Peki kadın bu fotoğrafları sosyal medya da paylaşıyor olabilir mi ve eşiniz de onlara sürekli bakıp ss ni alıyor olabilir .Eminim sosyal medyada görüyorum
Ne alaka konu sahibine bir fikir verdimBöyle yazinca merak ettim
O kadin sizmisiniz yoksa
Hanfendi burada bir sürü konu açılıyor illa fakesiniz diyen biri çıkıp sonunda konuyu kapattırıyor. Lütfen fake isem ya da genişsem yazmayın hanfendinin mesajı gülümsetti oturup kendimi mi parçalayayım aldatıuorsa boşarım maddi manevi gücüm yerimde ben öncelikle ne olduğunu ortaya çıkarmak istiyorum ve başka fikirlere ihtiyacım var. SelametleBu durum karşısında biz sizden daha çok stres sahibi olduk baksanıza.
Ya konu fake ya da siz de ultra genişsiniz.
Böyle yazinca merak ettim
O kadin sizmisiniz yoksa
Dünya küçükayni seyi dusundum bende
Hanfendi burada bir sürü konu açılıyor illa fakesiniz diyen biri çıkıp sonunda konuyu kapattırıyor. Lütfen fake isem ya da genişsem yazmayın hanfendinin mesajı gülümsetti oturup kendimi mi parçalayayım aldatıuorsa boşarım maddi manevi gücüm yerimde ben öncelikle ne olduğunu ortaya çıkarmak istiyorum ve başka fikirlere ihtiyacım var. Selametle
Hanfendi burada bir sürü konu açılıyor illa fakesiniz diyen biri çıkıp sonunda konuyu kapattırıyor. Lütfen fake isem ya da genişsem yazmayın hanfendinin mesajı gülümsetti oturup kendimi mi parçalayayım aldatıuorsa boşarım maddi manevi gücüm yerimde ben öncelikle ne olduğunu ortaya çıkarmak istiyorum ve başka fikirlere ihtiyacım var. Selametle
İmkansız kadın ekli değil eşi ekli onda da böyle fotoğraflar yok zaten dedim ya birinde bariz uyuyor sızmış kadın belliPeki kadın bu fotoğrafları sosyal medya da paylaşıyor olabilir mi ve eşiniz de onlara sürekli bakıp ss ni alıyor olabilir .
Eşiniz her halükarda masum değil.
Aklıma çok absürt fikirler geliyor konu sahibine burdan yazmak yerine özelden yazıyorum. Diğer türlüsü iğrençayni seyi dusundum bende
Kadinin esinde ne gibi fotograflar var? Dekolteli yazmissiniz, size göre mi cok dekolteli yoksa bariz gösterme derecesinde mi, bu kadin nasil bir kadin? Analiz edelimİmkansız kadın ekli değil eşi ekli onda da böyle fotoğraflar yok zaten dedim ya birinde bariz uyuyor sızmış kadın belli
Ozaman bu eşinin arkadaşı kadın pazarlıyo kendi karısıda dahilArkadaşlar kadının attığını sanmıyorum çünkü öyle sevgiliye atılacak fotoğraflar değil ama olur mu tabi ki olur. Biz farklı şehirlerdeyiz ve ben eşimin arkadaşıyla olan sohbetini sildiğin de eminim çünkü daha bir hafta önce eşimin telefonu tüm gün bendeydi benim teli tamire götürmüştü. Ve bu bahsettiğim arkadaşından sürekli başkan nasılsın way büyük başkan cevap vermiyorsun VS saçma saçma mesajlar geldi. Ama şu anda o mesajların hiçbiri yok hepsi daha o akşam silinmiş. Bu arada aynı arkadaşı 1 sene öncede başka bir genç kızın fotoğrafını atmıştı eşime bu sefer arkadaşına hesap sordum ne bu diye ya üniden tanıdığımız Bi kız bugün gördüm de hatırladım diye attım VS demişti ben baya tepki gösterince eşimle görüşmediklerini sanıyordum ama hala görüşüyorlarmış
Peki kadin konu sahibini neden engelledi?Iyi sakin kalıyorsunuz ben olsam eşimi çoktan konusturup burnundan getirmiştim
Büyük ihtimalle eşiniz bir haltlar yemiş ve arkadaşının da haberi yok . Başka kadının mahrem fotoğrafları olması bile adamı parçalamak için sebep bence .
Şimdi fotoğraflar bende duruyor arkadaşının numarasını da alabilirim. Peki sonra? Önce arkadaşıyla mı görüşeyim fake hesaptan direkt fotoları kadına mı atayım yoksa eşimle ve arkadaşıyla karısıyla VS toplu bir yüzleştirme mi? Siz olsanız ne yapardınızNe gibi fikirlere ihtiyaciniz var?
herkes fikrini burada soyleyince özel dediniz aklimiza o geldi anladim ben tamamAklıma çok absürt fikirler geliyor konu sahibine burdan yazmak yerine özelden yazıyorum. Diğer türlüsü iğrenç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?