esımın telefondaki msj

Oha bunun bile ne var msjda kısmına sizi inandırabilirsin helal olsun yürü dicem

BANA KİMSE BÖYLE MESAJ ATMADI BENİM ARKADAŞLARIM ÖYLE DÜMDÜK MUTLU YILLAR DİYORLAR PEK ARKADAŞÇA GELMEDİ

Herşey çok açık değilmi? Bide pişkinliğe vurmuş terbiyesiz
!!

ohaaa
kim kime boyle mesaj atmiski
esin arkadaşına atiyo.
ben böyle bi mesajı görme ihtimalimi bile dusunemiyorum.

Eda nın hayallerinde ne işi olacakki
Evde karım, iş yerinde Eda.. Gibi geldi bana.. Erkeklerin tipik duygusal boşluk hikayesi çıkar bunun altından..

Acaba eşin bu zamana kadar sana böylesine manalı güzel cümleler kurdu mu.Ve en önemlisi acaba eşin''ne var ki bu mesajda''derken empati kurmayı ve senin öyle bi mesajı karşı cinse yollasan neler hissedebileceğini düşündü mü? Tabiki hayır.Biz kızlar olarak malesef inanılmaz derecede kör olabiliyoruz..İnşallah ben yanılıyorumdur.Bi süre eşinin hal ve hareketlerini sana karşı davranışarını tutumunu detaylı bi şekilde incelemelisin.

Afedersiniz ama cüs bu adamlarin ümügünü sıkacaksın valla. Hem kro hem yalanci. Birincisi su mesaj ne kadar itici ne kadar kro ne kadar edebiyat kasacagim diye bir halt kasamamis bir mesaj. Iyk. Ikincisi yuh diyorum ben bekarim bana alenen yazan adamlar bile boyle yazmiyor. Bu nedir. Vallahi konu sahibesi uzgunum ama bu mesajla esinizin tel tel saclarini yolsaniz yeridir.

seni üzmek istemem ama resmen ilan ı ask etmiş

Atı alan üsküdarı geçmiş konu sahibi hala ortada yok..Ortalık duman altında siz hala bende mesajı erkek arkadaşıma mı yollayacağım diyorsunun çok rahat mısınız ne...?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…