Ailesi ogrenip savunuyormu bide utanmaz arlanmazlar kanitlasin o zaman yalan soyledigini bu ne bicim yalan
Başka yalan kalmamış öyle mi?Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi.
Ayrılamayacak durumdaysanız keşke okumamış gibi yapsaydınız
Şimdi ayrılmazsanız nasıl olsa boşanamıyor diye daha rahat takılır
Aile sonuçta kızsalar bile iki gün sonra unuturlar onlardan bişey beklemek saçma olmuş
Ayrıca evli olduğu insanı aldatan adam ailesinin kızmasını yada yapma oğlum demesini mi önemseyecek
Ayrıca yalanından belli zeka seviyesi biraz düşünseymiş yalan söylerken bu ne
hala benim yanlış anladığımı gitmek istemediği için öyle bir yalan uydurduğunu söylüyor tek açıklaması bu :)Bence daha mantikli bi aciklama yapmıştır konu sahibi gelsede tam yazsa bende merak ettim
hala benim yanlış anladığımı gitmek istemediği için öyle bir yalan uydurduğunu söylüyor tek açıklaması bu :)
konudan bağımsız fena gümledim bunaYalana bak, onu söylemeyi bile becerememiş
Ben bir arkadaşımla görüşmek istemesem müsait değilim, hastayım vs derim
2 erkek geldi yiyiştik demem
Ne alaka yani?
Okuyorum okuyorum anlamıyorum... biri bana mesajda ne yazdığını açıklayabilir mi acaba?Dün geçe eşim telefonunu banyoya bırakmıştı. İçime telefonuna bakmak doğdu erkek bir arkadaşıyla 2 tane kızdı biriyle takıldım biri gitti biri kaldı fena kızlardı yiyiştim yazdığını gördüm. Bunu eşime gösterdiğim de yanlış anladığımı o arkadaşının yanına gitmek istemediği için böyle bir yalan uydurduğunu kurana bile el basabileceğini beni aldatmadığını söyledi
Okuyorum okuyorum anlamıyorum... biri bana mesajda ne yazdığını açıklayabilir mi acaba?
2 kız varmış biriyle yiyişmiş biriyle yiyişememiş, arkadaşı davet etmiş gitmemiş, ay anlamadım ne alaka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?