Eşimin telefonunda mesaj yakaladım

şekerim seni sarsıp kendine getirmek istiyorum şu anda :)
eşinin şirketinizden biriyle mesajlaştığını öğreniyorsun, bu arkadaş kimdir, neden senin eşini özlemiştir, neden bunu mesaj ile bildirmek istemiştir diye araştırmıyorsun. Yerinde olsam ablamız kimmiş anında öğrenir gidip "eşimi neden özlemişsin" çok merak ettim diye sorardım. sonra da eşimle bu ablamızı yüzleştirirdim bakalım dertleri neymiş. Mesajlaşacaklarına oturup konuşsunlar dertlerini çözsünler. Sen de rahatla, onlar da, biz de

benimde ilk yapıcam iş kadını aramak olurdu kesinlikleee

Hem istediğim gibi mesajlaşırım, hemde boşanmam. Oh ne ala... Eşimin bir bayanla mesajlaşmasını geçtim, facebook hesabında dınısının dını uzak bir akraba kızını sildim gıkını çıkaramadı. Bu kadar pasif olmayın yahu!

Ben eşinin şu andaki alttan almalarının pişmanlıktan olduğunu düşünmüyorum.
Olaylar büyümesin diye böyle davranıyor.
Çünkü eşinin herşeyi ortaya çıkaracağını biliyor ve bundan korkuyor.
Zaten pişman olsa ve eşine gerçekten değer verseydi, olaylar ilk patlak verdiği zaman eşine ve eşinin ailesine tüm o yaptıklarını yapmazdı.
Konusahibinin zamana ihtiyacı var.

öncelikle sen tebrik ederim bu kadar ciddi bi konuyu bu kadar rahat anlatabildigin icin
su an senin yerinde olsaydim o mesajin kimden oldgunu ögrenmeye calisirdim:)

Canım...anlattığın hikayede yinede eksik bişeyler var...
Adamın telefonunu evde unuttuğunu nerden biliyormuş?
.

merhaba, benim nacizane tavsiyem şudur ki; öncelikle mesajlaştıklarına dair (ama elinizde kesin delil olsun -seni özledim -falan gibi) bir delil olsun ve siz bununla birlikte direk şirketin insan kaynaklarına çıkın. büyük bir şirketse bu tür etik dışı davranışları asla affetmeyeceklerdir. önce o kadını bir işten attır. sen sakın muhatap olma derim. seviyeni düşürme bence. sonrasında eşinle konuşup boşanmak istediğini ve bu şüphe ortamında yaşayamayacağını falan söyle. onun rızasına gerek olmadığını ve elinde delilin olduğunu falan sonra. haa sonrasında davayı açmaya kadar işi götür derim ben. duruma göre sonrasına bakarsın... neden duruma göre sonrasına bakarsın diyorum çünkü sadece cocuğum var onun için duruyorum diyorsan bu fikirden vazgeç derim. amaa kocanı gerçekten seviyorsan işte o aşamada onun davranışlarıa göre olayı yönlendirebilirsin. umarım işine yarar. Allah kolaylık versin..

Üzüldüm, hayatınız kendi gündelik huzurunda akıyorken, ya da siz öyle sanıyorken, birdenbire bir mesaj yakalayıp, insanın dünyasının geri dönülmez bir biçimde sallanması çok çok kötü, Allah yardımcınız olsun.

Bir konuda daha dikkatli düşünmenizi tavsiye ederim, mesajlaşmaların başlama tarihi, bu hikayenin başlama tarihi değildir. İki insan, pazartesi günü sohbet etmeye/yakınlaşmaya başlayıp, salı gününün akşamı da geceyarılarına kadar mesaj göndermeye kalkmaz birbirine. Hele ki, evli erkeklerle yakınlaşacak cibilliyetsizlikteki kadınlar, bu ahlaksız karakterlerinin bonusu olarak gelen doğal bir dikkate sahiptirler bu konuda.Bu yakınlaşmalar, adım adım, dikkatle, havayı, adamı, koşulları koklaya koklaya yapılır. Evli bir adamla akşamdan geceye, ya da geceden sabaha mesajlaşabilecek kadar rahatlık, ancak , adamı, olayı, hikayeyi, mesafeyi epeyce garanti altına alınca yapılabilir şeylerdir.Erkekler bu konuda genellikle daha tedbirsiz oldukları için, bu tip kadınlar, iki kişilik temkin gösterirler.

