- 2 Aralık 2015
- 26
- 10
- 3
Eşin iyi edebiyat parçalıyo ama bu mesaj hiç de masumane değil altından bi pislik çıkar demedi demeMerhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum
Mesaj bu
Edacığım canım sadece hayal et çıkarız sevgileri yeşeren umutları
Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi seni ve sevdiklerini ve sevdiklerini içine alacak kadar büyük bir yangına dönüşür kendin kadar güzel yarınlara doya doya yaşaman dileğiyle iyi doğdun ıkı varsın canim .
Bu msj bir arkadaşla mi yazılmış yoksa farklı manalar taşıyor mu eşime sordum ne varki mu msj diyo ama benim kafam karma karışık lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz şimdiden herkese teşekkürler
Hayallerinde ben de olayım der mi evli bir erkek iş arkadaşına?
Bilemiyorum tabiki , nasıl bir arkadaşlıkları var samimiler mi değiller mi ...tanımıyoruz sonuçta...
Yani hemen kötüyü düşünmemek gerek dedim...çünkü hazır mesajdı , oyüzden benim aklıma kötü birşey gelmedi ama yine de bilemem tabi fikrimi söyledim ...
Selamun aleykum canım. Farklı manalar taşımasa dahi mesaj çok yakın bir şekilde yazılmış. Mana taşısa da taşımasa da problem ki yaniMerhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum
Mesaj bu
Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi seni ve sevdiklerini ve sevdiklerini içine alacak kadar büyük bir yangına dönüşür kendin kadar güzel yarınlara doya doya yaşaman dileğiyle iyi doğdun ıkı varsın canim .
Bu msj bir arkadaşla mi yazılmış yoksa farklı manalar taşıyor mu eşime sordum ne varki mu msj diyo ama benim kafam karma karışık lütfen fikirlerinizi yazarmisiniz şimdiden herkese teşekkürler
Yani ilişkiyide anlarım geniş adam kadın ilişkileri cevremizde var tatlım der en fazla canım der ama ben senin hayallerinde olmak istyorum demez....Tabi ki tanımıyoruz ama ne bileyim samimi bile olsa bu tarz yanlış anlaşılacak hazır mesaj seçmez insan. O yüzden iyi niyetli gözükmüyor. Yoksa elbette sizin fikriniz.
Yani ilişkiyide anlarım geniş adam kadın ilişkileri cevremizde var tatlım der en fazla canım der ama ben senin hayallerinde olmak istyorum demez....
Dedigim gibi geniş insanları tanıyorum benim içinde kabul edilemez ama adamın genişliginden kaynaklı ama kalkıpta iş arkadaşı için destan yazmaz...Aynen öyle canım.
Canım, tatlım bile kabul edilemez.
Ama "hayallerinde olayım" bambaşka bir şey.
İnsan arkadaşı için böyle bir hazır mesaj seçmez eğer hazır mesajsa.
Aynını sende erkek arkadaşına at bakim biMerhaba esımın telefonda birlikte çalıştıkları kıza yazdığı msj buldum
Mesaj bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?