esımın telefondaki msj

Burayada bol aksiyonlu konuyu atıp kaçıyorlar ya bi yazsana ağzından cımbızla laf alınmış. Nerdesin kıvılcımdan ateş mi çıkarıyosun konu sahibesi??

Kopyala yapistie yapmis birazdan kendinden eklemis demissin.
Mesaji tekrar ekleyip o kopyala yapistir yaptigi mesajida eklermisin bi konu sahibi?
Ekledigi cumleleri merak ettim.

Bu ne ya insan anca sevdiğine yazar böyle doğum günü msj bence bar bu işte bir iş hattaaaa esinden telefonu al gizlice ve msj at eşi nin adı ile esin e dikkat et çaktırma ama ne yazacak bi bak

Bi ker kocamı çok pis dövdüm bu yüzden yeminle

Sana muhtemelen dostane duygularla yazdığını söyleyecek. Ama ben çok masum bulmadim kıza yürüyor gibi sanki

bu ne rezil bir mesaj, bu ne rezil bir Türkçe. mesajı anlayabilmek için defalarca okumak zorunda kaldım. korkma konu sahibi, bence böyle rezil bir dille yazılan mesajı hiçbir kız kaale almaz ve cevap dahi yazmaz. tabi dolayısıyla bunu yazan adamı da. Türkçe demek bile yanlış, kuş dili gibi bişey bu yahu.

Oha bu nasil mesaj? Boyle birsey yapsa esim bu ne diye sormadan once evin icinde hersey havada ucmustu. Birde ne var bunda mi demis. Yuhh yanii

Ya bu mesajın anlamı yazan kişiye göre değişir. Mesela eşiniz herkese karşı canım veya - cığım ekini kullanıyorsa normal. Mesela benim eşim benden başka kimseye canım demez onun için ben öyle bir mesaj bulsam ortalık karışmıştı.

Ayy bu ne kroluk yaaaa
Vallahi kocam yapsaaaaa kiyaaamettt kopardiiiii dahaa ne olsun yahuuuuu resmen yürümüsss edacigaaaa

Hayallerındekı ben olayım sız bunu bır arkadasınızdan duydunuzmu bunu sevgılısınden bıle duymayan ınsanlar var

Ben asıl sıze boyle sozler soylıyormu merak ettım ?

Çok kötü yaaa. . Sevdiğin adamın başkalarına dökülen güzel sözcüklerini görmek. . . . . . .

Kalbime biri bıçağı sokup sokup çıkarmış gibi, biri gırtlağıma sıkıca yapışmış gibi donup kalırdım. .

Bu arada eşinin kızla yaşamak istediği hayale s.çayım ben !

Sende bi güzel inan emi. Cığım diyo ya. Edacığım! Canım.. Ula eşim birine dicek ha!..
Siz atıyo musunuz erkeklere öyle mesajlar arkadaşca??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…