- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Arkadaşım hep görünenin arkasındaki gerçeği arıyosun.Diğer topiklerde de yazıyosun dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum.Şu kk da o kadar konu okumuşumdur pek nadir rastladım görünenin gerçek olmadığına.Hele bu konuda da o kadar belli ki ne olduğu ben olsam aldatıldığımla ilgili şüphe bile duymazdım.Tıpkı diğer konuda olduğu gibi.Parçaları birleştirmek yetiyor.yaa size bir olay anlatacağım benim eski işyerinden arkadaşlarımın başına geldi inanın her görünen doğru gibi görünsede doğru olmayabilir görünenler sizi yanıltabilir.aslında bu olayı burada anlatmak istemedim ama baktım birçok olay var anlatayım dedim..iş arkadaşlarım birbirlerini gördüler beğendiler aracı oldum evlendiler ki ikisinide gerçekten çok sever ve aralarında ayrım yapmam haklıya haklı haksıza haksız derim..neyse akadaşım hamile kaldıktan sonra ve zor geçince hamilelği işten ayrıldı onun yerine başka bir bayan başladı başlarda bayanda hiçbir kötü birşey görmedik.neyse gel zaman git zaman doğum oldu birkaç hafta sonra arkadaşım telefon açtı bana bugün gelirmisin seninle konuşmam lazım diye hüngür hüngür ağlıyor.hemen gittim iş çıkışı eşide birkaç gündür şehir dışına işle ilgili eğitime gitmişti.telefonunu evde unutmuş öğle gitmiş bu yeni başlayan bayan birkaç gündür mesaj atıyormuş bebeğim nasılsın,özledim seni.neden cevap yazmıyorsun o kadınla konuştunmu ayrılcakmı senden ve müstehcen bazı mesajlar...bak dedi neler yazmış boşanacağım sen hissetmedinmi sürekli biraradasınız falan diye yok dedim inan hiç sezmedim arkadaşım işe gider gelir ne yanyana gördüm ne konuşurken ne cilveleşirken hiç kafasını bile kaldırıp ona baktığını görmedim yapmaz benim arkadaşım ama araştıracağım yapmışsa ikisinin işinede son verdireceğim inan dedim.ama nasıl sinirliyim ertesi gün işyerine gittim bayan daha gelmemişti lavaboya çıktım aynı filmlerdeki gibi ben lavabodayken kız geldi ve telle konuşmaya başladı dediği laf aynen şu valla "nasıl işime yaradı telefonunu evde unutması anlatamam o kadar lafımdan sonra boşamazsa o kadın gururuna tüküreyim neyse kapatıyorum dedi kapattı..ben hemen çıktım kızı tuttuğum gibi kolundan hemen müdürün odasına götürdüm resmen kızı sorguya çektik ve öğrendikki tek amacı ayırmakmış arkadaşımda gözü varmış ayrıldıktan sonra arkadaşımı elde edermiş engeli baştan ortadan kaldırmak istemiş düşünebiliyormusunuz nasıl zihniyette insanlar var yalan yere arkadaşlarım yuvalarından olacaktı kızın işine son verildi sonrasında işine son veren müdürüme ve birkaç kişiyede aynı şekilde mesajlar yazmış banada tehdit mesajları yolladı inanın hepimiz tel nolarımızı değiştirdik..Allah kötü niyetli kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun bizleri arkadaşlarım her zaaman dediğim gibi kesinliğinden emin olun sonra ipini çekin ya yanılıyorsanız...
Arkadaşım hep görünenin arkasındaki gerçeği arıyosun.Diğer topiklerde de yazıyosun dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum.Şu kk da o kadar konu okumuşumdur pek nadir rastladım görünenin gerçek olmadığına.Hele bu konuda da o kadar belli ki ne olduğu ben olsam aldatıldığımla ilgili şüphe bile duymazdım.Tıpkı diğer konuda olduğu gibi.Parçaları birleştirmek yetiyor.
