Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Esiniz saglam ayak degil. Hem de öyle böyle degil.

Bu durum karşısında biz sizden daha çok stres sahibi olduk baksanıza.

Ya konu fake ya da siz de ultra genişsiniz.
Hanfendi burada bir sürü konu açılıyor illa fakesiniz diyen biri çıkıp sonunda konuyu kapattırıyor. Lütfen fake isem ya da genişsem yazmayın hanfendinin mesajı gülümsetti oturup kendimi mi parçalayayım aldatıuorsa boşarım maddi manevi gücüm yerimde ben öncelikle ne olduğunu ortaya çıkarmak istiyorum ve başka fikirlere ihtiyacım var. Selametle

Kişi kendinden bilir işi demişler, empati yaptığım için böyle düşündüm. Saygı duyuyorum.

Ne gibi fikirlere ihtiyaciniz var?

Peki kadın bu fotoğrafları sosyal medya da paylaşıyor olabilir mi ve eşiniz de onlara sürekli bakıp ss ni alıyor olabilir .

Eşiniz her halükarda masum değil.
İmkansız kadın ekli değil eşi ekli onda da böyle fotoğraflar yok zaten dedim ya birinde bariz uyuyor sızmış kadın belli

Iyi sakin kalıyorsunuz ben olsam eşimi çoktan konusturup burnundan getirmiştim
Büyük ihtimalle eşiniz bir haltlar yemiş ve arkadaşının da haberi yok . Başka kadının mahrem fotoğrafları olması bile adamı parçalamak için sebep bence .

İmkansız kadın ekli değil eşi ekli onda da böyle fotoğraflar yok zaten dedim ya birinde bariz uyuyor sızmış kadın belli
Kadinin esinde ne gibi fotograflar var? Dekolteli yazmissiniz, size göre mi cok dekolteli yoksa bariz gösterme derecesinde mi, bu kadin nasil bir kadin? Analiz edelim

Ozaman bu eşinin arkadaşı kadın pazarlıyo kendi karısıda dahil
Görüştürceği kadınlarında fotosunu atıyo senin eşinde aradabir telden temizlemeyi unutuyo

Peki kadin konu sahibini neden engelledi?

Ne gibi fikirlere ihtiyaciniz var?
Şimdi fotoğraflar bende duruyor arkadaşının numarasını da alabilirim. Peki sonra? Önce arkadaşıyla mı görüşeyim fake hesaptan direkt fotoları kadına mı atayım yoksa eşimle ve arkadaşıyla karısıyla VS toplu bir yüzleştirme mi? Siz olsanız ne yapardınız

Aklıma çok absürt fikirler geliyor konu sahibine burdan yazmak yerine özelden yazıyorum. Diğer türlüsü iğrenç
herkes fikrini burada soyleyince özel dediniz aklimiza o geldi anladim ben tamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…