Eşimin telefonunu karıstırdım

canim eger whatsp atmissa belli olur

fotonun wp tan gelmiş olma ihtimali zaten yüksek bence

ya eşi doğru söylüyor arkadaşı wp tan attı
ya yazıştığı kişi wp tan attı (arkadaşım attı diye yalan söylüyor)
ya kendi wp tan ikinci telefonundan attı (arkadaşım attı diye yalan söylüyor)

Arkadaşım attı diye yalan söylüyorsa arkadaşını alet ettip ben attım derditecek demek ki.

Şöyle düşünüyorum o resimler ve ekran görüntüsü silinmeyi unutulmuş şeyler. O yüzden adam soru ile karşı karşıya geldiğinde şok olmuş olmalı. Aniden bu yalanı uydurmuş olmalı. Yani konu sahibi o anki tepkiden de bişeyler sezmiş olmalı...
Tabi ki adamın doğru söylüyor olma ihtimali de var. Ama benim koca koca adamların birbirine manita yazışması gönderdiğine inanman kolay olmazdı...

Arkadaşının o fotoları ekran görüntüsünü attığı sohbeti göstersin eşin, benim de başıma geldi aynı şey abow kan beynime sıçradı eşim bak dedi çocukla yazışmam o attı görücüye gitceklermiş falan dedi nasıl diye dedi bende bidaha atmasın sanane dedim falan

Ekran görüntüsünün hangi klasörde olduğuna bakın. Ss se kendi almış. Wp klasöründeyse 2 seçenek var. Ya başkasından gelmiş ya da 2.telefonundan atmış kendine.
Ekran görüntüsü alıp karşı tarafa atan da kendisi olabilir

ben acikcasi inanmiyorum boylr bise munkunnolsa yaninda araar adam kendini ispat ettiri yalan yani mesaj gecmisine gidip yedeklemeye bakabilirmi acaba

Birisi konuşmanınn ekran görüntüsünü neden alsın ki telefonuna hem de evli biri ne alaka konuşma yaptıysa siler zaten tele neden kaydetsin ya da kadın fotoğrafını neden tutsun bu kadar kolay ulaşılabilir bir yerde saçma yani

Bende onu anlamadm

Eşimin baska hattı varsa nasıl bulabilirim peki bunu türk telekomdan falann cıkıyormu

O gordugunuz ekran fotografi whatsuppdan gelen fotolar klasöründe kiydi peki? Yoksa sadece ekran goruntuleri klasörü icinden mi cikti? Iphone'u bilmiyorum ama android'de her fotograf farkli klasore depolanir ve hangi fotografi sen screenshotlamışsın hangisu whatsuppdan gelmis belli olur.

Wtsptn gelmiş watsapta klasöründe

Adı batasıca görümcemin kocası 1 senedir aldatıyormu gecen ay adam telefonu baska odada bırakmıs kadında mesaj gelince aldatıldığını ögrenmiş adama hesap soruyor adamda diyorki arkadasım benim telefonumdan konusuyor benle alakası yok falan mesajlarda da adam sey yazmıs kurban bayramında kaynanam gile geldik senden ayrı şehirdeyim çok sıkılıyorum falan kadında demiş arkadasında mı bizimle anneme geldi yani demem o ki hep arkadaslarınz aldatır onlar pür pak

Burada adama ulaştım adamın dediği bu resmi atma sebebim abime esime abi diyor.bu bayanı tanıyor mu ve kadınn dolandırıcıymıs erkeklerden para istiomus hemenn askımlı canımlı konusmaya basladı samimiyetsiz bir kadındı kimdir nedir tanıyormu diye ögrenmek istedm birazda abimden akıl almak istedim diyor eşim komser buarada bu sebeple kimdir ne ayaktır belki tanıyodur diye attm özür dilerim abla diyor zatenn kadın dolandırıcı oldugu için kestim görüşmeyi diyor.kadınla görüşmelerini istedm ve telefon nosunu artık sildim bu tarz biri oldugu için diyor

Bence eşiniz haklı.
Siz bakmayın burda hemen konuyu boşanda görelim lafına getirenlere.
erkekler öyle sandıgımız gibi zeki varlıklarda değil.
Bence burada yazılan çogu şey kadınların hayal ürünü.
Zira biz genelde aşırı şüpheci olabiliyoruz.

Eger hala aklınızda kaldıysa güzel bir üslüpla arkadaşını arayıp kusura bakma kardeşim bu konuda içimdeki şüpheyi gidermek istiyorum.
Bana şuan whatsabından herhangi bir ekran görüntüsü atarmısın deyin.
Bakın bakalım
Eşinizdeki görüntüyle o attıgı whatsaap telefon görüntüsü aynımı ama hemen o anda görüntüyü atması lazım.
Yani eşinizle irtibata hiç geçmeden.

Hiç iş bilmiyor bazı kadınlar. Pusuya yatıp, takibe geçip emin olunca böyle kavgalar çıkaracaksınız. Adam madem evden işe, işten eve bir adam, bu tip emin olunmayan durumlarda kavga çıkartmak onu bunaltır ve dışarıya kendi ellerinizle itersiniz. Fotoğraf whatsapp klasöründeymiş, ee daha ne o zaman... Yapmayın Allah aşkına. Şüphelendiğiniz hareketleri yoksa telefon kurcalamak da biraz olmamış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…