elossa sonunda kafadarim ciktinbi an dusunmeye
basladim tek benmiyim karsi halti yiyen kadini ... dagitmak isteyen
çocuğun hatrına belki bir kerelik affedilebilinir. tabi evlilikte şüphe, güven sorunu çok üyük problem. hadi bunları aştınız diyelim. eşinizi iyi korkutun bence. o kadınla ilişkisini kessin yoksa, ikinizide şirkette rezil ederim diyin. o kadına da sessizce maille yada telefonla şirkette seni rezil edeceğim tehdidini yapın, biraz utanma varsa bu korku onu yiyip bitirecektir. hem eşinizde hem o bayanda suç var. kocana sahip çık derse ne yapcam demişsiniz. ben şöyle derdim : ben sahip çıkamıyorsam senin ortalıkta o..puluk mu yapman gerekiyor? derdim.
sağol canım..:)))
evli olunca erkek tarafın suçlu olduğunu savunuyorum...çünkü her kadın istediği erkeği anında elde eder..ama cilve ama naz ama işve bi şekilde avuç içine alınıyor erkekler...bu konuda çok savunmasızlar...karakterinde varsa atılan ağa düşüyorlar yoksa zaten karısıyla mutlu mesut yaşıyor...
bu adamın hamurunda var demekki bu işler,karısına açıklama bile yapmıyor durumu düzeltmek adına..
ve konu sahibi arkadaşada şaştım kaldım oğlunun varlığını kendine pay çıkartıp ağzını açmıyor..ne yapayım ne edeyim diye gelmiş konu açmış mıy mıyy mıyyy..başka bişi yok...
canım özledim dien kadın .
eşim teninin benden başkasına demedini söylüor. yanlış analaşılmasın..
arkadaşlar ancak baakbildim.. işim vardı tek tek cevaplarım bilmiyorum fikir almak adına bu konuyu açtım. insana derler ya bekara karı boşamak kolay die. gerçekten öyle insan başına gelmeyince nalamıyor hiçbişi. hayır asla rahat deilim oo kocam beni seviyo die de düşünmiyom ama ne yapıcağımı bilmiyorum . eşim o tariten sonra yazışamdığını söyledi. hat sahibi benim eşimin kullandığı telefonda o yüzden döküm bakıcam ay sonunda eğer gerçekten böyle bişi hala devam ediyor ise ozman işler tabiki böyl olmiycak. o kızla ne yapamm lazım bilemediğim için fikirlerinizi öğrenmk isteidm o yüzden. kusura bakmayın ne olur kötü bi izlenim uyandırmak istemedim
olumun varlığını pay çıakrtan ben deil eşim.
oğlumuz olduğu için ben boşanmak istesem de asla bendne boşanmazmış. öyle diyor..
arkadaşlar sonuçta herkese allah bir akıl vermiş. isteyen istediği dilediği şekilde kullanabilir. ya öle yada böyle..
deiğim gibi kafam karışık ve birileirndne farklı cevaplar almak istemiş olaamazmıyım..
içinizden biri git kocanı öldür dese öldürücekmiyim. yada kendimi ..
bende ağustos dökümünden sonra eşimle tekrar konuşucam. eğer hala devam eden birşeyler var ise . ozmn o kadına gidip ağzıma geleni saymak istiyorum. ama güven sorunu gerçekten çok kötü birşey. evet affedilebilir diyor içimden birşey ama sora hayır . o sana bunu yaptı senin gururunu yerler altına aldırdı diyor. gerçekten çok zor yaşamadan kimse bilemes..
