Eşimin telefonundaki anlamadığım mesajlaşmalar

Koku konusunda bir yorum yapamıyorum hiçbi fikrim yok nasıl kokar uyuşturucu ya da kokar mı. Yaşı kaç eşinizin?

Arkadaşının kullandığına emin olduğum için ihbar etmeyide düşündüm ancak ceza almıyomuş ve ispatlamakta gerekiyomuş.Oda bi çözüm yolu olmadı benim için malesef.Güzellikle söylesemde gidiyo kavga etsemde gidiyo haftada bir kesin gidiyo engelleyemiyoru ki

Onun adına saçından örnek alıp test yaptırmama sıcak bakmıyomuş kurumlar ancak olmadı bi şekilde ricalarla onu yaptırıcam en sonunda

Başka bir kadın konusu olmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Yanlış anlamayın, illa öyledir demiyorum, dilerim öyle değildir. Ama nasıl bu kadar emin olduğunuzu merak ettim. "Alkol dışında başka bir şey kullanmadım" demesine bile inanmıyorsunuz sonuçta.
Belli ki arkadaşları çok sağlam tipler değiller. Eşiniz yapar ya da yapmaz bilemem ama o ortamda bu tarzdaki bekar erkeklerin böyle muhabbetler çevirip birbirlerini gaza getirdiklerine emin olabilirsiniz.

O konuda şöyle eminim eşim işiyle ilgili sıkıntılar yaşadı 6 aydır filan çalışmıyo hafta da bir iki defa bu arkadaşına gider evi hemen üst sokakta ne zaman arasam açar bi kaç saatte gelir oraya gittiğine eminim.Onun dışında hep benimle 7/24 ne eline telefonu alır ne bilgisayar ne dışarı çıkar.Bu sebepten eminim buna ama bunun dışında hiç bişeye emin değilim şuan

Anladım.
Yine de arkadaşları bu konuda gaza getiriyor olabilir. Saçma sapan tipler sanırım. "Yap be oğlum ne olacak sanki" tarzı konuşmalar yapıyorlarsa aralarında, eşiniz eyleme dökmese bile ortam gereği dahil oluyordur muhabbete. O mesajlar da öyle saçma bir geyik muhabbeti olabilir.

Muhabbetini yapıyor olabilir ona tabi emin olamam.Yok kestin mi horozu yok ellerimle besledim filan bi mana bulamadım

Can sıkmak istemem ama Elimle besledim seni derken uyuşturucu kullandırmışlar gibi geldi bana

Can sıkmak istemem ama Elimle besledim seni derken uyuşturucu kullandırmışlar gibi geldi bana
Estağfurullah canımı sıkan eşim, sizin söyledikleriniz değil.Farklı bakış açıları, farklı fikirler görebilmek çin üye oldum.Yanyana içtiler bitti diyelim yok imkan verilse, yok efenim tavukmuş horozmuş anlamadığım nokta işte.

Çok mu iyi niyetliyim, yada bu islerden hic mi anlamiyorum bilmiyorum ama belki geyik olsun diye esinize findik fistik biseyler mi yedirdiler.. o yuzden elimle besledim seni yazdi? Yani enerji olsun diye.. konu bencede kesinlikle cinsellik, eve gelip beraber oldunuz mu diye sormus, o da inkami yok demis.. araniz bozuk oldugu icin mi olmadi? Uyusturucu konusunda bi fikrim yok

Muhabbetini yapıyor olabilir ona tabi emin olamam.Yok kestin mi horozu yok ellerimle besledim filan bi mana bulamadım
Arkadaşları keş olan adam % 100 kullanıyordur. Geçen gün tv de haber çıkmıştı. Barcelona gibi köklü spor kulübünün futbolcuları yeni gelen oyuncularla kutlama yapmak için bara gidiyorlar ve neredeyse hepsi uyuşturu kullanıyor, hiç kullanmayanlar deniyor vs.
Eşiniz belki ayda bir, belki 3-5 ayda bir mutlaka kullanıyordur.

Eşiniz kullansa bile size dürüst olmayacağına göre neden ispat peşindesiniz ki?

Arkadaşını söyle, sana kim olduğunu söyleyeyim demiş atalarımız.

Arkadaşlarıyla özel hayatımızı konuşup takviye alacak kadar muhabbet yapıyosa o gün yakınlaştık onuda ima ederdi belkide bilmiyorum ki keşke bende iyi niyetli düşünebilsem

Burdan fikir alma peşindeyim yani erkekler arasında kullanılan argodur belki bi anlamı vardır ben bilmiyorumdur da sorduğumda horoz kesmek bu demek, şu şu demek diye açıklama yaparsa sen nasıl benden bunu beklersin cevabıyla karşılamamak adına fikir almak istiyorum.Bir de konumun devamında yazdım arkadaşlarıyla görüşme işini inada bindirdi nasıl bu işi çözebilirim diye akıl almak maksadım.

Horozu kestin mi derken, baya uyumuşsun (horoz sabahları öter uyandirir ya lafin gelişi) o anlamda kullanılmış olabilir aklıma o geldi benim

Onun adına saçından örnek alıp test yaptırmama sıcak bakmıyomuş kurumlar ancak olmadı bi şekilde ricalarla onu yaptırıcam en sonunda

Canim başörtüsü tak git benim sacim de :))))) horozu kestin mi yi bosaldin mi manasinda diyor arkadasi. Erken bosalma sorunu mu var? Yani sanki masturbasyon veya seninle genel olarak bosalma eyleminden konusuolar spesifik olarak karısını anlatmamis. Hatta sevismissiniz seni anlatmis olmamak icin uyudum kaldim demis. Evet kestim dese nasildi diye sorcak karsi taraf o da seninle oldugunu soyleyecek ya da mast yaptim diye yalan soyleyecek bunla ugrasmamak icin uyudum demis. Imkan olsa neler yaparim falan diye geyik yapip geçistirmis. Muhtemelen gec bosalmasini bekliolardi bunun muhabbeti olmus. Alkol de olabilir esrar da. Esrarin yanik otumsu bi kokusu olur. Rezeneyi mesela yak çıkan koku cok benzer.

Bence enerji için alkolün yanında bir şeyler yediler. Kuruyemiş, cips gibi. O yüzden ellerimle besledim diyor. Oradaki horozda siz oluyorsunuz bence. Ama tabii ki yine de hoş bir mesajlaşma olmamış, gerek yok.

Rezeneyi denicem kesinlikle.Devamlı üstünü kokluyorum saçlarını filan nasıl bi koku aradığımı bilmiyorum.Erken boşalma sorumu yok normalde de ama o gün baya geç oldu banasa bira içtim ya ondan filan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…