Eşimin telefonunda mesaj yakaladım

elossa sonunda kafadarim ciktin bi an dusunmeye
basladim tek benmiyim karsi halti yiyen kadini ... dagitmak isteyen

sağol canım..:)))

evli olunca erkek tarafın suçlu olduğunu savunuyorum...çünkü her kadın istediği erkeği anında elde eder..ama cilve ama naz ama işve bi şekilde avuç içine alınıyor erkekler...bu konuda çok savunmasızlar...karakterinde varsa atılan ağa düşüyorlar yoksa zaten karısıyla mutlu mesut yaşıyor...
bu adamın hamurunda var demekki bu işler,karısına açıklama bile yapmıyor durumu düzeltmek adına..
ve konu sahibi arkadaşada şaştım kaldım oğlunun varlığını kendine pay çıkartıp ağzını açmıyor..ne yapayım ne edeyim diye gelmiş konu açmış mıy mıyy mıyyy..başka bişi yok...

bende ağustos dökümünden sonra eşimle tekrar konuşucam. eğer hala devam eden birşeyler var ise . ozmn o kadına gidip ağzıma geleni saymak istiyorum. ama güven sorunu gerçekten çok kötü birşey. evet affedilebilir diyor içimden birşey ama sora hayır . o sana bunu yaptı senin gururunu yerler altına aldırdı diyor. gerçekten çok zor yaşamadan kimse bilemes..

olumun varlığını pay çıakrtan ben deil eşim.
oğlumuz olduğu için ben boşanmak istesem de asla bendne boşanmazmış. öyle diyor..
arkadaşlar sonuçta herkese allah bir akıl vermiş. isteyen istediği dilediği şekilde kullanabilir. ya öle yada böyle..
deiğim gibi kafam karışık ve birileirndne farklı cevaplar almak istemiş olaamazmıyım..

içinizden biri git kocanı öldür dese öldürücekmiyim. yada kendimi ..

offfff bekarım en kolay o karıyı boşayan ben olucam sanırım bu lafta ne anlama geliyor bilmiyorum....
özledim dediğine göre kim özlenir yakınında olan biri bellki telefonda kalmamış bu iş yüzyüzede görüşmüşer.. telefon görüşmesine göre kararımı vericeğim diyorsunuz ama adam ayrıntıya ulaşıcağınızı bile bile o hattan görüşmez bunları nasıl unutucaksınız nasıl baba olucak gözü dısarıda olan adam bilmiyorum işte o yüzden offff diye başladım zaten offffffff

Son düzenleme:

tabiki kolay değil.Allah yardımcınız olsun.ama size bunu yapmalarına izin vermeyin.umarım olay burda kapanır.

kardeş telefon dökümüne bakacaksındaa. aldatmanın binbir çeşiti var yanii. faceten yazar mail atar msnden konuşur aynı yerde çalışıyorsunuz kaşla göz arasında iki dakika görüşür ya da eşin yirmidört saat yanında mı sanki?? yanii bir buluşma ayarlanırr. bilemezsinki sadece telefonu kontrol etmen ve buna göre eşine inanman çok saçmaa. sonuçta bu tanımadığı bir kadınla, başka bir şehirdeki bir kadınla kurulan bir telefon ilişkisi değil şirketteki birisiyle. demekki normalde de görüşüyorlar yüzyüze.

Arkadaşım şimdi susuyor olman,bundan sonrakileride kabul edicen anlamını taşıyor..adamın eline fırsat veriyorsun farkında değilsin..
yarın öbürgün karşına daha ileri boyutta bişeyle çıkacak..kesinlikle hemde..hem yapmadığıda ne malum...çok özledim dediğine göre herhalde kocanızın sesini özlemedi aynı yerde çalışıyorken bol bol duyuyordur zaten..bence onlar birliktede olmuşlar...ve hatun özlemiş...
bu kadar gevşek bir adam olamaz...sen en büyük hatayı susmakla yapıyorsun ve elalemin kızına arkadandan güldürüyorsun kendini...
emin ol onlar sohbet sırasında kocanla arkandan gülüşüp kaynaşıyorlar...erkek milleti bu..hele bu yapıdaki erkeklerden herşeyi bekle..250 gr et uğruna ne evlilik ne hanım ne çocuk dinlerler...onlar istediği herşeyi yaparlar sizde arkalarından baka kalırsınız umurlarında olmaz..

