- 4 Haziran 2018
- 2.692
- 2.425
- 83
- Konu Sahibi Durummleyla
-
Keşke alır almaz arasaydın dicem de arkadaşı onu bile anlayıp idare edebilir. Hem olay gerçek olsa bile erkeklerin bu seviyesizliği mide bulandırıcı. Yani erkek olsam arkadaşımla şu muhabbete girmiş olmamı veya bu seviyede arkadaşlarla takılmamı karımın görmesi beni yerin dibine sokardıMerhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
Ekran fotosuna baktım eşimin telefonu degl.adamdan kadının nosunuda alıcam zatenn görüşüosa bilir o kadının numarsınıEkran fotografina bakin telefon esinizin telefonu mu. Marka olarak ayni mi yani en azindan farkli markalarsa bi ipucu olur. Yukardaki saat sarj gostergelerinden belli olur
Adamı aradım gece diye açmadı uyuyodu sanırım tekrar arıcam.fotograf watsp kategorisinde baktım o ayrıntıyaElran görüntüsü klasöründe miydi fotoğraf yoksa wp mi ? Yukarida biri daha demiş eşinizin telefon modeli mi şarj yeri filan ? Wp arka plan aynı mı ? Kontrol ettiniz mi?
Ayrıca siz arayana kadar adam der böyle böyle oldu idare et kanki diye. 3 gün sonra mı arayacaksınızO an aramanız gerekti.
Adamı aradım gece diye açmadı uyuyodu sanırım tekrar arıcam.fotograf watsp kategorisinde baktım o ayrıntıya
Eşimde zatenn öyle dedi ben görüşsem niye ekrann fotosu alıcam birde neden bu resmi burda tutayım ki silerim dedi.ama sizlere sorma sebebim belki benim aklıma gelmeyen seyler sizlerin aklına gelir bir şey bulurum ki bulursam net boşarım delil kanıt olursada ev arabayı direk alırım kanıt lazım amaAklıma iki soru geldi;
1)Eşiniz görüşmüş olsa neden ekran görüntüsü alsın, ne gibi bir sebep olabilir?
2)Eşinizin 2. telefonu olup o ekran görüntüsü de o telefondan alınmış olmasın?
Koskoca adamların hava atmak için manita resmi ve yazışması göndermesi de acayip saçma geldi.
canim eger whatsp atmissa belli olurAdamı aradım gece diye açmadı uyuyodu sanırım tekrar arıcam.fotograf watsp kategorisinde baktım o ayrıntıya
Bana eşiniz doğru söylüyor olabilir gibi geldi. Hem kadınlarda hem erkeklerde görüyorum konuşmaların ekran görüntüsü meselesini. Ne bileyim arkadaşı, eşinize anlattıysa eşiniz de inanmadıysa ya da küçümser göründüyse "al işte bak konuştuk" diye resim göndermiş olabilir. "Kadın da bu" falan gibi. Ne bileyim yapılıyor ya böyle şeylerMerhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?