- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi Pink_Women
-
Görümcem kendi dünyasında kendi kafasında yaşayan bir insan
Sanki dünyaya ilk bebeği o getiriyor
Sırf abisininde üzülebilmesi için yapıyor
Çünkü eşimde kendi evladı olmasını istediği için içten içe üzülüyor
Bide o kadar tuhaf ki herkesin onunla ilgilenmesini istiyor
Yakında beni bile arayabilir sekreter o derece yani
yaa öncesi olduğu için sinirlerimi alt üst ediyor
kesinlikle çok anormal bir durum.Zorla ilgilendirmek istiyor
Eşimi bilmiyorum ama ben pek oralı değilim
fırsat vermemesi için zaten biraz sert tepki verdim onadaHerşey eşinde bitiyo işte fırsat vermemeli
aminNe kadar saçma ya mübarek gün tövbe ya rabbim
Siz moralinizi bozmayın rabbim size de hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar versin inşallah
normal gören arkadaşlarındaNormal gören arkadaşlara da ayrıca şaşkınım
Konu sahibi anında taşlama merakı olanlar var
Ben konuyu okuyunca empati yaparım konu sahibi olup öyle düşünürüm
Bu konuda mesela görümcem doktorunun sekreterine iletişim için eşimin numarasını verecek üstelik benim de henüz bebeğim olmamış
Saçmalığın önde gideni ya! Neresi normal bunun?
bende zaten sekretere takılmadım
yalnızca neden görümcem eşimin numarasını veriyor onu anlamadım
O da biliyor doğruyu canım bilmez mi işine gelmiyoramin
cümlemize
rabbim eşimede doğruyu göstersin en kısa zamanda
Eşim babasız olduğu için kendini her konuda sahiplenmek zorunda hissediyorkesinlikle çok anormal bir durum.
görümcenin psikolojik sorunları var belli ki.
ve de tek amacı sizi üzüp kıskandırmak.
var böyle hasta ruhlu kişilikler.
gebelik takibi için abisinin bilmem kimin no sunu vaeren var mı aramızda da herkes savunmuş bu kadını.
yok böyle saçmalık.
abisi nolcak ki filan denemez.
başka mesele olur eyvallah.
arasın ilgi istesin yardım istesin tamam.
ama bu ne hastalıklı bir düşüncedir ki gebelik takibini 1000 km ötedeki abine yaptırıyosun.
konu sahibi arkadaşım eski konularını eşinle ilişkini filan bilmiyorum.
eşin tepki göstermedi mi kardeşini arayıp bu ne saçmalık filan diyemiyo mu?
eşime dedim ki;Sence neden. Sana o kadar kötülüğü yapan fitne fesat bir insandan her şeyi beklerim. Ben olsam esime derdim soyle o kardeşine gittigi doktorlarin sekterlerine kendi kocasının numarasini versin ben konusursam artık sakin kalamicam diye.
Allah böyle boş asalak insanlardan korusun.
galiba evetO da biliyor doğruyu canım bilmez mi işine gelmiyor
eşime dedim ki;
bu olay bir daha tekrarlanmayacak asla
sende tepkini koyacaksın
yok koyamazsan ben herkesle çok güzel konuşurum
konuşursamda kimse kaldıramaz
o yüzden sen herşeyde benim yanımda olmak zorundasın
Şimdi kimse düşünse bile benim kardeşim fitne fesat diyemez
ona da hak veriyorum
ama konuştuktan sonra bende anlamadım, şaşkınım
yinede özür dilerim dedi
pusudayım bekliyorum
Çok takılacak bir durum değilTepkini göstermene cok sevindim. Özür de dilemis. Aslında esinin kabahati yok Özür dilicek o degil ama sonucta aranizda konu buyumemis. Insallah esinde boyle sacma olaylara karsi kardesine tepkisini koyar. Insanin yok yere cani sıkılıyor tadi kaçıyor bunu yapmaya kimsenin hakki yok.
umarım yorumları okuduktan sonra ne kadar saçma düşündüğünüzün farkına varırsınızAcaba siz mi sacmaliyorsunuz ben mi anlamadim konuyu?
Esinizin kardesiyle konusmasi icin hayatinda kp kaynana veya esi olmamasi mi lazim? Belki ayni evde yasadigi insanlar bu konuyla ilgilenmiyordur?
Saglikli dusunemiyorsunuz kanimca.
haklisin gercekten hayatınızı alt üst ediyorlarsa amma bütün bunların böyle başlamasına göz yuman eşiniz onlardan gördüğü ilgi sanırım çok hoşlanmış yapmacık olduğunu bile bile onların düzmece oyunlarına alet olmuş ne yapabilirsin ki sen canım bırak ne halleri varsa görsünler sen şimdi ne söylersen söyle duymayacak illaki gün gelir devran döner kendi gözleriyle görene kadar onun için o tatlı canını onlar için üzmeye deymez !1,5 yıllık evliliğinizde
3 ay bile baş başa bırakmayan
yanımızda olmasa dahi
kafasında en ufak problemi dahi büyütüp bizi arayan
kendiler mutluyken eşime yalandan bir sıkıntı uydurup
hayatını karartan
neredeyse felç geçirtecek seviyeye getiren insanları sevemem kusura bakmayın
Eşim gerçekten görecek mi inanın çok merak ediyorumhaklisin gercekten hayatınızı alt üst ediyorlarsa amma bütün bunların böyle başlamasına göz yuman eşiniz onlardan gördüğü ilgi sanırım çok hoşlanmış yapmacık olduğunu bile bile onların düzmece oyunlarına alet olmuş ne yapabilirsin ki sen canım bırak ne halleri varsa görsünler sen şimdi ne söylersen söyle duymayacak illaki gün gelir devran döner kendi gözleriyle görene kadar onun için o tatlı canını onlar için üzmeye deymez !
ne kendisiAnladım seni,çok garip görümcen belliki kıskandırmaya çalışıyor aklında tuhaf insan.boşver sallama
Birazcık aklı olsa abisini sevse ona bunu yapmaz,belliki abisini de sevmiyor ve sırf sizi gıcık etmek için onu da kullanıyorne kendisi
ne bebeği
ne hamileliği hiç biri umrumda değil
eşimin kafasını meşgul etmesin yeter
yok sevmiyor zatenBirazcık aklı olsa abisini sevse ona bunu yapmaz,belliki abisini de sevmiyor ve sırf sizi gıcık etmek için onu da kullanıyor
temelli kafayi yemisler demekki kocasi hic mi rahatsiz olmuyor acab cok ilgincVar ama ne garip ki
Artık sekretere ne diyorlarsa ilk eşimi arıyor
Galiba bu bizim asıl numaramız bundan mı ulaşın diyorlar ki
ben anlamadım ki zatentemelli kafayi yemisler demekki kocasi hic mi rahatsiz olmuyor acab cok ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?