• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonundaki resim

hiç doğru bişey değil aslında.arkadaşlarını kaba saba buluyo ozaman benim eşimde kaba gerçektende öyle.ortamları çok laubali gibi geldi bana gerçi hiç bi arkadaşıyla tanışıklığımız yok ama tahmin ediyorum.bana diyoki ben senin istediğin insanlar gibi olamam beni değiştiremezsin.pavyona bile gidiyo gitmeni istemiyorum diyorum ,ben ankara havalarını seviyom onları dinlemek için gidiyom diyo.benim karıda kızda gözüm yok diyo ne desende gittiği ortamlar hep karılı kızlı.

hiç doğru bişey değil aslında.arkadaşlarını kaba saba buluyo ozaman benim eşimde kaba gerçektende öyle.ortamları çok laubali gibi geldi bana gerçi hiç bi arkadaşıyla tanışıklığımız yok ama tahmin ediyorum.bana diyoki ben senin istediğin insanlar gibi olamam beni değiştiremezsin.pavyona bile gidiyo gitmeni istemiyorum diyorum ,ben ankara havalarını seviyom onları dinlemek için gidiyom diyo.benim karıda kızda gözüm yok diyo ne desende gittiği ortamlar hep karılı kızlı.

Sanırım eşiniz bekar hayatından vazgeçmek istemiyor olabilir mi ?? Madem Ankara havalarını seviyor,alsın cd,kaset vs öyle dinlesin...Ankara havaları sadece pavyonlarda mı çalıyormuş ??? :52:

aynısını bende söyledim:52:hatta bende ordakiler gibi oynarım karşısında.hayret bişey yaaa ne durumlara düşüyoruz.bide çok komik ben çocuğumun rızkını kimseye yedirmem diyo.tamam yapmıyosunda oraya giirmen bile yakışık olmaz.napacam bilmiyorum.

canım ne desem bilmiyorum ki benimki de beni hiç iş arkadaşlarının düğününe götürmez niye götürmüyosun deyince de o kadar erkeğin için de ne işin var diyo ben de kıskancım zaten senin o kadar bayanın için de ne işin var diyorum ben erkeğim sen bayansın diyo çok sinir oluyorum bir de süsleniyo joleler takım elbiseler sanki dersin damat benim ki karıştıracaklar diye çok korkuyorum ona şık ama spor üst veriyorum ben seni temsil ediyorum diyo benikandırıyo takım elbise giyiyo oysa ki arkadaşları beni tanımıyo bile. yine bu hafta sonu gidecek ve ben annemdeyim tatile gelmiştim aklım hep onda bakacak mı oynayanlara açıklara diye kızıyorum takıyı tak çık diyorum ayıp olur oturmam gerek diyo sonra gelince gördün mü açıkları diyorum hemen haklı gibi kızıyo illa ki gördüm diyo sizce beni sevse üzülmemi istemese takıyı takıp çıkamaz mı diyeceğim o ki ben düğüne gitmesine bile kızıyorum allah korusun dansözle resmini görsem kim bilir belki ayrılmayı bile düşünürüm sakın sen benim dediklerimden etkilenme çünkü ben hastalık derecesinde kıskancım bazıları da var resme yorum yapar çok yakışıklı çıkmışsın diye. keşke öyle rahat olabilsem benim için dua edin

Nişanda dansöz ilk defa duydum, belki benim cahilliğimdir..
Ama insan düşünmeden edemiyor, acaba düğünde ne getirdiler, striptiz ekibi falan mı? Direkler, şovlar falan canlandı gözümde..

Muhtemelen arkadaşları ile eğlenceye gitmişlerdir, hadi onu anladık da.
O resim ne cesaretle duruyor 1 sene boyunca, ne bu rahatlık.

Senin de alacağın olsun. Adam nerdeyse fotonun varlığını unutmuş, sen yeni fark ediyosun.

kendisinin yer almadığı bir fotoğrafı çekti ve telefonunda bulundurdu diye adam ahlaksızlık mı yapmış oluyor?

O fotoğrafı çekebilmesi için, o dansözlü ortamda bulunması gerek, öyle değil mi.
Kendi resmini kendi telefonuyla çekemezdi herhalde..
Bir arkadaşı da onun resmini çekmiştir, arkadaşlarının telefonlarını incelemek gerek..:27:

Eğer hastalık vs gibi bir durum yoksa evli bir erkek nasıl nişan düğün vs gibi yerlere eşini götürmez,hele hele evde küçük çocuğunu karısını bırakıp nasıl gönlü rahat bir şekilde eğlenmeyi düşünebillir aklım almıyor ?? Hele hastalık varsa tümden gitmemesi lazım ya...Arkadaşlar çok mu az tepki gösteriyorsunuz eşleriniz böyle yaptığında ??? benim için aldatılmak kadar kıyamet meselesi bir olay çünkü...:53: :59:

o dansoz nisandaymis ha esin resmen yalan soylemis ne yani nisan olmasa ben dansozlu ortamlara giren biri degilim karicigim ama pavyona giderim cunku angara havalari caliyor ben hic bakar miyim elin dansozuneeee,kadinlaraa, sen varken ask olsunnnn bana hic guvenmiyorsunnn demek istemisssss:27:
demek istememis demis zatennnnnn:30:
ben coook vahsi bir kadinim sanirimmmm esim oyle yerlere adim atsinn eve kesinlikle almamm:41:

