esımın telefondaki msj

Nasil değer veriyor ki oturmuş destan yazmiş. Ben en yakinima bile iyiki doğdun der geçerim

"(hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun ama unutma büyük yangınlar ufacık kıvılcımla başlar ve dilerim ki kalbinde yanan mutluluk kıvılcımi "
Hayallerinde bende olayım- en azından o an için mutlu olmak-kalbinde yanan mutluluk kıvılcımı(ne biliyor,ne için söylüyor?) Bu alıntı yaptığım kısım kesinlikle masum olamaz.Tabi eşinizin kişiliği genel manada candan,herkese karşı yumuşak başlı,sevgiyle yaklaşan bir insan değilse...

Ay eşin bu arkadaşın dediği gibi yumuşak başlı falansa da söyle eşine olmasın bu kadar yumuşak başlı.

Bu mesajın arkadaşça atılması için yıllar ama yıllara dayanan gerçek bir dostluk olması lazım. Ona bile hayallerinde ben de olayım yazılmaz. Ne arkadaşı? Bir bahane bulup aklınızda onu haklı çıkarmak istiyorsanız amenna ama öteki türlü maalesef hiç de hoş görünmüyor durum..

Parantez içindeki kısmı yazmasaymış idare edilebilirmiş ama o kısım ( ki sanırım yanlızca o kısmı kendi eklemiş :)) ) işi bozmuş.. Mide bulandırıcı

Adam evdeki karısı için değil, edacık için birden edebiyat sevmeye başlamış. bir de hazır mesajı kendince genişletmiş. Iyk.

Tam o hayallerindeki ben olayım, kıvılcımlar yangına dönüşsün derken ağzının orta yerine tokadı patlatıverceksin ki anlasın elalemin kızının hayallerine yürümenin basıl bir şey olduğunu. ÖKÜÜÜZ!!!

kesinlikle flört içerikli bir mesaj.

ben bu konularda çok katıyım. eşim herhangi bir bayanın doğumgününü mesajla falan kutlayamaz.. ben de kutlamam.. yani böyle özel bir mesaj atmam..
eşimde böyle bir şey görsem kapının önünde alır soluğu.. bunu gerçekten boş boş söylemiyorum. ben çok katıyım bu konuda..

sizin duruşunuz da önemli yani.. böyle biraz genişseniz ikilli olarak normal olabilir.. ama adam edacığım hayalim hayalin baya baya asılmış yani..

eşin, ne çıkarsa bahtıma deyip iş atıyor ya tutarsa misali göle maya çalıyor.... tabiki böyle bir mesajdan bu anlaşılır masumane bir mesaj değil, yok kıvılcımla başlar yangınlar falan ....

bence eşiniz yeni heyecanlar peşinde.. yoksa olağan değil evli bir beyin bir bayana böyle şiirsel cümlelerle doğum günü kutlaması. Hatta kutlayamaz bile !! bir bayanın doğum günü onu ne ilgilendirir

kusura bakmayın ama bu msj hiçte oyle yabana atılcak gibi değil ve inkar etmeside mantıklı değil dikkatli olun ne kadar samimide olsa aynı iş yerinde çalışıp sonuçta bu kadar -çığım lı msj atabiliyosa tedbiri elden bırakmamakta fayda var derim ben( ha bide hayallaerinde bende olsam falan demiş ilginç )

Baltalı ilah gibi dalarım tüm hayallerine ulannn. Bu ne biçim mesaj

O hayalindedr hayatında da ol Allahın cezası der yüzüğü eline verirdim aslada yüzüne bakmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…