Arkadaşın da çok şanslıymış bu arada tıpkı filmlerdeki gibi:97:
Arkadaşım hep görünenin arkasındaki gerçeği arıyosun.Diğer topiklerde de yazıyosun dikkatimi çekti o yüzden yazıyorum.Şu kk da o kadar konu okumuşumdur pek nadir rastladım görünenin gerçek olmadığına.Hele bu konuda da o kadar belli ki ne olduğu ben olsam aldatıldığımla ilgili şüphe bile duymazdım.Tıpkı diğer konuda olduğu gibi.Parçaları birleştirmek yetiyor.
Arkadaşın da çok şanslıymış bu arada tıpkı filmlerdeki gibi:97:
Elbetteki o sizin görüşünüz size göre herkes aldatıyorsa bana görede ne aldatıyor ne aldatmıyor kesin emin olunsun diyorum.ihtimal %1 bile olsa darağacına gitmeden işlediği suç kesinleşmeli değil mi bir insanın.bunu bu şekilde söylemem emin olunması gerektiği neden sizleri rahatsız ediyor anlamıyorum.eski çalıştığım şirkette çalışan sayısı kriz zamanında işten çıkarılanlar olduğu için en az 1000 oldu.10 yılım geçti orada yani binbir çeşit insan tanıdım kkda yazılanlarla sınırlı değil hayat o kadar çeşitliki kendi aile çevremde görmediğim şeylere tanık oldum bazıları uzun süreli ağzımı açık bırakırken bazılarına tepkisiz kaldım ama hepsi gerçek yaşamlardı ve sizde bunca çeşit insanla tanışsaydınız olayları her yönüyle görmek isterdiniz..
BüYÜK konusmiyim ama ben olsam:
O kadini sirketin icinde dort doner ararim ,
bulurum onun ..... burnunu dagitirim,
ha baktim kalipli alirim odunu veya oklavayi hastaneye kadar kovalarim,
bicakla suratina imzami atarim beni hic unutmasin diye, ve bir daha kine
dovmem ailesine veya mahallesi rezil eder onu 9 koyden kovalattiririm,
aha baktim kocamda ondan yana koyarim kapiya
ararim polisi uzaklastirtirim bir muddet.
baktim akillandi alirim eve once söverim sonrada öperim
bu konularda kadinlarimiz biraz afedersin disarda baskalarina
namusluyu, evde kocasina o....uluk yapicakki kocani elden kacirmiyasin
anladik senle isimiz var
ufak bir sirket olmamasi bence daha iyi ne kadar ufak olursa okadar taraf tutulur,
bikere o halti yiyen sen degilsin kadin yapti rezil olan o.
sen karsina hele bi cik yalniz biyere cek biraz sov yalniz yakaliycagin biyerde ona
neler yapabilicegini soyle,
kocana sikayet ederse ben oyle bisey demedim
oda kim falan haberin yokmus gibi davran daha sonra,
yalniz biyerde yakala tatli dille konus, baktin olmuyo iki yapistir osmanliyi
baktin gene olmuyo ailesine git deki kiziniz boyle boyle
sonra eve git cici$lerini giyin kocana belli etme
anliycagin konuyu kokunden hallet
intikam tatlidir unutma;-) o kadinsa sende kadinsin
sen ne yap et kocani elinde tut haberin yokmus gibi davran
Erkeklerin "aldatmadım" derken kastetikleri "yatmadım" oluyor genellikle..
Mesajlaşmayı ve hatta gezip tozmayı aldatmak saymıyor erkekler.
Net bir skor olacak, deftere bir çizik atacak, o zaman hah tamam aldattım diyebiliyorlar gururla.
