- 7 Temmuz 2019
- 2.577
- 4.843
- 63
- Konu Sahibi Durummleyla
-
siii inanma kuzumBişey cıkaramadımm suann ama bu burda bitmez
Adamdan ekran görüntüsü istedim attı az evvel evet o adama ait telefon imgeler simgeler aynı
Merhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
Arkadaşını tembihleyecek mesaj bana ait dedirttiricek benceMerhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
Zekası zehir gibi msallah kendiside komser zatenn ama tedbirli olmakta fayda var kör aşık olmıcaksınSizi aldatip, aldattigin kadinla olan yazismasini ekran goruntusu alip, bunu da telde unutcak kadar zekada bi problemi yoksa yuksek ihtimal dogruyu soyluyordur. Caktirmadan takibe devam edin derim.
Yuksek ihtimal aldatma yok diyor hislerim bana. Ama tedbiri elden birkmayinZekası zehir gibi msallah kendiside komser zatenn ama tedbirli olmakta fayda var kör aşık olmıcaksın
Hangi kadın olsa şüphelenir kör aşık olmamak lazım benim eşim yapmaz demek salakçaYani diğer yorumlarınızı da okudum,telefon aynı tel değil diyorsunuz,ekran görüntüsü whatsapp ekran görüntüleri klasöründe diyorsunuz,bu durumda eşiniz yalan söylememiş sanırım.
Şüphelenmeniz çok normal,yalnız bundan sonra fevri hareket etmeyin,biraz daha bekleyin ne oluyor ne bitiyor diye.
Tedbir şart benim kocam yapmaz demek aptalca bir düsünce her zaman şüpheci olmusumdurYuksek ihtimal aldatma yok diyor hislerim bana. Ama tedbiri elden birkmayin
Bu işin peşini bırakmam ki kör asık olmamak lazım hep şüpheci olmusumdur arastrmakta fayda varSiz adama sorana kadar, esınız size vereceği cevapları ezberletmıstır ona
Gecmıs olsun
Eşimin telefonu degil ekran görüntüsü zaten.yukardki konusmalarda var detayları adamlada konustum telefonda takipte kalıcam bakalım ne olacakNerede gördün? Kendi screenshootunda mi yoksa whatsapp konusmalarinda mi? Ben de hep ekran görüntüsü atarim kiz arkadaslarima. Akil danismak icin , "bak bak ne yazmis" demek icin.. ya da cocuklarin resmini gonderirim "cooook tatli degil mi?" , "yeni enisten olabilir" falan diye.
Benim de evli bir arkadasim var. Esi telefonunu karistirsa boyle pek cok mesaja denk gelebilir.
Ayrica yukarida bir arkadasin dedigi gibi, ekran goruntusunun hangi telefondan oldugu belli olur. Yukaridaki saat amblemi -acik uygulama simgeler vs vs.. biraz didiklesenize esinizinkine benziyor mu?
Bosanmicaksan bence hic bu konulara girmeseydin telefonu da karistirmasaydin bosu bosuna tartisma oluyo... Arkadasini coktan uyarmistir esin zatenMerhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
Watsap yazısması yok fakat watsap klasöründe telefonun yanı watsaptann atılmısFoto watsaptan mi atılmış nerden atılmış baktınız mi ? WTsaptan atildiysa kim attı ortaya çıkar zaten
Açıkcası kanıt delil bulmadan bosanmam hem eminn olmak adına hemde donuna kadar almak içinBosanmicaksan bence hic bu konulara girmeseydin telefonu da karistirmasaydin bosu bosuna tartisma oluyo... Arkadasini coktan uyarmistir esin zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?