esımın telefondaki msj

Canim aklini bulandirmak istemem.ama nana hic masum bir mesaj gelmedi fazla samimi...niye bi arkadasinin hayallerinde yer aldin bi de güzel vs demis kiza ins seni uzecek bi nane yemiyodur kocan olacak usta dansöz cunku iyi kiviriyor çakal

Eşiniz iş yeri flörtöz lerinden orası kesin.
O kadar çok var ki bunlardan, böyle bir mesajı okuyunca şaşırmadım bile.

Biz anlamıyoruz ama galiba sanırım entelce bir yaşgünü kutlaması. Ancak yine sanırım ve de galiba bir beklenti de barındırıyor bünyesinde.

aynı mesajı siz erkek olan bir arkadaşınıza yazın bakalım adınız neye çıkıyor böyle bir msjı görsem o telefonu eşime yediririm net

Sıradan bir arkadaşa yazılamayacak kadar tuhaf cümleler kurmuş eşiniz ve neden kızın hayallerinde olmak istiyor sizce!!oldukca açık niyeti..

Bu ne rahatlik arkadas esinizin sizden en ufak bi cekintisi yokmu yahu sizede boyle afilli Manalı mesajlar atiyormu bu mesaj hicte masum degil ayrica icten ice beslenen duygular da aşikar.

Ben olsam kiyameti koparirdim evli barkli adam kimseye oyle mesaj yazamaz

Eşine deseydin ki,

Bana da bir erkek arkadaşımdan böyle bir mesaj gelse sende gayet sıradan karşılardın öyle mi? Öyleyse sıkıntı yok bende de :)

Verdiği geniş tepkiye bak sen
Ne varmış bunda
Daha ne olsun desendiniz,
Nasıl bi bayan acaba cevap vermiş mi
Kıvılcım falan ne iş yani neden bahsediyosun sen deseydiniz
Senin saçlarını cımbızla tek tek yolarım diyip bir şiddet gösterseydiniz ki
Kendime hakim olamadım şu anda
Asla ve asla şiddet meraklısı değilimdir

Şu parantez içi çok arkadaşça özellikle.

Benim eşim böyle bir mesaj atacak "Hayal et çıkarız sevgileri yeşeren umutları yerine hayal et çakarım gözünü morartan yumrukları deyip" gerçekten ama gerçekten adama dalardım ne ya bu yeter bugün kkda okuduklarımız ne istiyor bu erkekler eşlerinden

o kıza aşık eşin..

kıvılcımlar almış başını yürümüş bence !!!

Kıza resmen asılıyor yazık be hiç utanma yok bu evli adamlarda

Tovbe tovbe bu ne ya adama bak dkkturmus resmen
Sanada bole seyler soyluyormu bu kocan ben olsam kiyameti koparirim bu ne bole her seye canm yamis ates mates demis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…