• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin telefonundaki WhatsApp a benzeyen program ?

samyeli4125

Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2018
131
100
18
35
Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?

K
Arkadaşlar merhaba
İki defadır eşimin telefonunda WhatsApp a benzer bir program görüyorum. Fakat bunu eve gelirken siliyor sonra tekrar yüklüyor. Whatupp gibi yeşil renkli aynı ona benzeyen. Bu nasıl bir program olabilir?
sahte whtsapp canim o bnce girsede gorunmuyor msj atsanda gitmemis gibi oluor son gorunmeyi bir kac gun onceymis gibi gosteriyor

K
sahte whtsapp canim o bnce girsede gorunmuyor msj atsanda gitmemis gibi oluor son gorunmeyi bir kac gun onceymis gibi gosteriyor
Ama ben şuan baksam bile onun son görülmesini görebiliyorum herşey normal yani. Ben biraz araştırdım da nette tabi emin değilim takip programı olabilir mi

Sahte watsapp galiba o zaten ozelligi o istedigin kisiyi gorunur yada gorunmeme yapabiliyorsun rebgini sekli i degistiriyorsun

Bir ara wechat diye bir sohbet uygulaması vardı, o da yeşil renkliydi
O geldi aklıma
Bir de silip yüklediğini nasıl fark ettiniz? Fark ettiyseniz uygulamanın ismini görmediniz mi?
Gördüyseniz sormadınız mı? :KK14:
Gözlerim çok yakını seçemiyor o yüzden adını okuyamadım ama şekli whatup a benziyor rengi biraz daha koyu yeşil. İki defa gördüm çünkü yüklenmiş olduğunu sonradan baktığımdan yoktu. Az önce de eve ilk geldiğinde vardı telefondan bişeye bakıyorduk sonra lavaboya gitti silmişti.

Gündüz sohbet ettiği birileri var demekki...cinsellik konusmak için gunduz yukleyip aksam siliyorlar...bi arkadasımın eşi de birebir aynısını yapıyordu yakalandı...cinsel konuda adam doyumduzdu ondan gunduz de cinsellik konusmak istiyormus sebep buydu

Benim eşim kurtlar vadisi modunda biri kurnazlığa
Gündüz sohbet ettiği birileri var demekki...cinsellik konusmak için gunduz yukleyip aksam siliyorlar...bi arkadasımın eşi de birebir aynısını yapıyordu yakalandı...cinsel konuda adam doyumduzdu ondan gunduz de cinsellik konusmak istiyormus sebep buydu
allah Allah ama Ramazan şuan oruçlu bunu sanmıyorum

Back
X