esımın telefondaki msj

terbiyesizzzz ...!!!
evlı adama yakısır mı bu
sen elın adamına hayallerınde benı de yasat desen bakalımm esın napacak
az empatı kursun
hala ne var canım bunda dıyecek mı
..
evdekı eslere ıkı guzel kelıme etmeye usenırler..
yazık cıdden..

İşte ne yaptığını bilen, kendinden emin ve net bir kadın

Şaka bir yana o ne biçim doğum günü mesajı, hayatında bir kez olsun karısına böyle bir şeyin yarısını söylememiştir, yazmamıştır. Elin donu b.klu kızına yazdığı mesaja bak, Allah'ın sakili. Senin neyine böyle mesajlar. Ay sinirlendim

Vayyy be hele laflara bu ne bböyle is arkadasi ayri muhabbet ayri ama bunlarda baya ilerleme var kisaca dogum gununu kutlasin böyle yalakaya nr gerek var ki anlamadim bi insan esine ancak söyler bunlari

Takipte kalın sadece eşinizin yaptığı açıklamayla tatmin olmuş inanmış gibi yapın ona hissettirmeyin takipte olduğunuzu telefon sosyal medya vs. vs. onun yanindayken bakmayın fırsat buldukça ara ara kontroller yapın.Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.Cingar çıkarmayın bu seferde gizli gizli yapmaya kalkisacaktir

Biri bana böyle bir mesaj yazsa ömrüm boyunca goygoyunu yaparım. Çok komik gerçekten.. Eşiniz ilk gençliğini 87-89 yıllarında mı yaşamış acaba? Eğer ki bir ilişkileri yoksa eşiniz beğenilmek istiyor sanırım Eda tarafından (hiç bir yorum okumadan yazdım bu mesajı.. )

Edacığım dediği yerde benim için konu bitmiştir zaten. mutlu yıllar eda. 'dan öteye gidemez-gitmemeli benimki

Eda'yı arayın. Eşinizin ona yolladığı mesajı gördüğünüzü ve bilmeniz gereken bir durum olup olmadığını sorun. Belki kız da rahatsızdır kocanızdan.

konu sahibesi hala normal bir mesaj mi diye dusunuyor musunuz ? 26 sayfa yazmisiz daa burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…