esımın telefondaki msj

Asilmış yada ilişkisi var. Başka secenek yok.
koca iyi bişey olsaydı adı koca degil gonca olurdu.

-hayallerindeki ben olayim- olayimda olayim dediyse, bu is bitmistir yani, hersey ap acik ortada .. bosanacaginizi dusunmuyorum acikcasi, ki aslinda bosanilacak birseydir bu aldatmalar hafife alinacak turden degil yani, bunun a'si b'si olmaz.. o delili kayit edin, ilerde belki lagzim olabilir..

Sıkıntılı bir sms
ben olmasam adamın kafasında telefonu parçalayarak hayal dünyasını genişletirdim

Ayyy hem kro hem de yalancı.
Bari silmeyi akıl etseymis. Vallahi salak bu erkekler. İşin kötü yanı bizi de salak sanıyorlar. Ne var bu mesajda öyle mi

Tamda silmediği için acaba sadece samimi bir arkadaşmı diye düşündüm.. Bazı insanlar yanlış anlaşıla bilir diye düşünecek bi kapasiteye sahip olmuyorşar veya çok rahat oluyorlar arkadaşlarıyla...

Hayallerinde ben olayım falan filan hiç arkadaşa gönderilecek bir mesaj değil ki. Belki kız olsa atabilir aşkım falan diye konuşan kızlar var ama bir erkek .. Ya gay bu adam ondan böyle garip cümleler kuruyor ya da ..

Benim kocam birine böyle bir mesaj atsa Malesef şu an bu dünyada olmazdı
Hiç masumhane bir mesaj değil.

Evli bir adam veya kadının bu tarz mesajı tabiki normal değil. bilemiyrum günah almak istemem ama umarım değildir.

Eminim senin dogum gununu bile hatirlamaz
hatirlasa dahi bi iyi ki dogdun der gecer
ama millete boyle saydirir dizerler
su kelimeleri hic kocanin agzindan duydunmu acaba ?
saiir olmus adam
ermiş
ermiş

Ve bu olaydan sonra bana gitmiş hediye almış bende kafasına attim
İyi yapmışsınız allah aşkına o nasıl bir mesaj ve sen evlisin be adam edacığım bile diyemezsin. Bence mantıklı bir şekilde konuşun eşinizle. Seviyorsa da seviyorum desin sizi böyle mutsuz etmeye hakkı varmı.

canim sana boyle seyler soyluyo yaziyo mu peki esin
sahsen ben bu msjdan sonra bitirirdim kocayi kafa goz Allah ne verdiyse ii ki dogdun nice senelere diye bi kutlama klisesi varken bu kadar uzun ve anlamli msj a ne gerek varmis acaba
hem bu ne ozguven msji bile silmemis gozune gozune sokuyo...

Valla şiiri çok beğendim. Çok etkileyici de eşiniz ne alaka iş yerinde beraber çalıştığı kıza böyle bir msj yazıyor. Bunu yazma cesareti gösterdiğine göre kızla arasında yakınlık var. Şöyle düşünelim bir erkek arkadaşınızdan size bu msj gelseydi eşinizin tepkisi ne olurdu? Sizi üzmek istemem ama bu mesaj asla arkadaşça yazılmış bir msj değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…