Mesaj dökümünü alsanız ne olacak ki, arkadaşça mesajlaşacak hali yok şirketteki bayanla. Detayları öğrenmek sizi yıpratır ve eğer evliliğe devam edecekseniz (ki edeceksiniz, çünkü ihanet boşanma sebebi değil hukuk kayıtlarına göre) aranızdaki saygıyı iyice yitirmenize neden olur. Az şey bilin ve bildiğniiz kadarını affetmiş olun. Ne kadar çok şey bilirseniz, o kadar çok şeyi affetmiş ve meşrulaştırmış olursunuz. Bırakın yazdıkları kocanızın sırtında yük kalsın, o yükü almayın kendi sırtınıza.
O kadın karşılık vermiş mi, sadece eşiniz mi yazmış? Kadına iyi bir ders vermek isterdim ben olsam, yanına bırakmazdım. Ama aynı şirkette olduğunuz için eşiniz de işini kaybedebilir. Ama ben bunu da umursamazdım.
kız zati evli oldunu biliyomuş ki .
of of bilmiyorum. ama adam kabul etmiyo yok bişi abartma üsteleme diyor. ben buna nasıl dayanıcam onu da hiç bilmiyorum. ben boşanma davası açsam bile o istemiyomuş ona kimse katlanamazmış o beni çok seviyomuş falan felan ama msjlaşma serbest of of bilmiourm arkadaşlar ..
BüYÜK konusmiyim ama ben olsam:
O kadini sirketin icinde dort doner ararim ,
bulurum onun ..... burnunu dagitirim,
ha baktim kalipli alirim odunu veya oklavayi hastaneye kadar kovalarim,
bicakla suratina imzami atarim beni hic unutmasin diye, ve bir daha kine
dovmem ailesine veya mahallesi rezil eder onu 9 koyden kovalattiririm,
aha baktim kocamda ondan yana koyarim kapiya
ararim polisi uzaklastirtirim bir muddet.
baktim akillandi alirim eve once söverim sonrada öperim
bu konularda kadinlarimiz biraz afedersin disarda baskalarina
namusluyu, evde kocasina o....uluk yapicakki kocani elden kacirmiyasin
yaa size bir olay anlatacağım benim eski işyerinden arkadaşlarımın başına geldi inanın her görünen doğru gibi görünsede doğru olmayabilir görünenler sizi yanıltabilir.aslında bu olayı burada anlatmak istemedim ama baktım birçok olay var anlatayım dedim..iş arkadaşlarım birbirlerini gördüler beğendiler aracı oldum evlendiler ki ikisinide gerçekten çok sever ve aralarında ayrım yapmam haklıya haklı haksıza haksız derim..neyse akadaşım hamile kaldıktan sonra ve zor geçince hamilelği işten ayrıldı onun yerine başka bir bayan başladı başlarda bayanda hiçbir kötü birşey görmedik.neyse gel zaman git zaman doğum oldu birkaç hafta sonra arkadaşım telefon açtı bana bugün gelirmisin seninle konuşmam lazım diye hüngür hüngür ağlıyor.hemen gittim iş çıkışı eşide birkaç gündür şehir dışına işle ilgili eğitime gitmişti.telefonunu evde unutmuş öğle gitmiş bu yeni başlayan bayan birkaç gündür mesaj atıyormuş bebeğim nasılsın,özledim seni.neden cevap yazmıyorsun o kadınla konuştunmu ayrılcakmı senden ve müstehcen bazı mesajlar...bak dedi neler yazmış boşanacağım sen hissetmedinmi sürekli biraradasınız falan diye yok dedim inan hiç sezmedim arkadaşım işe gider gelir ne yanyana gördüm ne konuşurken ne cilveleşirken hiç kafasını bile kaldırıp ona baktığını görmedim yapmaz benim arkadaşım ama araştıracağım yapmışsa ikisinin işinede son verdireceğim inan dedim.ama nasıl sinirliyim ertesi gün işyerine gittim bayan daha gelmemişti lavaboya çıktım aynı filmlerdeki gibi ben lavabodayken kız geldi ve telle konuşmaya başladı dediği laf aynen şu valla "nasıl işime yaradı telefonunu evde unutması anlatamam o kadar lafımdan sonra boşamazsa o kadın gururuna tüküreyim neyse kapatıyorum dedi kapattı..ben hemen çıktım kızı tuttuğum gibi kolundan hemen müdürün odasına götürdüm resmen kızı sorguya çektik ve öğrendikki tek amacı ayırmakmış arkadaşımda gözü varmış ayrıldıktan sonra arkadaşımı elde edermiş engeli baştan ortadan kaldırmak istemiş düşünebiliyormusunuz nasıl zihniyette insanlar var yalan yere arkadaşlarım yuvalarından olacaktı kızın işine son verildi sonrasında işine son veren müdürüme ve birkaç kişiyede aynı şekilde mesajlar yazmış banada tehdit mesajları yolladı inanın hepimiz tel nolarımızı değiştirdik..Allah kötü niyetli kötü zihniyetli insanlardan uzak tutsun bizleri arkadaşlarım her zaaman dediğim gibi kesinliğinden emin olun sonra ipini çekin ya yanılıyorsanız...