yaa size bir olay anlatacağım benim eski işyerinden arkadaşlarımın başına geldi inanın her görünen doğru gibi görünsede doğru olmayabilir görünenler sizi yanıltabilir.aslında bu olayı burada anlatmak istemedim ama baktım birçok olay var anlatayım dedim..iş arkadaşlarım birbirlerini gördüler beğendiler aracı oldum evlendiler ki ikisinide gerçekten çok sever ve aralarında ayrım yapmam haklıya haklı haksıza haksız derim..neyse akadaşım hamile kaldıktan sonra ve zor geçince hamilelği işten ayrıldı onun yerine başka bir bayan başladı başlarda bayanda hiçbir kötü birşey görmedik.neyse gel zaman git zaman doğum oldu birkaç hafta sonra arkadaşım telefon açtı bana bugün gelirmisin seninle konuşmam lazım diye hüngür hüngür ağlıyor.hemen gittim iş çıkışı eşide birkaç gündür şehir dışına işle ilgili eğitime gitmişti.telefonunu evde unutmuş öğle gitmiş bu yeni başlayan bayan birkaç gündür mesaj atıyormuş bebeğim nasılsın,özledim seni.neden cevap yazmıyorsun o kadınla konuştunmu ayrılcakmı senden ve müstehcen bazı mesajlar...bak dedi neler yazmış boşanacağım sen hissetmedinmi sürekli biraradasınız falan diye yok dedim inan hiç sezmedim arkadaşım işe gider gelir ne yanyana gördüm ne konuşurken ne cilveleşirken hiç kafasını bile kaldırıp ona baktığını görmedim yapmaz benim arkadaşım ama araştıracağım yapmışsa ikisinin işinede son verdireceğim inan dedim.ama nasıl sinirliyim ertesi gün işyerine gittim bayan daha gelmemişti lavaboya çıktım aynı filmlerdeki gibi ben lavabodayken kız geldi ve telle konuşmaya başladı dediği laf aynen şu valla "nasıl işime yaradı telefonunu evde unutması anlatamam o kadar lafımdan sonra boşamazsa o kadın gururuna tüküreyim neyse kapatıyorum dedi kapattı..ben hemen çıktım kızı tuttuğum gibi kolundan hemen müdürün odasına götürdüm resmen kızı sorguya çektik ve öğrendikki tek amacı ayırmakmış arkadaşımda gözü varmış ayrıldıktan sonra arkadaşımı elde edermiş engeli baştan ortadan kaldırmak istemiş düşünebiliyormusunuz nasıl zihniyette insanlar var yalan yere arkadaşlarım yuvalarından olacaktı kızın işine son verildi sonrasında işine son veren müdürüme ve birkaç kişiyede aynı şekilde mesajlar yazmış banada tehdit mesajları yolladı inanın hepimiz tel nolarımızı değiştirdik..Allah kötü niyetli kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun bizleri arkadaşlarım her zaaman dediğim gibi kesinliğinden emin olun sonra ipini çekin ya yanılıyorsanız...
eşin aldattığını bile kabul etmiyor baksana nasıl düzelsinn...hem onu afettin diyelimm yine aynı şeyi yapsa yine kabullenmeyecek aldatmadım diyecekk...çocuk var arada işin çok zor yaa
canım özledim dien kadın .
eşim teninin benden başkasına demedini söylüor. yanlış analaşılmasın..
arkadaşlar ancak baakbildim.. işim vardı tek tek cevaplarım bilmiyorum fikir almak adına bu konuyu açtım. insana derler ya bekara karı boşamak kolay die. gerçekten öyle insan başına gelmeyince nalamıyor hiçbişi. hayır asla rahat deilim oo kocam beni seviyo die de düşünmiyom ama ne yapıcağımı bilmiyorum . eşim o tariten sonra yazışamdığını söyledi. hat sahibi benim eşimin kullandığı telefonda o yüzden döküm bakıcam ay sonunda eğer gerçekten böyle bişi hala devam ediyor ise ozman işler tabiki böyl olmiycak. o kızla ne yapamm lazım bilemediğim için fikirlerinizi öğrenmk isteidm o yüzden. kusura bakmayın ne olur kötü bi izlenim uyandırmak istemedim
allahtan erkekler bu foruma takılmıyor.. (ya da umarım takılmıyorlardır) eğer türk kadınlarının iç dünyalarını görürse, erkek direk şunu yapar: çocuk olana kadar karına iyi davran, çocuktan sonra herşey mübah..
kötü davranış ok, sevgisizliklik ilgisizlik ok, sorumsuzluk ok küfür hakaret ok, dayak ok, aldatmak ok..
