Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Ahh dun dedim demi esinjn ustune atacak diye

Bir program var esine gelen aramalari kaydediyor ve mesajlari da mesajlar sana da gekiyor ona gelen whatsapp da da var bunu yap bi bak

Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?

ne düğünü yahu ..
kadınlar atar birbirine düğün fotosu.
hayır kadın hamileymiş düğün yeni olsa neyse...
eşin ayrı sallamış adam ayrı sallamış.

Offf cok üzücü ve karısık agzım acık kaldı.bir adam karısının resmini yollamaz yolluyorsa aferdesnz eşini pazarlıyodur malesef bu hikaye cok üzücü sizin için

Ben hiç arkadaşıma düğün resmimi atmam yada arkadaşlarım bana zaten sosyal medyada paylaşıyor herşey artık sadece.

Ay ben bu direkt grup grup diyenleri anlamıyorum iki tane fotoğraftan nasıl vardınız bu kanıya? Net bi sey yokken niye gaza getiriyorsunuz kadını emzirdigi bebeği varmış biraz daha sakin olsanıza. Grup yapacak kadar sapık olan insan normal fotoğrafını mi yollar. Kadın başından beri diyor ki sıradan fotoğraflar oyle sevgiliye falan yollanacak türden şeyler değil diyor. ben twitter'da gördüm bu eşli grup olaylarını, görmez olaydım. profile bile direkt şeylerini koyan manyaklar bunlar. Yanlışlıkla profillerine girseniz hayatı sorgularsıniz öyle travmatik. Bu kafada olan adamin arsivinde gönderecek bin tane fotoğraf vardır emin olun taktınız Bi grup da grup grup da grup

ne düğünü yahu ..
kadınlar atar birbirine düğün fotosu.
hayır kadın hamileymiş düğün yeni olsa neyse...
eşin ayrı sallamış adam ayrı sallamış.

ben de tam bunu yazacaktim
Erkekler birbirine dugun fotosu falan atmiyor yeni gelinin tatli telasi mi ki bu

Yaşım 40'a dayandı. Öğrendim ki iyi niyet hiç hiç bir işe yaramıyor bu durumlarda... Bayan habersiz olsaydı o da ortalığı birbirine katmıştı bence - eğer normal bir insansa tabi-. Kim eşinin fotoğraflarını başkasına atar da eşi buna sessiz kalır, buna da kim inanır...İnşallah aklı selim davranabilir de gerçeklere ulaşırsınız...

şu kadınla olan konuşma ne kadar saçma
yanlışlıkla olan bi şeyse suç mu var ki eşin kendini temize çıkarmak için kadının eşine suç atsın
aa yanlışlık olmuş der geçillir
sizi engelleyen kadın noldu da şimdi aradı sizi siz adamla açık konuşunca
ben de kadının haberi olduğunu pek sanmıyorum eşinle adam bişiler karıştırıyo niyetleri farklıydı ellerine yüzlerine bulaştırdılar kadını eşi arattırdı ne olduğunu anlamadan eşini aklamak için saçmaladı

konuyu kapatmayın lütfen burda yazan her şeyi siz de yüzlerce kez düşünmüşünüzdür zaten
bunları süründürdüğünüzü görmek istiyorum

Demek ki kadın da masum değil..masum olsa eşini temize çıkarmaya çalışmazdı. Fotoğraf olayından da tabiki haberi vardi. Bunların arasında grup fantazisi gibi birşeyler olduğu kesin. Mahkemeye basvurdugunuzda hepsinin telefonları incelenir zaten. inşallah çete gibi birşey çıkmaz bunun altından

büyük ihtimal sizler öğretmen eşler askeri personel vs
işte alt tabaka dediğimiz insanlar müge anlılara esro erollara düşüyor
daha eğitimli kültürlü bulduğumuz böyle insanların içinde neler dönüyor
nerde aşırı sapkınlık varsa zaten daha eğitimli başarılı üst düzey gelir guruplarında görülüyor GENELDE
biz insanlar garip varlıklarız vesselam

Beni neden dinlemiyorsun konu sahibi bak ne dediysem dun bugun yasadin....
Konuyu kapatirsan seni manipule edecekler.3 kisi onlar kendinden suphe edeceksin.o adamla cocuk buyuteceksin.konunu kapatma.
Bir oneri daha esinle kknusurken ses kaydi al.bu kisilerle konusirken de al.

El insaf şu msjlarınızı gönder demeden bir de vicdan süzgecinden geçirseniz. Mune konumu kapatırmısınız lütfen.
Kapattirmayin lütfen kafa patlatıp düşünen bizlere haksızlık oluyor yada lütfen haber verin konunun nereye bağlandığını. Böyle olduğunda ben kendimi kullanılmış hissediyorum :) işin şakası tabi ama gerçekten inanıp onemseyenlere ayıp oluyor

Ogretmen ust duzey basarili tabaka mi ?

Yine bdv deki konuya gulen emojilerle,sorunu çözmek akıl vermek yerine konu sahibini incitmeyi seçen dangozlar dolmuş,çok biliyorsunuz siz..yahu yazılan iki şeyle nasıl anliyorsunuz çete! Olduklarını gurup yaptıklarını..ya adamın teline su programı indir casus program telefon dökümlerini şu şekilde çıkar bir emin ol diyende yok ya.. kusura bakmayinda bir çoğunuz iki yüzlü kendini çok bilgili cool gösterme havasında yoksa buraya yazdığınız gibi bir hayat ASLA yaşamadığınızı çok iyi biliyorum..

Whatsap konuşmalarını okumak lazım. silip geri yüklerseniz uygulamayı, konuşmalar geri yükleniyor. Hayır adam karısını pislik düşünüp beğendirmeye çalıştı diyelim çok rahat geyik yaptım uyuyor benim hanım attım diyebilir çevirebilir. Adamı denesen mi başka bi hesaptan? Belki bugün yemezde bi kaç zaman sonra hani 3.bi kişi istiyorsa ilişkisinde düşer bi şekilde ay bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…