Kesinlikle öyleBir an önce bir şekilde çare bulmaya çalışılmalı..Aile ya da yakın bir akraba ya da hiç olmadı devlete sığınmak ...Çünkü kendi sağlığıda söz konusu ve bunun dönüşü yok...Böyle işlerle uğraşan adam yarın birgün karısına da dönüşü olmayan hastalıklar bulastırabılır kı bu hayatta hiç birşey sağlıktan degerli değildir...Çocuğu için...Kendi için...
Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır
İnanmadım ama ona inanır gibi yaptım sadece sabredicem
Bana eşiniz yalan söylüyor geldi açıkçası üzgünüm.Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır
Doğrudur kardeşi ya da kuzeni binin telefonunu kullanmıştır. Sorun yok bence.Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır
Sen harbiden safsın ama ya kusura bakmada.En hafif tabiriyle.Şimdi banlanmak istemiyorum.Bilmiyorum hattında sorun varmış diyo telefoncuya bile gittim
Evet bende dedim kanıtla diye ara hemen mesajı sildiYalan, hem de kuyruklu yalan. Çünkü, "Merhaba canım." diye başlayan mesajı görür görmez telefonu senin elinden almaya kalkmasa ve en az senin şaşırdığın gibi şaşırıp, kim bu diyerek o numarayı arayıp, "Sen kimsin?, Ne demek bu fiyat falan?" diye karşısındaki kişiyi azarlasa "Doğru söylüyor, hem de çok doğru söylüyor." diyebilirdin. Maalesef aldatılıyorsun canım.
Eşiniz sormadıysa siz sordunuz fiyatı o zaman?Merhaba arkadaşlar benim kimsem olmadığı için buraya yazmak istedim ben bugün iş yaparken eşimde yanımdaydı sonra mesaj geldi telefonuna bir numaradan mesajın ilk kısmında merhaba canım yaziyodu eşim hemen çekti elimden aldı bende zorla okumaya başladım mesajda bir eskort yazmıştı işte fiyatları falan ben ağlayıp odaya gittim eşim geldi yemin etti benim ve oğlumun üzerine ben yapmadım diye sizce yalanmıdır
Bence de ve de şu var telefonuna benim parmak izimi yüzümü okutmuş sürekli olarak akşam alır telefonuna bakarımİnsan her ne olursa olsun evladının ve eşinin üstüne yemin etmemeliydi...Yapmadıysan zaten elinden niye reflex olarak çekıyorsun kı telefonu? Beraber şaşırsaydınız ya bu kım be bu ne demek sımdı şaşkınlığı mesela? Yine de günahını almayayım bılemem...Siz eşinizi tanıyorsunuz... İlk tepki ve ilk şaşkınlık vs.bunlar kafanızda ölçme olarak en büyük deliller...Ya da böyle bır halt yıyen adam her ne olursa olsun telefonu esının elıne dunya yansa vermemelıydı buarada Attıgı mesajı mı unuttu? Karsı taraf cok gec döndü ve umıdını mı kaybettı? Ya da gercekten masum mu?
Sadece dertleşmek ve birşeyler öğrenmek özür dilerim sizleri kızdırdıysamSabret, ver tavizi. Madem sabredeceksin kararın bu, neden buraya yazıp insanların sinirlerini zıplatıyorsun acaba?
Diyo ki numaran klonlanmış bilmiyorum artıkSen harbiden safsın ama ya kusura bakmada.En hafif tabiriyle.Şimdi banlanmak istemiyorum.
Hattında nasıl sorun olabilir bir insanın?
Ee ne dedi telefoncu?
Tamam sizi inandırmış belli ama böyle yazınca gerçekten dalga geçiyorsunuz hemde karı koca... bir dahaki klonlama da sizin telefonunuza gelsin.. oda size inansnDiyo ki numaran klonlanmış bilmiyorum artık
Bizim numaralarımız neden klonlanmıyormuş o zaman?Diyo ki numaran klonlanmış bilmiyorum artık
Ne bileyim bankadan mesaj gelir,internet firmalarından mesaj gelir,dershanelerden mesaj gelir.Bizim numaralarımız neden klonlanmıyormuş o zaman?
İnternette üye olduğumuz siteler bazen bilgilerimizi,numaralarımızı 3.kişilerle paylaşabiliyor.
Ama bu durumda bile gelse gelse reklam mesajları gelir.
Eskorttan mesaj gelmez.
Sadece dertleşmek ve birşeyler öğrenmek özür dilerim sizleri kızdırdıysam
Sana değil bu kadar saf olmana kızıyoruz.Sadece dertleşmek ve birşeyler öğrenmek özür dilerim sizleri kızdırdıysam
Bizim numaralarımız neden klonlanmıyormuş o zaman?
İnternette üye olduğumuz siteler bazen bilgilerimizi,numaralarımızı 3.kişilerle paylaşabiliyor.
Ama bu durumda bile gelse gelse reklam mesajları gelir.
Eskorttan mesaj gelmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?