Son düzenleme:
tam da nişanda dansöz varsa adam ne yapsın apar topar kaçamaz ya oradan diyecektim ki eşinizin pavyona gittiğini yazmışsınız. asıl sorun edilmesi gereken pavyonmuş meğer.pavyonda daha neleri vardır. çok seviyorsa angara havalarını açın evde oynasın. böyle saçma bahane mi olur? allah yardımcınız olsun.

ben olsam hiç kıskanmazdım :)
bir foto çekinmiş die kavga çıkarmameğlenmiş bitmiş bir yıl geçmiş üstündenn

O fotoğrafı çekebilmesi için, o dansözlü ortamda bulunması gerek, öyle değil mi.
Kendi resmini kendi telefonuyla çekemezdi herhalde..
Bir arkadaşı da onun resmini çekmiştir, arkadaşlarının telefonlarını incelemek gerek..:27:

bende öyle söyledim zaten arkadaşım seninde fotonu arkadaşın çekmiştir.hangi arkadaşı çektiyse onun tlf nu bi elime geçse ne güzel olur.

o dansoz nisandaymis ha esin resmen yalan soylemis ne yani nisan olmasa ben dansozlu ortamlara giren biri degilim karicigim ama pavyona giderim cunku angara havalari caliyor ben hic bakar miyim elin dansozuneeee,kadinlaraa, sen varken ask olsunnnn bana hic guvenmiyorsunnn demek istemisssss:27:
demek istememis demis zatennnnnn:30:
ben coook vahsi bir kadinim sanirimmmm esim oyle yerlere adim atsinn eve kesinlikle almamm:41:

canım sözde ankara kalesinde dansöz hep çıkıyomuş.nişandakiler dağıldıktan sonra bunlar oturmuşlar birden çıkmış valla öyle diyo.tam elimde ispatı olmayınca bişey yapamıyorum.bide benim eşimle normal bi şekilde konuşamıyosun hemen agresifleşiyo gözü dönüyo,çocukta var bide etraftakiler komşular falan duyacak diyede ben sesiz kalıyorum olay daha da büyümesin diye.belki hata yapıyorum ama yapımdan kaynaklamnıyo sanırım.olaylar karşısında pek sesimi çıkaramıyorum.
:14:

esin seni susturmak icin bagiriyor hemen..senin yapini,komsulardan cekindigini cok iyi biliyor bunu kullaniyor..erkeklerin herzaman bahaneleri vardir zaten kendilerini aklamak icin..
bastan nasil olursa hep oyle gider..
bence sesini cikart esin alismadigi icin sana mutlaka ters cevap verir ama tepkini koy..kendini bitirecegine dok icini kalmasin icinde..ben komsulardan cekinmem de evlat varsa isin icinde tabi sende haklisin.
aslinda tatlilikla da halledebilirsinn esine de ki arkadaslarinin hanimlariyla gorusmek istiyorum hem arkadasim olur hemde canim sıkılmaz yada aksam cikmaya calisirsa seni cok ozluyorum evde kal diyebilirsin..sende evde tutmak icin devamli bahane bul esinee..
hatta ve hatta ankara kalesine gitmeyi teklif etttt:))

Son düzenleme:
mesaj 2 kez gitmiş................

Son düzenleme:
eşinin arkadaş ortamı hep bekar insanlar mı ?? evli olanlar var mı ??? hepsi de böyle eşlerini ,çocuklarını evde bırakıp gecelere mi akıyorlar ??? :18:

mesaj 2 kez gitmiş................

yarısı bekar yarısı evli sanırım.ama hiç girmediğim için ortamlara diğerleri eşlerini getiriyolarmı bilemeyecem.kimse eşiyle gelmiyoki senin ne işn var diyo.bu zihniyette olan bi insana bence fazla konuşmaya gerek yok anlamıyo çünkü....sadece kendimi yıpratıyorum.

yarısı bekar yarısı evli sanırım.ama hiç girmediğim için ortamlara diğerleri eşlerini getiriyolarmı bilemeyecem.kimse eşiyle gelmiyoki senin ne işn var diyo.bu zihniyette olan bi insana bence fazla konuşmaya gerek yok anlamıyo çünkü....sadece kendimi yıpratıyorum.

o zaman ya sert bir şekilde tepkini göstereceksin ve kararlı olacaksın,sana bu şekilde davranmasına izin vermeyeceksin....ya da susup sineye çekeceksin..sineye çekeceksen de şikayetçi olmayacaksın...

Back
X