gecirin alisveris yapin suslenin kafa dagitin kisacasi.. Dikkatinizi baska yonlere verip kendinize zaman ayirin.. Hayat daha guzel olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…