Eşimin telefonunu karıstırdım

Durummleyla

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2018
2.692
2.425
83
Merhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym

adam önceden uyarılacaktır. yani asıl o kadının numarasına sahip olsaydınız işte o zaman düğüm çözülürdü
vallahi burda yüzlerce kadın böyle ajanlık yapıyor yana yakıla ispat delil arıyor ama ayrılmıyor. siz de gerçeklerle yüzleeşip kocamdan ayrılmam diyosanız boşuna yormayın burda kimseyi.

Keşke alır almaz arasaydın dicem de arkadaşı onu bile anlayıp idare edebilir. Hem olay gerçek olsa bile erkeklerin bu seviyesizliği mide bulandırıcı. Yani erkek olsam arkadaşımla şu muhabbete girmiş olmamı veya bu seviyede arkadaşlarla takılmamı karımın görmesi beni yerin dibine sokardı

Ekran fotografina bakin telefon esinizin telefonu mu. Marka olarak ayni mi yani en azindan farkli markalarsa bi ipucu olur. Yukardaki saat sarj gostergelerinden belli olur
Ekran fotosuna baktım eşimin telefonu degl.adamdan kadının nosunuda alıcam zatenn görüşüosa bilir o kadının numarsını

Elran görüntüsü klasöründe miydi fotoğraf yoksa wp mi ? Yukarida biri daha demiş eşinizin telefon modeli mi şarj yeri filan ? Wp arka plan aynı mı ? Kontrol ettiniz mi?

Ayrıca siz arayana kadar adam der böyle böyle oldu idare et kanki diye. 3 gün sonra mı arayacaksınız O an aramanız gerekti.

Adamı o saatte aradım ama gece oldugu için uyuyordu sanırım açmadı

Adamı aradım gece diye açmadı uyuyodu sanırım tekrar arıcam.fotograf watsp kategorisinde baktım o ayrıntıya

Aslında eşin doğru söylüyor olabilir. Benim eşimin abisi de bekar ve zırt pırt eşime görüştüğü kadınların fotosunu atar, bak bu nasıl bununla görüşüyorum diye. Hatta bana bile atıyordu bir ara fikir almak için. Saçma mı saçma ama bazı erkeklerde mantık aramamak lazım

Aklıma iki soru geldi;

1)Eşiniz görüşmüş olsa neden ekran görüntüsü alsın, ne gibi bir sebep olabilir?
2)Eşinizin 2. telefonu olup o ekran görüntüsü de o telefondan alınmış olmasın?

Koskoca adamların hava atmak için manita resmi ve yazışması göndermesi de acayip saçma geldi.

Eşimde zatenn öyle dedi ben görüşsem niye ekrann fotosu alıcam birde neden bu resmi burda tutayım ki silerim dedi.ama sizlere sorma sebebim belki benim aklıma gelmeyen seyler sizlerin aklına gelir bir şey bulurum ki bulursam net boşarım delil kanıt olursada ev arabayı direk alırım kanıt lazım ama

Ekran görüntüsünden ilgili telefonun numarasını tespit etmeniz mümkün mü bilmiyorum ama o numara gerçekten size teyidi verecek olan kişiye ait mi diye bakılabilir.

Yüzyüze görüşmek mümkün ise telefon incelenip ekran görüntüsü gerçeten o telefondan mı alınmış diye bakılabilir. Ama öyle yapacaksanız yüzyüze görüşmeyi telefonu incelemek için yapacağınızı kimse bilmemeli. Habersiz baskın gibi aniden gitmeli ve telefonun ekranına bakmalısınız, madem şarj göstergesinden vs anlaşılabiliyor bakalım ekran görüntüsü alınan kişi gerçekten o telefonu mu kullanıyor, yoksa elinde başka model bir telefon mu bulacaksınız?

Bir de aklıma neden yazışmanın ekran görüntüsü alınmış olabilir diye bir senaryo geldi.

(Manyak gibi seneryo yazıyoruz belki! )

Ekra görüntüsü yazışmadaki kadın tarafından alınmış ve eşinize wp ile gönderilmiş olabilir mi?

Bana eşiniz doğru söylüyor olabilir gibi geldi. Hem kadınlarda hem erkeklerde görüyorum konuşmaların ekran görüntüsü meselesini. Ne bileyim arkadaşı, eşinize anlattıysa eşiniz de inanmadıysa ya da küçümser göründüyse "al işte bak konuştuk" diye resim göndermiş olabilir. "Kadın da bu" falan gibi. Ne bileyim yapılıyor ya böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…