esımın telefondaki msj

Ne var bu mesajda derken?
Bu mesajın ötesi de mi varmış
Dışardan bakan bir göz olarak bana hiç masum gelmedi bu mesaj

Eşin iyi edebiyat parçalıyo ama bu mesaj hiç de masumane değil altından bi pislik çıkar demedi deme

Hayallerinde ben de olayım der mi evli bir erkek iş arkadaşına?

Bilemiyorum tabiki , nasıl bir arkadaşlıkları var samimiler mi değiller mi ...tanımıyoruz sonuçta...
Yani hemen kötüyü düşünmemek gerek dedim...çünkü hazır mesajdı , oyüzden benim aklıma kötü birşey gelmedi ama yine de bilemem tabi fikrimi söyledim ...

Tabi ki tanımıyoruz ama ne bileyim samimi bile olsa bu tarz yanlış anlaşılacak hazır mesaj seçmez insan. O yüzden iyi niyetli gözükmüyor. Yoksa elbette sizin fikriniz.

Selamun aleykum canım. Farklı manalar taşımasa dahi mesaj çok yakın bir şekilde yazılmış. Mana taşısa da taşımasa da problem ki yani

Tabi ki tanımıyoruz ama ne bileyim samimi bile olsa bu tarz yanlış anlaşılacak hazır mesaj seçmez insan. O yüzden iyi niyetli gözükmüyor. Yoksa elbette sizin fikriniz.
Yani ilişkiyide anlarım geniş adam kadın ilişkileri cevremizde var tatlım der en fazla canım der ama ben senin hayallerinde olmak istyorum demez....

Yani ilişkiyide anlarım geniş adam kadın ilişkileri cevremizde var tatlım der en fazla canım der ama ben senin hayallerinde olmak istyorum demez....

Aynen öyle canım.
Canım, tatlım bile kabul edilemez.
Ama "hayallerinde olayım" bambaşka bir şey.

İnsan arkadaşı için böyle bir hazır mesaj seçmez eğer hazır mesajsa.

Kocan sanada bu tarz mesajlar atarmi? Yada en azından senin doğum günün de nasıl bir mesaj yazdı. Eğer çok romantik bir erkekse belki arkadaşca yazmıştır. Ama bence bir bayana bir erkek çokta saf olarak böyle bir mesaj atmaz.hazır mesaj bile olsa.

Aynen öyle canım.
Canım, tatlım bile kabul edilemez.
Ama "hayallerinde olayım" bambaşka bir şey.

İnsan arkadaşı için böyle bir hazır mesaj seçmez eğer hazır mesajsa.
Dedigim gibi geniş insanları tanıyorum benim içinde kabul edilemez ama adamın genişliginden kaynaklı ama kalkıpta iş arkadaşı için destan yazmaz...

Kıza alttan alttan yazıyor ama kız da yüz vermiyor herhalde.Bence kıza bir şeyler hissediyor.Ara sıra iş yerine gidin ya da başka şeyler de yakalayıp tekmeyi basın.Bence kız yüz verse aldatacak.

Benim kocamın bi kadına veya kıza bu doğum günü mesajını atabilmesi için, bana her doğum günümde milanoya parise götürüp ordaki meydanlarda havai fişek patlatarak kafamdan gül yaprakları dökmesi lazım.Aksi halde o telefonu o adamın biyerine takarım. Hayallerinde bende olayım nedir özellikle. Tiksindim resmen.

Aynını sende erkek arkadaşına at bakim bi
Nevarmış bunda diyebiliyo mu
Ahmetciiimm hayallerinde bende olayımmm de bi yaz

Devlet dairesinde çalışıyorum yaş 29 7 sene oldu burda çalışmaya başlayalı vardı bi tip böyle faceden eklemiş amir sonuçta yüzyüze bakıyoruz toylukda var aynen böyle methiyeler düzerdi doğumgünlerimde ne küfürler ederdim içimden bu şiiri okuyunca o kart zampara geldi aklıma sinirim zıpladı birden eminim o kızda aynı duyguları yaşıyordur nelerine güvenirler anlamam sanırım isteyenin bir yüzü kara olayı yazık cidden çok zavallılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…