arkadaşlar merhabalar,
eşimin telefonundan msj yakaladım.
aynı iş yeridne çalışıyoruz eşimle .
msj atanda baktım ki aynı şirketten.
seni özledim die msj atmış. tam çıkışa yakındı ..
eşimin hattı benim üzerime kayıtlı . avea girip döküm aldım ve msjlaşmalar oldunu gördüm.. eşim bida olmicaüı yada olacağı ile ilgili bişi sölemiyo sadece aldatmadım snei diyor. ozman msjları göster diyorum ne konuştunuz boşver diyor. benim duurmumda olan yada duyan var mı etrafınızda . siz olsanız ne yaprsınız 2,5 yaşında oğlum var ..
endisine gerekirse ayrılabileceğmizi söyledim. ben onu aldatsam bile o ayrılmazmış. beni çok seviyomuş. göya
şekerim seni sarsıp kendine getirmek istiyorum şu anda :)
eşinin şirketinizden biriyle mesajlaştığını öğreniyorsun, bu arkadaş kimdir, neden senin eşini özlemiştir, neden bunu mesaj ile bildirmek istemiştir diye araştırmıyorsun. Yerinde olsam ablamız kimmiş anında öğrenir gidip "eşimi neden özlemişsin" çok merak ettim diye sorardım.sonra da eşimle bu ablamızı yüzleştirirdim bakalım dertleri neymiş. Mesajlaşacaklarına oturup konuşsunlar dertlerini çözsünler. Sen de rahatla, onlar da, biz de
yaa size bir olay anlatacağım benim eski işyerinden arkadaşlarımın başına geldi inanın her görünen doğru gibi görünsede doğru olmayabilir görünenler sizi yanıltabilir.aslında bu olayı burada anlatmak istemedim ama baktım birçok olay var anlatayım dedim..iş arkadaşlarım birbirlerini gördüler beğendiler aracı oldum evlendiler ki ikisinide gerçekten çok sever ve aralarında ayrım yapmam haklıya haklı haksıza haksız derim..neyse akadaşım hamile kaldıktan sonra ve zor geçince hamilelği işten ayrıldı onun yerine başka bir bayan başladı başlarda bayanda hiçbir kötü birşey görmedik.neyse gel zaman git zaman doğum oldu birkaç hafta sonra arkadaşım telefon açtı bana bugün gelirmisin seninle konuşmam lazım diye hüngür hüngür ağlıyor.hemen gittim iş çıkışı eşide birkaç gündür şehir dışına işle ilgili eğitime gitmişti.telefonunu evde unutmuş öğle gitmiş bu yeni başlayan bayan birkaç gündür mesaj atıyormuş bebeğim nasılsın,özledim seni.neden cevap yazmıyorsun o kadınla konuştunmu ayrılcakmı senden ve müstehcen bazı mesajlar...bak dedi neler yazmış boşanacağım sen hissetmedinmi sürekli biraradasınız falan diye yok dedim inan hiç sezmedim arkadaşım işe gider gelir ne yanyana gördüm ne konuşurken ne cilveleşirken hiç kafasını bile kaldırıp ona baktığını görmedim yapmaz benim arkadaşım ama araştıracağım yapmışsa ikisinin işinede son verdireceğim inan dedim.ama nasıl sinirliyim ertesi gün işyerine gittim bayan daha gelmemişti lavaboya çıktım aynı filmlerdeki gibi ben lavabodayken kız geldi ve telle konuşmaya başladı dediği laf aynen şu valla "nasıl işime yaradı telefonunu evde unutması anlatamam o kadar lafımdan sonra boşamazsa o kadın gururuna tüküreyim neyse kapatıyorum dedi kapattı..ben hemen çıktım kızı tuttuğum gibi kolundan hemen müdürün odasına götürdüm resmen kızı sorguya çektik ve öğrendikki tek amacı ayırmakmış arkadaşımda gözü varmış ayrıldıktan sonra arkadaşımı elde edermiş engeli baştan ortadan kaldırmak istemiş düşünebiliyormusunuz nasıl zihniyette insanlar var yalan yere arkadaşlarım yuvalarından olacaktı kızın işine son verildi sonrasında işine son veren müdürüme ve birkaç kişiyede aynı şekilde mesajlar yazmış banada tehdit mesajları yolladı inanın hepimiz tel nolarımızı değiştirdik..Allah kötü niyetli kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun bizleri arkadaşlarım her zaaman dediğim gibi kesinliğinden emin olun sonra ipini çekin ya yanılıyorsanız...
kardeş telefon dökümüne bakacaksındaa. aldatmanın binbir çeşiti var yanii. faceten yazar mail atar msnden konuşur aynı yerde çalışıyorsunuz kaşla göz arasında iki dakika görüşür ya da eşin yirmidört saat yanında mı sanki?? yanii bir buluşma ayarlanırr. bilemezsinki sadece telefonu kontrol etmen ve buna göre eşine inanman çok saçmaa. sonuçta bu tanımadığı bir kadınla, başka bir şehirdeki bir kadınla kurulan bir telefon ilişkisi değil şirketteki birisiyle. demekki normalde de görüşüyorlar yüzyüze.[
sonuna kadar katılıyorum
hattı kontrol edicem diyosun bundan sonra aynı hattan mesajlaşmaz
bide yüzyüze görüşüyolarki seni özledim diyo yoksa sadece mesajlaştığı adamı özlemedi sanırım
Canım...anlattığın hikayede yinede eksik bişeyler var...
Adamın telefonunu evde unuttuğunu nerden biliyormuş?
.
büyük konusmiyim ama ben olsam:
O kadini sirketin icinde dort doner ararim ,
bulurum onun ..... Burnunu dagitirim,
ha baktim kalipli alirim odunu veya oklavayi hastaneye kadar kovalarim,
bicakla suratina imzami atarim beni hic unutmasin diye, ve bir daha kine
dovmem ailesine veya mahallesi rezil eder onu 9 koyden kovalattiririm,
aha baktim kocamda ondan yana koyarim kapiya
ararim polisi uzaklastirtirim bir muddet.
Baktim akillandi alirim eve once söverim sonrada öperim
bu konularda kadinlarimiz biraz afedersin disarda baskalarina
namusluyu, evde kocasina o....uluk yapicakki kocani elden kacirmiyasin
anlamıyorum ne cengaver kadınlar varmış hemen öğrenirim kimmiş şöyle yaparım böyle yaparım fln.
böyle bir durumda hesabı sorulacak olan KOCAdır
ay dur ariyim da kimse saçını başını yoliyim ne ya.
bi silkelenin kendinize gelin lütfen
o "koca" o kadının kim olduğunu elbet biliyor!
ya o kadının kim olduğunu paşa paşa açıklar özürünü diler sizden ayaklarınıza kapanır, kadına da SİZİN YANINIZDA biptiri çeker,
ya da çeker gider,
yok ayırmak istiyormuş, yok bilmem ne,
tamam evli ve çocuklu olduğunu varsayrak bir şans veriyorum eşinin olayları düzeltmesi için
ama kalkıp kimmiş bulayım arayışlarına girmezdim ben,
bu ne ya ilkokulda mıyız kim şeker koyuyorsa sevgilimin cebine saçını çekeyim mantığı nedir anlamıyorum.
ya hiç kurcalamayın (ki bu bana çok ters) ya da kocanızdan hesabını sorun ve kim olduğunu açıklayarak uzak duracağı şekle sokmasını sağlayın.
ayrılacaksanız da kim olduğunu öğrenin müdüre gidip önce kovdurtun sonra da saçını başını yolun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?