Eşimin telefonunda gördüğüm yazı

Denizkummisali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2016
16
13
88
29
Merhaba arkadaşlar ben 2 gün önce eşimin telefonunda youtubeye girdim ordaki arama çubuguna girdigimde sex videoları aranmıstı bu yazıyı görünce şok oldum çünkü hiç beklemezdim esimden böyle bir şey hala şoktayım napayim bilmiyorum ya

Biz de sizin esinizden beklemezdik.!
Hanimefendi ne yapacaginiza ne diyeceginize yer ve duruma gore kendiniz karar verirsiniz. Biz ne esinizi taniriz ne de sizi.
Iki grup olusacak "ne olmuscular" ve "asla bakamazcilar"
Siz de bu iki gruptan hangisi isinize geliyorsa onu destekleyip digerlerine ates puskurteceksiniz ve belki de tartismalar çıkıp cogu kisi banlanacak.
En mantikli olan kendi kararlarinizi vermeniz. Oturup esinizle konusun madem.

Ben yeni üye oldum ama önceden pasif olarak takip ediyordum burayı. Sizin gibi konu açan çok fazla insan var. Kimisi bunu aldatma kabul ediyor rahatsızlık duyuyor, kimisi normal buluyor. Rahatsız olduysanız tesadüfen gördüğünüzü söyleyip nedenini sorabilirsiniz, sizinle alakalı bir durum olup olmadığını öğrenebilirsiniz. Ben çoğu durumda karşılıklı konuşmanın en iyi çözüm olduğuna inanırım. Burada herkesin bir fikri var. En doğrusunu eşinizle konuşarak öğrenebilirsiniz.

Herşeyi öyle normalleştiriyorlar ben gözlerime inanamaz oldum
Bugün bakar yarın baktıklarına gider !
Bu böyledir .
Bakmayacak efendim bakacaksa da s.kt.r olup gitmesini bilecek
scarlett johansson a da mı bakmasınlar mesela:halay:
Bende rahatsız olurum ama bu kadar abartmaya gerek yok rahatsızlığını belli etmesi kafi konu sahibinin.Hic bir erkeğin bu şekilde bi tepkiyle karşılaşınca aaa peki bakmayayım dedigini sanmıyorum sizinki zorla teşvik gibi hatta:KK48:

Herşeyi öyle normalleştiriyorlar ben gözlerime inanamaz oldum
Bugün bakar yarın baktıklarına gider !
Bu böyledir .
Bakmayacak efendim bakacaksa da s.kt.r olup gitmesini bilecek

Yangına körükle gidiyorsunuz ne gerek var? Ortalığı ayağa kaldıracak kadar kötü bir mesele değil. Hanımefendi eşiyle konuşarak sorununu çözebilir.

bir erkege bende bakıyorum dediginizde aldıgınız cevap gayet normal bakabilirsin ise o adam bu tarz seyleri normal karsılıyordur acıklamasını dinlerim ama hayır sen bakamazsın olursa o cevap ki muhtemelen boyle :) demekki normal degilmis kadınlar normal gormek zorunda olduklarını hissediyor cunku butun erkekler yapar eder algısı sebebiyle maalesef

Back
X