Kocanızın size yalan söylediğini düşünüyorum. Ben kadınım, bir sürü de kadın tanıyorum, haydi kendinize sorun bir kadın olarak, evli bir erkeğe, kardeşiniz,oğlunuz, babanız olmayan - ki aslında liste burada bitti , ama haydi devam - karısının da tanık olduğu 30 yıllık dostluğunuz veya yakın akrabalık ilişkiniz olmayan evli bir erkeğe, ne olursa, ne olduysa, ne için, hangi koşullarda "seni özledim..." diye bir mesaj yollarsınız?

Şimdi de şunu sorun, bu adamla aynı işyerinde çalışıyorsunuz, yüzünü hergün görmeniz sesini hergün duymanız, iki satır da olsa sohbet edebilmeniz mümkün... Tüm bunlara rağmen, halâ nedir ki eksik olan "seni özledim" diye mesaj yollarsınız ? Dikkat edin, "seninle sohbet etmeyi özledim" değil mesaj, direkt ve sadece "seni özledim..." .

Ayrıca mesajlaşmanın devam etmesine etmemesine hiç güvenmeyin. Kadın, kocanızın iş dışında özel konularda da sohbet edebileceği yakınlıkta kocanızla çalışan biri olsa, zaten kadının kim olduğunu bilirdiniz. Hepimiz aynı departmanda, gurupta, odada çalışan kişileri üç aşağı beş yukarı biliriz, ya isimleri tanıdıktır, ya cisimleri tanıdıktır. Siz bu kadını ancak mail sisteminde aratarak bulmuşsunuz yani şirketteki varlığından bile haberdar değilsiniz;
Mesajlaşmalar, sohbet amaçlı değildir, ancak, netleştirmedikleri bir şeyin yarım kalmış organizasyonu, ya da son anda oluşmuş bir değişikliğin haberleşmesi falandır, gündüz aynı şirkette çalışıp, bir "ilişki" geliştirmeyi becermiş insanlar, zaten nadiren mesajlaşır - risk almaz- o da ancak böyle bir nedenledir.

Ve bence en önemlisi "Beni senden başkası çekmez" çok tehlikeli bir lâftır, ince ince sinsi sinsi hayatının organizyonlarını yapabilen adamların hayatını anlatan cümledir ; Senin bana verdiğin rahatlığı, huzuru bırakmadan, başka kadınların çekmeyeceği huylarımı, alışkanlıklarımı, senin verdiğin konforu bırakmadan, ama sırtımı da bunlara yaslayarak kendime başka haz objeleri bulurum " demektir.

Haklarıdır, değildir katiyyen demiyorum, sakın bundan sonrasını böyle okumayın ama bazı erkekler denerler, belki benim babam da, dedem de denemiştir ama bu devirde sanki bu manâda bir ahlâk sahibi olmayan kadınlar çok arttı, ya da eskiden de vardılar, ama bu kadar ortalıkta bu kadar fütursuz, bu kadar içimizde değildiler. Eskiden bunlar "kötü kadın" lardı, şimdi, komşu kadınlar, işyerindeki kadınlar, akraba kadınlar - hangimizin içi parçalanmadı "eşim ve halasının kızı" konusunu okurken- kendilerinde hak gören, utanmayan kızarmayan, cevap verebilen, bazen kendilerine hak dahi verilen kadınlar. Bunu şunun için söylüyorum, her nasıl tavır alacaksanız, çok dikkatle düşünün ölçün biçin.
Bu hikayede, görünenden fazlası var ondan eminim, çok daha dikkatli olun, ama kurcalamak veya kurcalamamak tamamen sizin kim olduğunuza, gerçekten ne istediğinize, neyi göze alabileceğinize bağlı. Kimi insan derhal avukata gider, kimi kulağının üstüne yatar, kimi bana duyurmasın da ne yaparsa yapsın der, kimi şu, kimi bu... Diyeceğim, bizlere kim olduğunuzu anlatmak zorunda değilsiniz, biz ancak kendimize göre fikir veririz, ama kim olduğunuzu siz kendiniz çok iyi tesbit edin. Böyle durumlarda bazen, olayın oluşturduğu hasarın yanı sıra, olay karşısındaki tavrın da çok zararı dokunabiliyor her iki tarafa da. Allah yardımcınız olsun.

