Ben de anlamadım. Bi an cinsel bişey sandım. Madde ile ilgili birşey mi acaba?Herkese merhaba hanımlar, sıkı takipçiniz olarak anlam veremediğim bi mesajlaşma yüzünden üye olup ilk konumu açmış bulunmaktayım.
Hemen konuya gireyim şöyle ki eşimle aramız baya baya bozuktu günlerce küs kaldık büyük bi sıkıntı atlattık.Aramızın bozuk olduğu zamanda haftada bir iki gittiği arkadaşı var oraya gitti geç saatte geldi.Üç arkadaş otururlar genellikle alkol alırlar dışarda olmazlar.Buraya kadar sorun yok.Ancak bu sefer şöyle bir durum oldu o gün geldi eve ertesi gün arkadaşıyla mesajlaştı sonradan mesajlarını okudum hiç bi anlam çıkaramadım.Eşime özellikle sormadım çünki yanlış bir durum varsa bana saçma sapan şeyler açıklar ve bir daha telefonda mesajlaşmaları tutmaz.Sizlerden hatta eşlerinizden yardım almak istediğim konu budur(eşlerine soranların ayrıca duacısıyım).Mesajların fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca şunuda belirtiyim ahmet olsun bu arkadaşı baya baya alkolik ve esrar kullanıyo eşiminden bu noktada şüpheleniyorum.Aldatılmadığımdan çok eminim.
Bir de bu iki arkadaşıda bekar hergün sabaha kadar birinin evininde oturur içerler eşimi çağırırlar eşim gitmeyince hanım köylü derler filan dediğim gibi esrar muhabbetide olunca gitmesini istemiyorum ama yok öyle bişey içmiyolar, zaten iki tane arkadaşım var bunaltma beni maç izlicez filan bahane bulup kılıfına uydurup gidiyo.Ne yaparsam yapıyım gitmesine engel olamadım en fazla erteyebildim.Nasıl davranmalıyım ki artık kendisi soğusun gitmek istemesin ben gitme dedikçe işi inada bindirdi çünkü, önceden ayda bir giderdi şimdi haftada bir, iki.Fikirlerinizi çok merak ediyorum, hepinize teşekkür ederim.
Şimdi aklıma birşeyler geliyo ama ithamlarda bulunmak istemiyorumHerkese merhaba hanımlar, sıkı takipçiniz olarak anlam veremediğim bi mesajlaşma yüzünden üye olup ilk konumu açmış bulunmaktayım.
Hemen konuya gireyim şöyle ki eşimle aramız baya baya bozuktu günlerce küs kaldık büyük bi sıkıntı atlattık.Aramızın bozuk olduğu zamanda haftada bir iki gittiği arkadaşı var oraya gitti geç saatte geldi.Üç arkadaş otururlar genellikle alkol alırlar dışarda olmazlar.Buraya kadar sorun yok.Ancak bu sefer şöyle bir durum oldu o gün geldi eve ertesi gün arkadaşıyla mesajlaştı sonradan mesajlarını okudum hiç bi anlam çıkaramadım.Eşime özellikle sormadım çünki yanlış bir durum varsa bana saçma sapan şeyler açıklar ve bir daha telefonda mesajlaşmaları tutmaz.Sizlerden hatta eşlerinizden yardım almak istediğim konu budur(eşlerine soranların ayrıca duacısıyım).Mesajların fotoğraflarını ekliyorum.
Ayrıca şunuda belirtiyim ahmet olsun bu arkadaşı baya baya alkolik ve esrar kullanıyo eşiminden bu noktada şüpheleniyorum.Aldatılmadığımdan çok eminim.
Bir de bu iki arkadaşıda bekar hergün sabaha kadar birinin evininde oturur içerler eşimi çağırırlar eşim gitmeyince hanım köylü derler filan dediğim gibi esrar muhabbetide olunca gitmesini istemiyorum ama yok öyle bişey içmiyolar, zaten iki tane arkadaşım var bunaltma beni maç izlicez filan bahane bulup kılıfına uydurup gidiyo.Ne yaparsam yapıyım gitmesine engel olamadım en fazla erteyebildim.Nasıl davranmalıyım ki artık kendisi soğusun gitmek istemesin ben gitme dedikçe işi inada bindirdi çünkü, önceden ayda bir giderdi şimdi haftada bir, iki.Fikirlerinizi çok merak ediyorum, hepinize teşekkür ederim.
