- 9 Temmuz 2017
- 214
- 825
- 18
Sarkida acayip duygusal bi sarki yani
Hımm malum şarkı buysa durum çok ciddi Allah yardımcınız olsun.Biarada sadece benimkini sen sevdamisin var ya onu yapmisti onuda kiz paylasiyodu
Valla guzel fikir
Bunu indiriyorum simdi ama tabi farkli onerilere acigimm
Ayy buda cok iyi ya bunu yapsaydim keske ,Ahahahahaah
Şu nasıl?
HaklisinizAllah aşkına eşin hangi hislerle şarkıyı zil sesi yapmış olabilir.
Her telefon çaldığında kızı yad edip içlenmek için mi ?
Saçmalama arkadaşım ya
Boşuna bozma moralini
Aklına bile getirmemiştir bence o kızın o şarkıyı sevdiğini
Geldiyse bile sallamamıştır
Bu tarz ayrıntıları biz kadınlar düşünürüz genellikle. Erkekler değil:)
Kendinizi yorduğunuza değmez inanın. Bu tip konularda, altında bir şey varsa bile ölümüne inkar ediyor erkekler. En fazla "Ben rahatsız oluyorum, ikimizin şarkısı yapalım, liseli aşıklar gibi bize özel bir şarkımız olsun, ikimizin telefonu da öyle çalsın" filan deyip toparlayıp geçin. Bu vesileyle ilişkiniz pekişir.
Bunun haricinde ısrarla, aynı şarkıyı kullanmaya devam ederse, bilmiyorum da, kendimi yerinize koyuyorum; gizlice telefon zil sesini "Ben malım, ben hıyarım" vb. diyen, internetten bulduğum absürt bi ses kaydı ile değiştirir ve o gün iş yerinde bol bol arardım kendisini herhalde :)
Işini gücünü bırakıp bu kızımı takip ediyorsun her paylaşımından haberin var. Geçmiş gitmiş kızda evlenmiş bırak takip etmeyi.Biarada sadece benimkini sen sevdamisin var ya onu yapmisti onuda kiz paylasiyodu
Simdi etmiyorum ama sevgiliyken malum ediyordum yani ozamanlar :) evet sarki guzel gercektenIşini gücünü bırakıp bu kızımı takip ediyorsun her paylaşımından haberin var. Geçmiş gitmiş kızda evlenmiş bırak takip etmeyi.
Ayrıca bu şarkıyı bende çok seviyorum.
Haklisin , yok oyle acip dinledigini hic duymadimEşinin bu şarkıyı açıp dinlediğine şahit oldun mu hiç? Olmadıysan çok çok çok gereksiz bi tepki olmuş.. kızın evlendiğini bilecek kadar takıntı yapmışsın, bu kadar takip etme, kendi hayatını yaşa
İmera-vazgectim:)Şarkıyı merak ettim sadece:)
T_shirt lerini kokuyorsun ve sudan sebepsiz yere kavga ediyorsun güldürme lütfen seviyorsan takma böyle seyleri o kızada boş boş kuruntu yapıp takip etme artık evlendiğini baska nerden bilicenBana kizabilirsiniz belki cok sacmada olablir ama kafama takilan birsey var kizlar esimin telefonu bozuldu gorumcemin eski telefonunu aldi dun telefonu caliyodu sarki hosuma gtti dun bi bakiym neymis dedim sok oldummm . Biz sevgiliyken biara ayrildik esim baska bi kizla gorusuyodu o kiz Bu sarkinin sozlerini paylasiyodu facede. Bu ay basinda evlendi o kizda. Bende dun kavga ettim bu sarki ne ben bilmiyomuyum onun ne oldugunu vs dedim oda cok sinirlendi sucluyomusum gibi gordu ve o sarki telefonu aldi alali zil sesiymis o yapmamis bile bilmiyormus da oyle bisey. Telefonda da tek o sarki var Oyle tartistik. Bikere daha ayni sey olmustu cok onceden. Ozaman onemsemedim ama simdi cok sinirlerim bozuldu bilmeyerek mi yapiyo bilmiyorum simdi diyebilirsiniz e biz napalim diye ama paylasmak istedim yanlizim konusacak kimsem yok buaralar herseyi takar oldum paranoyak oldum cok sik kavga ediyoruz tisortlerini felan koklamaya basladim 3-4 gun oncede oyle kavga ettik. Esimden oyle bisey beklmem ama iste ne oldu bana bilmiyorum ilgisiz birakiyorum esimi biraz 2 aylik bebegimiz var cunku.belkide o yuzden bana oyle geliyo anlamadim gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?