Siz en iyisi biraz dinlenin, düşünün
ne yapmak istediğinize iyice karar vermeden hareket etmeyin.
Eşinizle bu yola devam edecekseniz ağustos veya diğer ayların dökümlerini kurcalamayın,
affedecekseniz sineye çekip tekrardan bir şey olmamış gibi devam edin.
Çünkü siz, bizden aman boşanma boşver bir kerelikten ne olur dememizi istiyorsunuz.
Biz sadece (ben) kendi FİKİRLERİMLE yorumlar yapabilirim veya
diğer xxxx arkadaşlarım.
Siz barışırsanız da bizim için bir şey değişmez ki.
Size sadece farklı açılardan bakan yorumlar yapabiliriz
sizin hayatınızı yönlendiremeyiz.

yaa size bir olay anlatacağım benim eski işyerinden arkadaşlarımın başına geldi inanın her görünen doğru gibi görünsede doğru olmayabilir görünenler sizi yanıltabilir.aslında bu olayı burada anlatmak istemedim ama baktım birçok olay var anlatayım dedim..iş arkadaşlarım birbirlerini gördüler beğendiler aracı oldum evlendiler ki ikisinide gerçekten çok sever ve aralarında ayrım yapmam haklıya haklı haksıza haksız derim..neyse akadaşım hamile kaldıktan sonra ve zor geçince hamilelği işten ayrıldı onun yerine başka bir bayan başladı başlarda bayanda hiçbir kötü birşey görmedik.neyse gel zaman git zaman doğum oldu birkaç hafta sonra arkadaşım telefon açtı bana bugün gelirmisin seninle konuşmam lazım diye hüngür hüngür ağlıyor.hemen gittim iş çıkışı eşide birkaç gündür şehir dışına işle ilgili eğitime gitmişti.telefonunu evde unutmuş öğle gitmiş bu yeni başlayan bayan birkaç gündür mesaj atıyormuş bebeğim nasılsın,özledim seni.neden cevap yazmıyorsun o kadınla konuştunmu ayrılcakmı senden ve müstehcen bazı mesajlar...bak dedi neler yazmış boşanacağım sen hissetmedinmi sürekli biraradasınız falan diye yok dedim inan hiç sezmedim arkadaşım işe gider gelir ne yanyana gördüm ne konuşurken ne cilveleşirken hiç kafasını bile kaldırıp ona baktığını görmedim yapmaz benim arkadaşım ama araştıracağım yapmışsa ikisinin işinede son verdireceğim inan dedim.ama nasıl sinirliyim ertesi gün işyerine gittim bayan daha gelmemişti lavaboya çıktım aynı filmlerdeki gibi ben lavabodayken kız geldi ve telle konuşmaya başladı dediği laf aynen şu valla "nasıl işime yaradı telefonunu evde unutması anlatamam o kadar lafımdan sonra boşamazsa o kadın gururuna tüküreyim neyse kapatıyorum dedi kapattı..ben hemen çıktım kızı tuttuğum gibi kolundan hemen müdürün odasına götürdüm resmen kızı sorguya çektik ve öğrendikki tek amacı ayırmakmış arkadaşımda gözü varmış ayrıldıktan sonra arkadaşımı elde edermiş engeli baştan ortadan kaldırmak istemiş düşünebiliyormusunuz nasıl zihniyette insanlar var yalan yere arkadaşlarım yuvalarından olacaktı kızın işine son verildi sonrasında işine son veren müdürüme ve birkaç kişiyede aynı şekilde mesajlar yazmış banada tehdit mesajları yolladı inanın hepimiz tel nolarımızı değiştirdik..Allah kötü niyetli kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun bizleri arkadaşlarım her zaaman dediğim gibi kesinliğinden emin olun sonra ipini çekin ya yanılıyorsanız...

