- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
Ahh dun dedim demi esinjn ustune atacak diyeKadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı
Bir program var esine gelen aramalari kaydediyor ve mesajlari da mesajlar sana da gekiyor ona gelen whatsapp da da var bunu yap bi bakSon durum 35. Sayfada
Evet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
Bunu yazmaya gelmiştim bende her şey o kadar açıkkiGrup olup sizi davet etmemisler
Peki düğün fotoğraflarına karışmış diyip hatta düğün fotoğraflarında gösterse bu konu kapanacakken niye böyle söyledi eşim sebep ne sizce?
Offf cok üzücü ve karısık agzım acık kaldı.bir adam karısının resmini yollamaz yolluyorsa aferdesnz eşini pazarlıyodur malesef bu hikaye cok üzücü sizin içinSon durum 35. Sayfada
Evet arkadaşlar derdim tam olarak başlıkta yazdığım gibi. İki gün önce eşimin telefonundan fotoğraflara bakarken son silinenler diye bir klasör gördüm ve girdiğimde eşimin arkadaşının karısının 3 tane fotoğrafı olduğunu farkettim. Fotoğraflardan birinde kadın mini yazlık elbiseli tek başına diğeri eşiyle birlikte göğüs dekolteli bir elbiseyle sonuncusu da yatakta uyurken habersiz sadece yüzü çekilmiş.Ve eşim o arkadaşıyla olan bütün WhatsApp Sohbetini temizlenmiş yani fotoğraflar muhtemelen kadının eşi tarafından yollandı ama hangi muhabbetin içinde yollandı bilemiyorum. Üstelik daha önce de bu kadının iki fotoğrafını görmüştüm eşimin telefonunda sorduğumda çok dekolteli giyindiği için eşiyle kavga ettiğini arkadaşının da fotoğrafları atıp fikir sorduğunu söylemişti hani abi ben haksız mıyım gibisinden. Bu arada eşime hiçbir şey söylemeden kadına sosyal medyadan msj attım bana ulaşın konuşmamız lazım diye ama kadın beni engelledi. Şimdi sizden ricam bu bilgiler ışığında ne yapmalıyım aklıselim düşüncelere ihtiyacım var yoksa gidip dümdüz sayıp sövesim var hem eşime hem de arkadaşına
Ekleme:Arkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
El insaf şu msjlarınızı gönder demeden bir de vicdan süzgecinden geçirseniz.Bunu yazmaya gelmiştim bende her şey o kadar açıkkiadamı 3lüye davet etmişler bi sonraki aşama kadınıda dahil etmek
Üzgünüm ama bana da altından böyle bi pisşik çıkacak gibi geliyorEl insaf şu msjlarınızı gönder demeden bir de vicdan süzgecinden geçirseniz.Mune konumu kapatırmısınız lütfen.
ne düğünü yahu ..
kadınlar atar birbirine düğün fotosu.
hayır kadın hamileymiş düğün yeni olsa neyse...
eşin ayrı sallamış adam ayrı sallamış.
şu kadınla olan konuşma ne kadar saçmaKadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı
Demek ki kadın da masum değil..masum olsa eşini temize çıkarmaya çalışmazdı. Fotoğraf olayından da tabiki haberi vardi. Bunların arasında grup fantazisi gibi birşeyler olduğu kesin. Mahkemeye basvurdugunuzda hepsinin telefonları incelenir zaten. inşallah çete gibi birşey çıkmaz bunun altındanKadın da aradı beni hiç bireyden haberi yokmuş şoktaymış eşi düğün fotoğraflarını eşime atarken araya o fotoğraflar karışmış ve daha önce de attığı fotoğrafları inkar ediyor ben sadece bir kez fotoğraf attım diyor ama yalan. Uyurken ki fotoğrafı da yanlışlıkla yollamış ki buda YALAN. Kadın diyorki eşin kendini kurtarmak için benim eşime suçu atıyor dekolteden bahsetmemiş onun eşi. Ama düğün fotoğraflarıyla karıştı dese eşim benim midem bulanmayacaktı niye dekolte olayını atsın ortaya hiç mantıklı değil diyorum kadın haklısınız diyor.Ne konuşacağımı bilmeden niye hemen engelledi eşin diyorum önce diyorlarki benim eşim demiş ki karım farketti eşine msj atacak önlemini al. Hayır benim eşimin haberi yoktu mesaj atacağım an diyorum napim güvenemedim ne söyleyeceğini o yüzden engelledim diyor. Yalan yalan üstüne arkadaşlar. Yani olay benim salak eşimin üstüne tamamıyla kaldı kadın eşini temizledi çıkardı. Öğlen eşim gelecek onunla da konuşacağım ve tekrarladı hepsine dava açacağımı
Kapattirmayin lütfen kafa patlatıp düşünen bizlere haksızlık oluyor yada lütfen haber verin konunun nereye bağlandığını. Böyle olduğunda ben kendimi kullanılmış hissediyorum :) işin şakası tabi ama gerçekten inanıp onemseyenlere ayıp oluyorEl insaf şu msjlarınızı gönder demeden bir de vicdan süzgecinden geçirseniz.Mune konumu kapatırmısınız lütfen.
Ogretmen ust duzey basarili tabaka mi ?büyük ihtimal sizler öğretmen eşler askeri personel vs
işte alt tabaka dediğimiz insanlar müge anlılara esro erollara düşüyor
daha eğitimli kültürlü bulduğumuz böyle insanların içinde neler dönüyor
nerde aşırı sapkınlık varsa zaten daha eğitimli başarılı üst düzey gelir guruplarında görülüyor GENELDE
biz insanlar garip varlıklarız vesselam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?