- Konu Sahibi Durummleyla
-
canim eger whatsp atmissa belli olur
ben acikcasi inanmiyorum boylr bise munkunnolsa yaninda araar adam kendini ispat ettiri yalan yani mesaj gecmisine gidip yedeklemeye bakabilirmi acabafotonun wp tan gelmiş olma ihtimali zaten yüksek bence
ya eşi doğru söylüyor arkadaşı wp tan attı
ya yazıştığı kişi wp tan attı (arkadaşım attı diye yalan söylüyor)
ya kendi wp tan ikinci telefonundan attı (arkadaşım attı diye yalan söylüyor)
Arkadaşım attı diye yalan söylüyorsa arkadaşını alet ettip ben attım derditecek demek ki.
Şöyle düşünüyorum o resimler ve ekran görüntüsü silinmeyi unutulmuş şeyler. O yüzden adam soru ile karşı karşıya geldiğinde şok olmuş olmalı. Aniden bu yalanı uydurmuş olmalı. Yani konu sahibi o anki tepkiden de bişeyler sezmiş olmalı...
Tabi ki adamın doğru söylüyor olma ihtimali de var. Ama benim koca koca adamların birbirine manita yazışması gönderdiğine inanman kolay olmazdı...
Bende onu anlamadmBirisi konuşmanınn ekran görüntüsünü neden alsın ki telefonuna hem de evli biri ne alaka konuşma yaptıysa siler zaten tele neden kaydetsin ya da kadın fotoğrafını neden tutsun bu kadar kolay ulaşılabilir bir yerde saçma yani
E devlet şifresini biliyorsan ordan bakılıyormuş sanırımEşimin baska hattı varsa nasıl bulabilirim peki bunu türk telekomdan falann cıkıyormu
Eşimin baska hattı varsa nasıl bulabilirim peki bunu türk telekomdan falann cıkıyormu
Merhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
Wtsptn gelmiş watsapta klasöründeO gordugunuz ekran fotografi whatsuppdan gelen fotolar klasöründe kiydi peki? Yoksa sadece ekran goruntuleri klasörü icinden mi cikti? Iphone'u bilmiyorum ama android'de her fotograf farkli klasore depolanir ve hangi fotografi sen screenshotlamışsın hangisu whatsuppdan gelmis belli olur.
Bence eşiniz haklı.Burada adama ulaştım adamın dediği bu resmi atma sebebim abime esime abi diyor.bu bayanı tanıyor mu ve kadınn dolandırıcıymıs erkeklerden para istiomus hemenn askımlı canımlı konusmaya basladı samimiyetsiz bir kadındı kimdir nedir tanıyormu diye ögrenmek istedm birazda abimden akıl almak istedim diyor eşim komser buarada bu sebeple kimdir ne ayaktır belki tanıyodur diye attm özür dilerim abla diyor zatenn kadın dolandırıcı oldugu için kestim görüşmeyi diyor.kadınla görüşmelerini istedm ve telefon nosunu artık sildim bu tarz biri oldugu için diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?