Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Bugün bu konunun üzerine düşmezseniz eşinizin masumiyeti ile kendinizi kandırırsanız. Yarın başka şekilde karşınıza çıkacak bu olay bilginiz olsun.

Bu konu çok sağlıklı bir yere varacak gibi durmuyor maalesef.

midem bulanıyor konuyu okuyamıyorum. allahım hepimizi doğru insanlarla muhattap etsin. böylesi iğrençlik olamaz.

Yahu pembe dizi mi izliyorsunuz anlamadım. Evde otururken yorum yazdınız diye kimse size icazet vermek zorunda değil. Meşguldür ya da farklı sorunları vardır

Koyun can derdinde kasap et derdinde... Kolay mı kadın kim bilir nelerle uğraşıyor?

yav he he demek istiyorum
zira gayet normal çerçevede yazdığım cümlelerden hiç bi şey anlamamışsınız
kaldı ki nerdeyse 20 yıldır öğretmenlik yaparken neden öğretmenleri askeri personeli kötüleyeyim
ama haklısınız hata bende benim de eğitimli saydığım kitleye bak genele göre demeliydim sanırım
anladık hepiniz polis asker eşisiniz harikasınız mukemmelsiniz muhteşemelsiniz eşleriniz de öle zaten marjinal olan da biziz

yıl olmuş 2020 site yönetiminde de hiç bişi değişmemiş
keşke kaç kişi şikayet etmiş diye bakmadan önce yazdıklarıma okuyup anlamaya çalışsalardı

Bu konudan askeriyeye kadar nasil geldiniz acaba? Konuyla ilgili yazsaniz keske. Konu sapiyor.

Eğitimle doğru orantılı yani sapkınlık ama bu sapkınlık ekranlara düşmüyor he !

Allah adı veriyorum bak ne içiyorsanız bana ondan 1 kasa yollayın !
size de açıklama yapıyorsam üyelerin anlamaması çok normal demek ki
eğitim ve para olunca -tekrar söylüyorum genele göre,zira açlık sınırı 2000 tl olan ülkede 5-10 bin iyi paradır,ama eğitimi geri alıyorum her ilçede bi üniversite olduğunu unutmuşum-ekranlara çıkmadan kapalı kapılar ardında hallediliyor her halt diyorum
isterseniz site sahibi olarak eşleriyle sorun yaşayıp konu açan üyelerle bi istatiktik yapın bakalım
kim nedir ne değildir oran nedir hangi sınıfta ne yaşanıyor hep beraber görelim

konu sahibi umarım bunları süründürdüğünü görürüz

Eşinin whatsapp ini kendi telefonunda da açıyorsun bütün gün kim yazıyor kim siliyor hepsini görüyorsun uygulamayı telefonda gizlemeyi de unutma telefonuna bakınca neden 2 tane whatsapp var demesin

ustalikta kacinci level ya bu

Eşinin whatsapp ini kendi telefonunda da açıyorsun bütün gün kim yazıyor kim siliyor hepsini görüyorsun uygulamayı telefonda gizlemeyi de unutma telefonuna bakınca neden 2 tane whatsapp var demesin
o nasil oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…