esımın telefondaki msj

bir erkek, eşi dışında hiç bir kadına böyle mesaj atamaz. atmamalı!

Söyle biri bana boyle msj atsa. Nasıl bulursun kocacigim diye sor. Karşı taraftada yem atmış belki olursa diye.sen düşündün bu kadar . Bide karşı tarafa bak o ne kadar düşünmüştur. Ve hayal kurmuştur. Kocana sahip çık . Kendini bide kız yerine koy sen bile yanlış anlarsin

edacagıım dedıgınden cok daha manalı seyler yazıyor orada

Mutlulugun ışığıyla aydınlatan yarınlara kisacasi akşam güneşi güzelliğinde hayatı hayal et ve hayal ettiğin gibi yasa (hayallerindeki bende olayim) hayal kurmakta en azından o an icin mutlu olursun.... Parantez içindeki yazı zaten hiç hiç masum değil bu kadar abartıya ne gerek var ki iyiki doğdun yazsa olmuyo muymuş

Pes diyorum başkada bisey demiyorum
Evli barkli insan bu yaaa nasıl msj
Hiçte masum değil var birşeyler esin kızı elde etmeye çalışıyor
Sen sen ol bunu burda bırakma hep telefonlarını kontrol et msj lari telefonla çek resmini kanıtın olsun bide eda kimse numarasını al netten dokumanlara bak konusuyorlarmi
Ayyy ben çoktan kafasına telefonu calmistim

Eşin amma edebiyat yapmış
Bence kıza yazılıyo ama iyi ki o kız ben değilim
İyi doğdun nice mutlu yıllar ne güne duruyo karman çorman kibarlaşayım derken göz yoruyo

Dört yıllık edebiyatçıyım böyle romantik metin görmedim

Mesajı yazanının yaptığına kaba tabirle "yürümek" deniyordu herhalde

mesaj arkadaş mesajı gibime gelmiyor, ama okumadan hazır şablon mesaj yollamış olacak kadar eşiniz saf niyetli olabilir mi, bunu en iyi siz tartabilirsiniz. fazla yani mesajda geçen sözler,arkadaşça mesaj olması biraz massum bi düşünce gibi hatta safça denebilir.

içinde ben de olayım ..... olamayasıca.o ne demek ya,alemin kızının hayalinde eşinizin ne işi varmış,ümüğü sıkılasıca

dogum gununu kutlaması bıle olay olurdu.. dogum gunun kutlu olsun bile yazamaz kimseye

Eda'cığım demesinde sıkıntı yok. Benim de arkadaşlarım var adımın sonuna cım, cığım ekleyen. Hiç biri SEVGİLİM değil. Çoğunun kız arkadaşı var, ve hepsi beni tanır. Ama böyle mesaj atanı hiç olmadı o ayrı. Atmasın zaten...

Şu işaretlediğim yerde ne demek istemiş, onu anlamadım. Mesajı da silmemiş. Kız cevap vermediğine göre kız bunu umursamıyor demektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…