Son düzenleme:
bir erkek istemese bir kadin ne kadar yaklasabilirki bir erkege
hemde evli olan bir erkege
belliki erkek önce yakinlasmiski kadin da cevap vermis
üstelik bu erkek öyle cesaretliki bunu yapacagi kadini bile
karisiyla ortak calistiklari sirketten ortamdan secebiliyor
bazi arkadaslar kadina sac bas girismeyi falan tavsiye etmis
ben olsam esime sorardim hesabini
ama o öyle böyle sakin olmaliyim mantikli olmaliyim falan la
olucak gibi degil sanirim burnunu feci sürterdim
affedicek olsamda

ben olsam o kadının telefonunu arar, adını soyadını öğrenmeye çalışırdım. hani aynı işyerinde çalışıyorlar ya, o nedenle bir şekilde kadının ağzından lafı alabilir konu sahibi. ve bence konu sahibi eşini affedecek, aldatılmaya boyun eğecek gibi görünüyor...tabi ki bir de ortada çocuğun olması daha da zorlaştırıyor olayları ama, insanın da bir gururu var ama...

erkeklere göre aldatmak sadece başka kadınla birlikte olmak.o yüzden bunu aldatmak olarak kabul etmez tabii ama bencede aldatmaktır bu yaptığı..

bence kadına ara sor hatta görüş.aralarında ne geçmiş öğren.bu şüpheyle aynı evde yaşamak çok zor yoksa

Normal birşey ise eğer niye benim eşimin telefonuna seni özledim yazan msj gelmiyor
ya da benim telefonuma
yani demekki özlenen biri yok bizde

erkeklerin kadınları saf yerine koymasından nefret ediyorum her durumdada haklılar hemen

hep kadınlar ayartır kadınlar suçlu

peki erkekelr çocukmu cnm

akıllı mantıklı insan
eşinden evliliğinden memnun olan insan
EVLİLİĞİN BİLİNCİNDE OLAN insan

hiç te gidip tav olmaz kimseye

Son düzenleme:
Canım...anlattığın hikayede yinede eksik bişeyler var...
Adamın telefonunu evde unuttuğunu nerden biliyormuş?
.

arkadaşım iş ile ilgili eğitime gitti ve telefonu evde unuttuğunu iş yerine bildirdi iş için arayan olursa diye oda oradan biliyor...sonuç olarak hepimiz aynı iş yerinde çalışıyoruz.. yani tebrik ediyorum olaya değilde nasılda detaylara takılıyorsunuz azıcık fikir yürütülürse anlaşılır diye düşünüyorum haksızmıyım?

Konu sahibi arkadaşım, zor bir durumdasın. Hepimizin farklı görüşleri var sana kocanı boşa demek benim haddime değil. Bu biraz yapı meselesi sindirebileceksen,kaldığın yerden devam edebileceksen et.Ama ikisininde ağzının payını verip devam et.Şirketin içinde rezillik çıkar demiyorum ama kadına kendini göster, bir tenhada kıstırıp ağzının payını ver ama cezanın büyüğünü kocana ver.Burnundan getir ki bir daha yapamasın öyle bir daha ki ayın telefon dökümünü falan beklemene gerek yok. Böyle ucuz atlatmasına izin verirsen daha kötü şeyler yaşarsın.Benden söylemesi erkekler hiç bir boşluğu kaçırmıyor.

çok piskopatça bır bakış olmuş ama bayıldım:90::90::90:

Son düzenleme:
bu tip konulara yorum yapmayı sevmiyorum.
çünkü birileri boşan diyor
birileri "bekara koca boşamak kolay sakın boşanma meydanı o kadına bırakma" diyor
en sonunda konu sahibi "eşim yemin etti öyle biri olmadığına dair. moderatörler konumu kapatabilir mi" diyor
ve finish. konu kapanıyor.

anlamıyorum ne cengaver kadınlar varmış hemen öğrenirim kimmiş şöyle yaparım böyle yaparım fln.
böyle bir durumda hesabı sorulacak olan KOCAdır
ay dur ariyim da kimse saçını başını yoliyim ne ya.
bi silkelenin kendinize gelin lütfen
o "koca" o kadının kim olduğunu elbet biliyor!
ya o kadının kim olduğunu paşa paşa açıklar özürünü diler sizden ayaklarınıza kapanır, kadına da SİZİN YANINIZDA biptiri çeker,
ya da çeker gider,
yok ayırmak istiyormuş, yok bilmem ne,
tamam evli ve çocuklu olduğunu varsayrak bir şans veriyorum eşinin olayları düzeltmesi için
ama kalkıp kimmiş bulayım arayışlarına girmezdim ben,
bu ne ya ilkokulda mıyız kim şeker koyuyorsa sevgilimin cebine saçını çekeyim mantığı nedir anlamıyorum.

ya hiç kurcalamayın (ki bu bana çok ters) ya da kocanızdan hesabını sorun ve kim olduğunu açıklayarak uzak duracağı şekle sokmasını sağlayın.

ayrılacaksanız da kim olduğunu öğrenin müdüre gidip önce kovdurtun sonra da saçını başını yolun.

aynen her kadının saçını tek tek yolmaya kalksak dünyada kadın mı biter
"x denen kadın bana asılıyor" diye eve gelip karısına anlatan kocalar da var bu dünyada. evet var.
iş erkekte biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…