Eşimin telefonunda arkadaşının karısının fotoğrafları var

Walla öldürebilir ben sapıkların yaşam hakkı olmamasını savunuyorum

ikisinden biri yollamis resimleri esi cekmemis ki.bu durumda öldurmeye belaya gerek olmaz herhalde

Karısını kıskanan biri başka bir erkeğe resim atmaz büyük ihtimalle kadının eşi değil kadının kendisi kocanıza atmış. Kocanız saçma bi bahane sunmuş söylemesi öyle olsa yüzünü uyurken niye atsın . Kıcanızı takibe alın zira kadının sizi engellemesi zaten işi ele vermiş

Ne diyeceğimi bilemiyorum canım ortada dönen bir dolap var. Ben aslında kendine dikkat et diyecektim uyurken soyunurken falan kocan seninde resimlerini çekebilir o adam atıyorsa resim karşılığında isteyebilir..
Kesinlikle zaten korkum aldatılmak değil aldatıuorsa boşarım biter ama fotoğraflarım VS yollandıysa eşimi kendi ellerimle öldürürüm

Eşinin arkadaşı, eşini swinger ilişkiye ikna etmeye çalışıyor bence. Senin de uyurken çekilmiş fotoğrafların o arkadaşının telefonunda olabilir

Bence pek hayra alamet değil...Yeni yeni şeyler moda oldu s...ger bilmem ne bilmem ne diye direk aklıma o geldi hele kadın da engelleyince..Sonuçta ne konuşacağınızı bilmeden niye engellesin ki?

Ya ikisi de yollamışsa, konu sahibinin kocası başka bir yoldan bu fotoğrafları elde etmişse? Her ihtimali düşünmek lazım.
aynen her ihtimal
birde konu sahibi kadinla tanismiyormus baska kadin da olabilir

Kadının sizi engellemesi herşeye açıklık getiriyor gibi eşinizle kadının arasında birşeyler var belli ki adam niye atsın karısının resimlerini ona

Esin arkadaşı ve karisi arasında birşeyler var bariz belli.

Ortada bi muamma olduğu kesin hemde durum baya bi mide bulandırıcı...
Kadının sizi engellemesi de ayrı bir soru işareti zaten. Konuşsa içiniz rahatlayacaktı belki. Zor bir durum inşallah daha fazla mide bulandırmadan çözersiniz
Ayrıca kim arkadaşına eşinin özel fotoğraflarını atar yahu? Eşi olduğu da şüpheli...

Takipteyim zaten henüz konuşmadım eşimle ama eşim duruşumdan VS anladı ya da haber verildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…