İhtam değilde fikir olmuş olur o yüzden paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum.Madde mi acaba, yoksa afedersiniz ama oo eve diyosun hadi iyisin filan diye kasdedilen horoz ben mi oluyorum başka bişey mi bilemiyorum aklıma her ihtimal geliyor.O yüzden fikriniz önemli benim içinŞimdi aklıma birşeyler geliyo ama ithamlarda bulunmak istemiyorum
Ya off şu an baya yutkunuyorum. Yani yaşınız da genç nolur eşiniz bu kadar adi olmasın nolur abartmış olayım. Teorim şu:İhtam değilde fikir olmuş olur o yüzden paylaşırsanız benimle çok mutlu olurum.Madde mi acaba, yoksa afedersiniz ama oo eve diyosun hadi iyisin filan diye kasdedilen horoz ben mi oluyorum başka bişey mi bilemiyorum aklıma her ihtimal geliyor.O yüzden fikriniz önemli benim için
Olabilir bilmiyorum çünki arkadaşıyla evlenmeden önce ki kadar sık görüşemedikleri için arkadaşı rahatsız evli olmamızdan baya.İlk kavgamızda değil evet doğru.Bu ihtimalde olabilir ama ellerimle besledim filan diyo anlam veremiyorum kiYa off şu an baya yutkunuyorum. Yani yaşınız da genç nolur eşiniz bu kadar adi olmasın nolur abartmış olayım. Teorim şu:
Eşinizle ilk tartışmanız değilse ve her haltını arkadaşlarına anlatan birisiyse kötü eve git diyen otlu motlu arkadaşları varsa ve sonra nabız yoklamak için gittin mi la oraya sana böyle mi öğrettim demiş olamaz mı
Anladım orasını merdivende bayıldın sandım. Elimle besledim. Madde(alkollu ya da otlu olabilir) verilmiş. Bir şekilde otlanmış. Boşuna mı elimle besledim diyor. Eşinizin kafası iyi değil o zaman. Ve arkadaşlarıyla konuştuğu kadarıyla eşinizin sizin eve değil başka evlere gideceği düşünülmüş. İmkanım olsa yaparım. Güneşli günler yakın. Eşiniz bunu er ya da geç yapabilir. Gözünüzü kulağınızı dört açın. Soğukkanlı olun. Telefon karıştırır mısınız?Olabilir bilmiyorum çünki arkadaşıyla evlenmeden önce ki kadar sık görüşemedikleri için arkadaşı rahatsız evli olmamızdan baya.İlk kavgamızda değil evet doğru.Bu ihtimalde olabilir ama ellerimle besledim filan diyo anlam veremiyorum ki
Hiç birşey belli etmiyorum bekliyorum sadece sorsam yanlış bişeyse itiraf edecek hali yok nihayetinde.Bu açıdan da değerlendiricem çok teşekkür ederimAnladım orasını merdivende bayıldın sandım. Elimle besledim. Madde(alkollu ya da otlu olabilir) verilmiş. Bir şekilde otlanmış. Boşuna mı elimle besledim diyor. Eşinizin kafası iyi değil o zaman. Ve arkadaşlarıyla konuştuğu kadarıyla eşinizin sizin eve değil başka evlere gideceği düşünülmüş. İmkanım olsa yaparım. Güneşli günler yakın. Eşiniz bunu er ya da geç yapabilir. Gözünüzü kulağınızı dört açın. Soğukkanlı olun. Telefon karıştırır mısınız?
Telefon karıştırma huyunuz var mı ve o bilir mi?Hiç birşey belli etmiyorum bekliyorum sadece sorsam yanlış bişeyse itiraf edecek hali yok nihayetinde.Bu açıdan da değerlendiricem çok teşekkür ederim
Bilir evet bir daha karıştırmıcam demiştim ama tahmin ediyodur ve aykutla mesajlaşıyorum demişti ama sen okuma küfürlü konuştuk filan demiştiTelefon karıştırma huyunuz var mı ve o bilir mi?