canım çok zor bişeydir yaşadığın eminim .şu anda ona inanmak istediğini de biliyorum.ama bu özledim diye bir mesaaj varsa ortada ciddi bir aldatma olayı var.aralarında tensel bişey olmaması çokta önemli değil.duygular var demekki işin içinde.bence bu durum sarhoştum tek gecelik bir ilişki yaşadım olaylarından çok daha beter bir aldatma.

eşin aldattığını bile kabul etmiyor baksana nasıl düzelsinn...hem onu afettin diyelimm yine aynı şeyi yapsa yine kabullenmeyecek aldatmadım diyecekk...çocuk var arada işin çok zor yaa

tüylerim diken diken oldu nedir bu yahu?İnsanlar nasıl bu kadar aşağılık ve acımasız olabilir ki?
bu arada konu sahibi arkadaşım senin tavrını biraz fazla soğukkanlı buldum, tamam soğukkanlı olmak çoğu zaman doğru karar vermemize yardımcı olur ama sizinki biraz donukluğa doğru gidiyor.Lütfen tepkisiz kalmayın, işin üstü kapanacaksa da eşinizden emin olmadan kapatmayın.

Son düzenleme:
''Beni aldatsan da ayrılmam''ın anlamı ne biliyor musun?
Ben aldattım sen ayrılma demek..
Tavrını koy bence affedilecek kadar masum birşey değil alatmak...

aldattım evet diye kabul mu edecekti tabi ki yatmadım yapmadım diyecek...
ikincisi mesajda kadın özledim seni yazmış bu ne demek ben bundan bi araya gelelim buluşalım yine anlamını cıkarttım...özledim denmişse önceden buluşulmuştur..
boşanmaktan korkuyorsan da burnunu sürt davanı aç koy önüne mahkeme kağıtlarını sonra bak bakalım adam sana yalvaracak yakaracak mı o zaman barış..

Canım sonradan yanlış anladığımı söyledim yorumumu düzelttim:)

allahtan erkekler bu foruma takılmıyor.. (ya da umarım takılmıyorlardır) eğer türk kadınlarının iç dünyalarını görürse, erkek direk şunu yapar: çocuk olana kadar karına iyi davran, çocuktan sonra herşey mübah..

kötü davranış ok, sevgisizliklik ilgisizlik ok, sorumsuzluk ok küfür hakaret ok, dayak ok, aldatmak ok..

öldürmedikten sonra her yol mübah.. neden? çocuğum vaaaar

Son düzenleme:

aynen asude bende anlamıyorum cocuk neden engel öyle bir adamla aynı ortamda büyümesi dahamı iyi rol model babaya bak bunlar cesareti olmayan bayanların bahanesi bence bende babasız büyüdüm sayılır hayatımda bir eksikliğini hissettirmedim annem saolsun

Evliliğe devam edip etmemek tabi ki sizin bileceğiniz iş, ama eşinizle konuşmanız gerçekten yazdığınız şekilde olduysa, şunu da bilin ki, bence eşiniz bundan sonra istediğini yapmakta kendini gayet rahat hissedecek. Kendi ifadesi ile, ileride birinin teni kendi tenine değerse bile, ancak o isterse boşanma olacak, siz yine gerekirse ayrılırız diyeceksiniz gibi bir fikir oluşmuştur bu tepkinizden sonra bence eşinizin kafasında.

Boşanmayı düşünmeseniz bile, bunu eşinize bu kadar belli etmeseydiniz keşke. Adamın hiç korkusu yok baksanıza, sanki o sizden ayrılacakmış da, siz ona ayrılma diye yalvarıyorsunuz gibi, bana ihanet etsen de senden ayrılmam diye teminat veriyor size. Yani ben birileriyle bir şeyler yaparım, ama senden ayrılmam. Eh, bu sizin için yeterli ise ona bir şey diyemem, ama olayın şoku ile eşinizin bu tavrının tuhaflığını göremiyor olabilirsiniz diye ben yine de belirtmek de yarar görüyorum.

ahhh keşke o alçak kadın burda olsaydıdaduvardan duvara fırlatsaydım onu zaten canım sıkılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…