canım ne diceğimi bilemedim sonuc ortada cok acı cok üzüldümnolur yardım edin..1 yıllık evliyim daha kocam kurumsal bi mağazada çalışıyor çok çalışanı olan,ve kendisi yönetici konumunda.1 hafta önce telefonunda mesaj yakaladım doğum gününü kutlamış bi kız ama aşk mesajıyla resmen, yok dedi cevap yazmadm dedi biseyler dedi geçiştrdi ve sonra dün olan oldu... başka bi mesaj yakaladm bu sefer eşim atmış mesajı kıza isminin ilk harflernden güzel seyler yazmış.o kadar kötü hissettm ki kendimi,aldatmadım diyor ama bu nedir? aldatmak değil mi?sadece yatmış olmak mı acaba aldatmak?
bugün mesajlar atıyo bana bitek seni seviyorum die,ben netleştirmek istiyorum kafamda herseyi,bana ispatlasın daha ilerisinin olmadığını,ama işyerinde onu rezil edemem, bana yakışmaz bu o kadar kafam karışık ki
yeni bir kariyer fırsatı için uğraşıyordum,3 gün sonra sunumum var ama ne sunuma girmek istiyorum ne de başka bisey ,
bana akıl verin nolur canım çok yanıyor.
telefonu alıp kocama attığın mesaj ne demek oluyor diye atan kişiye sorsaydın ?arkadaşlar merhabalar,
eşimin telefonundan msj yakaladım.
aynı iş yeridne çalışıyoruz eşimle .
msj atanda baktım ki aynı şirketten.
seni özledim die msj atmış. tam çıkışa yakındı ..
eşimin hattı benim üzerime kayıtlı . avea girip döküm aldım ve msjlaşmalar oldunu gördüm.. eşim bida olmicaüı yada olacağı ile ilgili bişi sölemiyo sadece aldatmadım snei diyor. ozman msjları göster diyorum ne konuştunuz boşver diyor. benim duurmumda olan yada duyan var mı etrafınızda . siz olsanız ne yaprsınız 2,5 yaşında oğlum var ..
endisine gerekirse ayrılabileceğmizi söyledim. ben onu aldatsam bile o ayrılmazmış. beni çok seviyomuş. göya
şüphelenecek bir şey yok bariz aldatmış kocan seni, henüzsevişmediyse ondan aldatmadım diyodur6 yıllık evliyim. msj dökümü maalesef alınamıyo. sadece tarih ve saat görünüyor. msjlaşma içeriği maalesef yok. ama insanı şüphelendiriyor. bilmiyoum kafayı yemekten korkuyorum. telefonu sürekli bi yerlere koymalar sanki msj siliyor da sora ortaya koyuyo . alabilirsin ben rahatım ayakları bilemiyorum arkadaşlar çok kötü şeyler üdşünüyorum.. bide aynı iş ortamı çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?