öldürmedikten sonra her yol mübah.. neden? çocuğum vaaaar
arkadaşlar merhabalar,
eşimin telefonundan msj yakaladım.
aynı iş yeridne çalışıyoruz eşimle .
msj atanda baktım ki aynı şirketten.
seni özledim die msj atmış. tam çıkışa yakındı ..
eşimin hattı benim üzerime kayıtlı . avea girip döküm aldım ve msjlaşmalar oldunu gördüm.. eşim bida olmicaüı yada olacağı ile ilgili bişi sölemiyo sadece aldatmadım snei diyor. ozman msjları göster diyorum ne konuştunuz boşver diyor. benim duurmumda olan yada duyan var mı etrafınızda . siz olsanız ne yaprsınız 2,5 yaşında oğlum var ..
endisine gerekirse ayrılabileceğmizi söyledim. ben onu aldatsam bile o ayrılmazmış. beni çok seviyomuş. göya
yaa size bir olay anlatacağım benim eski işyerinden arkadaşlarımın başına geldi inanın her görünen doğru gibi görünsede doğru olmayabilir görünenler sizi yanıltabilir.aslında bu olayı burada anlatmak istemedim ama baktım birçok olay var anlatayım dedim..iş arkadaşlarım birbirlerini gördüler beğendiler aracı oldum evlendiler ki ikisinide gerçekten çok sever ve aralarında ayrım yapmam haklıya haklı haksıza haksız derim..neyse akadaşım hamile kaldıktan sonra ve zor geçince hamilelği işten ayrıldı onun yerine başka bir bayan başladı başlarda bayanda hiçbir kötü birşey görmedik.neyse gel zaman git zaman doğum oldu birkaç hafta sonra arkadaşım telefon açtı bana bugün gelirmisin seninle konuşmam lazım diye hüngür hüngür ağlıyor.hemen gittim iş çıkışı eşide birkaç gündür şehir dışına işle ilgili eğitime gitmişti.telefonunu evde unutmuş öğle gitmiş bu yeni başlayan bayan birkaç gündür mesaj atıyormuş bebeğim nasılsın,özledim seni.neden cevap yazmıyorsun o kadınla konuştunmu ayrılcakmı senden ve müstehcen bazı mesajlar...bak dedi neler yazmış boşanacağım sen hissetmedinmi sürekli biraradasınız falan diye yok dedim inan hiç sezmedim arkadaşım işe gider gelir ne yanyana gördüm ne konuşurken ne cilveleşirken hiç kafasını bile kaldırıp ona baktığını görmedim yapmaz benim arkadaşım ama araştıracağım yapmışsa ikisinin işinede son verdireceğim inan dedim.ama nasıl sinirliyim ertesi gün işyerine gittim bayan daha gelmemişti lavaboya çıktım aynı filmlerdeki gibi ben lavabodayken kız geldi ve telle konuşmaya başladı dediği laf aynen şu valla "nasıl işime yaradı telefonunu evde unutması anlatamam o kadar lafımdan sonra boşamazsa o kadın gururuna tüküreyim neyse kapatıyorum dedi kapattı..ben hemen çıktım kızı tuttuğum gibi kolundan hemen müdürün odasına götürdüm resmen kızı sorguya çektik ve öğrendikki tek amacı ayırmakmış arkadaşımda gözü varmış ayrıldıktan sonra arkadaşımı elde edermiş engeli baştan ortadan kaldırmak istemiş düşünebiliyormusunuz nasıl zihniyette insanlar var yalan yere arkadaşlarım yuvalarından olacaktı kızın işine son verildi sonrasında işine son veren müdürüme ve birkaç kişiyede aynı şekilde mesajlar yazmış banada tehdit mesajları yolladı inanın hepimiz tel nolarımızı değiştirdik..Allah kötü niyetli kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun bizleri arkadaşlarım her zaaman dediğim gibi kesinliğinden emin olun sonra ipini çekin ya yanılıyorsanız...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?