Eşimin telefonunda mesaj yakaladım

Arkadaşım hep görünenin arkasındaki gerçeği arıyosun.Diğer topiklerde de yazıyosun dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum.Şu kk da o kadar konu okumuşumdur pek nadir rastladım görünenin gerçek olmadığına.Hele bu konuda da o kadar belli ki ne olduğu ben olsam aldatıldığımla ilgili şüphe bile duymazdım.Tıpkı diğer konuda olduğu gibi.Parçaları birleştirmek yetiyor.
Arkadaşın da çok şanslıymış bu arada tıpkı filmlerdeki gibi:97:

yani arada çok nadir olarak kadının kendi kendine gelin güvey olması gibi istisnalar çıkıyor ama bu 1 olur 2 olur.
istatistiksel olarak baktığımızda kocişler pek masum olmuyor genelde.

Son düzenleme:
illa saçını başını yolacak değil ama aynı işyerinde çalıştıkları için konu sahibinin o kadının kim olduğunu bilmesi gerekiyor...ayrıca bu konudan haberdar olduğunu da bildirmesi gerekiyor ki, o kadın bir daha o kadar rahat davranamasın, konu sahibinin gözünün onlar üzerinde olduğunu bilsin bir daha öyle işlere kalkışmasın

eşinizin cep telefonundan sankii o mesaj gönderiyor gibii sms yazınn bakalım karşıgıı ne gelcekk ozamn soruularınızın cevabını bulursunuzz eger niyetinizz varsaa

iş yerinde kızın pozisyonunun senden üst alt durumu var mı? eşine mesajlaşmasını istemediğini kesin dille söyel "sana güvenim sarsılıyor empatik ol o zaman bende bir erkeğe seni özledim diye msj atayım sence doğrumu bu" de ..bu işi eşinle hallet. kızı sen işe karıştırma. eşin halletsin kızla iletişimi kesmeyi. şimdilik bunlar yeterli gibi yetmezse gerisini düşünürüz...

ha bu arada iş yerindeki mail sistemindende mailleşiyolardır onlar ortaya çıkarsa ikisinide şirketten şutlarlar. bunun dışında acaba beraber bir eğitime falan katılmış olabilirlermi naıl senin ruhun duymadan bu kadar -msj yazacak kadar- samimiyeti ilerletmiş olabilirlerki?

Elbetteki o sizin görüşünüz size göre herkes aldatıyorsa bana görede ne aldatıyor ne aldatmıyor kesin emin olunsun diyorum.ihtimal %1 bile olsa darağacına gitmeden işlediği suç kesinleşmeli değil mi bir insanın.bunu bu şekilde söylemem emin olunması gerektiği neden sizleri rahatsız ediyor anlamıyorum.eski çalıştığım şirkette çalışan sayısı kriz zamanında işten çıkarılanlar olduğu için en az 1000 oldu.10 yılım geçti orada yani binbir çeşit insan tanıdım kkda yazılanlarla sınırlı değil hayat o kadar çeşitliki kendi aile çevremde görmediğim şeylere tanık oldum bazıları uzun süreli ağzımı açık bırakırken bazılarına tepkisiz kaldım ama hepsi gerçek yaşamlardı ve sizde bunca çeşit insanla tanışsaydınız olayları her yönüyle görmek isterdiniz..

İyi de kkdaki de sınırlı değil ki her çeşit insan var burada.Olayları her yönüyle görmek tabi ki iyi.Ama şu konuda bana farklı bir yön gösterir misin?Hani senin alttığın olayda eşin hiçbir şeyden haberi olmayabilir.Olaya o yönden bakabilirsin.Ama burada eşle konuşulmuş doğru düzgün bi cevap alınamamış.Sadece teni tenime değmedi denmiş.Eeeee?Mesaj olayı gerçek mesajlaşma var yani adam bunu inkar etmiyor ki?Neden başka kızlarla mesajlaşma ihtiyacı duyulsun değil mi?Bunun farklı ne yönü olabilir?Ben düşünüyorum da bulamadım.Her olay kendi içinde değerlendirilmeli.

Son düzenleme:

pardon ama bu nasıl bi düşünce; onun zaten yapması gereken bişi sadık olmak ekstradan onu elimde tutmak için çaba nieee.. o benim kıymetimi bilsinde kaçırmasınnn.. türk kadınını anlamıorum bende bi türk kadını olmama rağmen...

konu sahibi arkadaşım durumuna çok üzüldümm çok zor.. senin yerinde olsam diemiorm çünkü ne desem çok büyük konuşmuş olurum.. ama güven kalmazsa evlilik çok zor yürür.. eşinin burnunu sağlam bi sürt.. eğer aldatmadan eminsendee boşan böle yaşanmaz ama dedim yaa yinde büyük konuşmamak lazım yine en doğru kararı sen vereceksinn allah yardımcın olsun..

Sorun kadında değil. Asıl kocasının hatası. O kadınla değil kocasıyla hesabını görmeli.

açlıktan gebersin o koca çöp almadan çıktım demiştim ya sırf inadına benden sonra başkasıyla yemesin diye donuna kadar alırdım böyle bir durumda iş de neymiş

o öyle onun istemesiyle olmuyor bilmiyorsa haberi olsun hakim karar veriyor o isteyecek mesajlaşacak o isteyecek boşanacak o isteyecek daha neler yapacak acaba

:) kesinlikle sana katılıyorum....

konuyla alakasız ama bu yazıyı okuyunca aklıma yaprak dökümündeki ferhunde geldi ....

nolur yardım edin..1 yıllık evliyim daha kocam kurumsal bi mağazada çalışıyor çok çalışanı olan,ve kendisi yönetici konumunda.1 hafta önce telefonunda mesaj yakaladım doğum gününü kutlamış bi kız ama aşk mesajıyla resmen, yok dedi cevap yazmadm dedi biseyler dedi geçiştrdi ve sonra dün olan oldu... başka bi mesaj yakaladm bu sefer eşim atmış mesajı kıza isminin ilk harflernden güzel seyler yazmış.o kadar kötü hissettm ki kendimi,aldatmadım diyor ama bu nedir? aldatmak değil mi?sadece yatmış olmak mı acaba aldatmak?
bugün mesajlar atıyo bana bitek seni seviyorum die,ben netleştirmek istiyorum kafamda herseyi,bana ispatlasın daha ilerisinin olmadığını,ama işyerinde onu rezil edemem, bana yakışmaz bu o kadar kafam karışık ki
yeni bir kariyer fırsatı için uğraşıyordum,3 gün sonra sunumum var ama ne sunuma girmek istiyorum ne de başka bisey ,
bana akıl verin nolur canım çok yanıyor.

canım ne diceğimi bilemedim sonuc ortada cok acı cok üzüldüm bu ne ilk mesaj ne son mesajdır ilişkileri var gibi geldi bana adam üşenmemiş akrostiş şiir yazmıs Allah akıl fikir versin gebertmek istiyorum aldatanları

Aynı işyerinde biri '' seni çok özledim '' diye bir mesajı karşı cinse neden atar? Böyle bir mesajın aldatma olmaması mümkün değil! Madem öyle insanın kendini haklaması için her yolu denemesi gerekir boşver demek yerine, ayrıca kendi de o haltı yediği için senden ayrılamazdım diyor. Bir erkekten bahsediyoruz, bilemiyorum ama hiç masum gelmedi bana eşiniz..

telefonu alıp kocama attığın mesaj ne demek oluyor diye atan kişiye sorsaydın ?

şüphelenecek bir şey yok bariz aldatmış kocan seni, henüzsevişmediyse ondan aldatmadım diyodur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…