Evdeydi zaten eve geldiğini arkadaşını biliyo bi yere uğramadan direk eve geldi üst sokakta oturuyo zaten arkadaşıO gece eşiniz evde miydi?
Belli ki onların yanında sabahlamamış
Ama eminim siz de her insan gibi küfürü bilip etkilenmiyosunuz... Bence bu yüzden şifreli konuşuyolar. Sakın uyumayınBilir evet bir daha karıştırmıcam demiştim ama tahmin ediyodur ve aykutla mesajlaşıyorum demişti ama sen okuma küfürlü konuştuk filan demişti
Ben aldattılmadığıma eminim ama tabi ki aldatılmayacağıma emin olamam ama madde kullanıyo olmasından korkuyorum.Takipteyim ama bunlar böyle konuştukları sürece mesajlardan da bişey anlayacağım zatenAma eminim siz de her insan gibi küfürü bilip etkilenmiyosunuz... Bence bu yüzden şifreli konuşuyolar. Sakın uyumayın
Her anlam çıkıyo. Bir süre sonra yüzü çok kötü olcak. Gitmediği her saat gün için elleri titreyecek öfkelenecek. Saçtan anlaşılıyomuş bu işler sanırımBen aldattılmadığıma eminim ama tabi ki aldatılmayacağıma emin olamam ama madde kullanıyo olmasından korkuyorum.Takipteyim ama bunlar böyle konuştukları sürece mesajlardan da bişey anlayacağım zaten
O ihtimali düşündüm ancak eşim arkadaşımın basur ameliyatı dediğinde kim o arkadaşın desem ismini bana vermez benide anlatamayacak kadar kıskanç olduğunu düşünüyorum.Bir de o gece hiç oyun oynamadı aslında yakınlaştık bu muhabbeti açıkça konuşuyosa bunuda ima ederdi sanki oyun oynuyorum demek yerineYanlış anlamayın fakat sanki cinsel yaşantısından pek memnun değil gibi geldi eşiniz bana. Ya kendisinde ya da siz de cinsel yaşantı problemi mevcut olabilir.
Nitekim, elimle besledim seni (enerji verdim), horoz(argo da genelde penis olarak kullanılır) gibi kelimeler bana cinsellik çağrışımı yaptı. Yani arkadaşları ne yedirdilerse, sabaha kadar oyun oynaması dışında bir beklentileri olduğu ortada.
Cinsel yaşantınızın arkadaş ortamına sızması yanlış olsada, bazı samimi erkek ortamlarında bu konuşulabilir, tıpkı burada konuşulduğu gibi.
Bence şüphelenceğiniz bir durum yok, eğer cinsel yaşantınızda bir problem yoksa da, erkek ortamında sıkça cinsel muhabbet dönebileceği için geçiştirmelik cevaplar vermiş olabilir.
Madde konusuna gelirsek, ortamda kullanılıyorsa o da kullanıyordur 2 kere 2=4
Evet ben de öyle duydum. Enerji patlaması yapıyormuş. İlk alışları çünkü arkadaşı başta nabız yoklamış. Şehveti öldürmek için horoz kesmek? O kadar felsefi olamazlar benceHoroz kesmek sehveti öldürmek icin yapılan bir eylemmis. Acaba öyle bir deyim mi var diye bakarken gördüm şimdi. Bence o gece eve değil başka yere gidecekti. Cesaret edemediği bir şeyi yapmasi için uyuşturucu madde verilmiş kesin ya da alkol de olabilir. Ama bence uyuşturucu, alkol olsa direkt sizardi bu tip maddeler daha fazla enerji veriyor bildiğim kadarıyla.
O ihtimali düşündüm ancak eşim arkadaşımın basur ameliyatı dediğinde kim o arkadaşın desem ismini bana vermez benide anlatamayacak kadar kıskanç olduğunu düşünüyorum.Bir de o gece hiç oyun oynamadı aslında yakınlaştık bu muhabbeti açıkça konuşuyosa bunuda ima ederdi sanki oyun oynuyorum demek yerine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?