Eşimin telefonunu karıstırdım

Adamdan ekran görüntüsü istedim attı az evvel evet o adama ait telefon imgeler simgeler aynı

Yani diğer yorumlarınızı da okudum,telefon aynı tel değil diyorsunuz,ekran görüntüsü whatsapp ekran görüntüleri klasöründe diyorsunuz,bu durumda eşiniz yalan söylememiş sanırım.

Adamdan ekran görüntüsü istedim attı az evvel evet o adama ait telefon imgeler simgeler aynı

Şüphelenmeniz çok normal,yalnız bundan sonra fevri hareket etmeyin,biraz daha bekleyin ne oluyor ne bitiyor diye.

Ah keşke daha sakince düşünüp davranabilsek. Ama ne yazık ki çok azımız bu şekilde davranıyor. Birşey varsa bile eşiniz arkadaşını arayıp tembih etmiştir bile. Ama umarım dediği gibidir

Arkadaşını tembihleyecek mesaj bana ait dedirttiricek bence

Sizi aldatip, aldattigin kadinla olan yazismasini ekran goruntusu alip, bunu da telde unutcak kadar zekada bi problemi yoksa yuksek ihtimal dogruyu soyluyordur. Caktirmadan takibe devam edin derim.

Sizi aldatip, aldattigin kadinla olan yazismasini ekran goruntusu alip, bunu da telde unutcak kadar zekada bi problemi yoksa yuksek ihtimal dogruyu soyluyordur. Caktirmadan takibe devam edin derim.
Zekası zehir gibi msallah kendiside komser zatenn ama tedbirli olmakta fayda var kör aşık olmıcaksın

Hangi kadın olsa şüphelenir kör aşık olmamak lazım benim eşim yapmaz demek salakça

Nerede gördün? Kendi screenshootunda mi yoksa whatsapp konusmalarinda mi? Ben de hep ekran görüntüsü atarim kiz arkadaslarima. Akil danismak icin , "bak bak ne yazmis" demek icin.. ya da cocuklarin resmini gonderirim "cooook tatli degil mi?" , "yeni enisten olabilir" falan diye.
Benim de evli bir arkadasim var. Esi telefonunu karistirsa boyle pek cok mesaja denk gelebilir.
Ayrica yukarida bir arkadasin dedigi gibi, ekran goruntusunun hangi telefondan oldugu belli olur. Yukaridaki saat amblemi -acik uygulama simgeler vs vs.. biraz didiklesenize esinizinkine benziyor mu?

Eşimin telefonu degil ekran görüntüsü zaten.yukardki konusmalarda var detayları adamlada konustum telefonda takipte kalıcam bakalım ne olacak

Boşuna dememişler erkekler köpek mideli diye. Aldatmayan erkek kaldı ki malesef hayır. Artık paranoyak olacağım ya. Bu hikâyeleri duyunca erkeksiz hayat oh ne rahat.

Bosanmicaksan bence hic bu konulara girmeseydin telefonu da karistirmasaydin bosu bosuna tartisma oluyo... Arkadasini coktan uyarmistir esin zaten

Foto watsaptan mi atılmış nerden atılmış baktınız mi ? WTsaptan atildiysa kim attı ortaya çıkar zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…