Eski Eşin Yeni Aşkı

Bazen buradaki hanımlar kafamı karıştırıyor. Bir üye boşanmış bir adamla beraberim ama eski karısı yüzünden boşanmışlar adamın suçu yokmuş dese buradaki bir çok kişi “dava dosyasına bak, eski karısına ulaşabilirsen ona sor” filan diye nasihat veriyor. Buradaki kadının davranışı bana çok garip gelmedi demek ki çevreden çok sağlıklı Bilgi alamadı, eski eşte olayı örtbas etmeye, konuşmamaya çalışıyor kadında kesin Bilgi alabileceği tek kaynağa başvurmuş.

Hangi adam 11 ay evli kaldığı eşine evini bırakır?
Yasalar karşısında suçlu olan, rezil olmaktan korkan adam.
İşin içinde çok büyük ihtimalle aldatma vardır yada başka ciddi bir kusuru.
Akraba kızı gözü kapalı gidiyor evlilik yoluna belli,biraz düşünse anlar işin içinde bir pislik olduğunu.
Oyle gorunuyor=/
Isin kotusu,biraz daha arastirmasini,eski esi taniyanlardan bilgi almasini soyleyenleri de kale almadi,ben guveniyorum,kimse birsey arastirmayacak diyerek.
Belki de biliyor ve onun sevilmedigini,kendi asklarinin her seye kadir oldugunu dusunuyor.Ah kizlar,kizlar...
Allah akil versin...

Bazen buradaki hanımlar kafamı karıştırıyor. Bir üye boşanmış bir adamla beraberim ama eski karısı yüzünden boşanmışlar adamın suçu yokmuş dese buradaki bir çok kişi “dava dosyasına bak, eski karısına ulaşabilirsen ona sor” filan diye nasihat veriyor. Buradaki kadının davranışı bana çok garip gelmedi demek ki çevreden çok sağlıklı Bilgi alamadı, eski eşte olayı örtbas etmeye, konuşmamaya çalışıyor kadında kesin Bilgi alabileceği tek kaynağa başvurmuş.

Aslında dava dosyasını göstermeyen, kendi hatalarını ustaca yok ağzım yandı, yok bi tarafım yandı diye ustaca cümleler ile örten adamdan kaçmalı. Eski eşe kadar gitmeye gerek yoktu, dosyayı göstermiyor mu, basacaktı tekmeyi.

Kadında kulagına gelenlere inanmak yerine eylulu hakem tuttuğuna, adamın telinden gizli isler cevirdigine pişman olacak. Kandırılan bir kadın olsaydı bu sevgili, eylul git yuzyuze anlat gozunu ac bası yanmasın kızın derdım. Ama bu kadın ıcın bu olaya bulasmak bana fuzuli geldi.. cunku, zaten duydum sagdan soldan demis. Duyduysan rahatsızsan ayrılırsın, eski karisinin teyit etmesine gerek yok. Ayrılmayacak kadın icin ılıskılerıne bulasmak sadece yorucu olur.
Ben de artık öyle düşünüyorum. Dava dosyasını göstermek istemiyor mu, süslü yaldızlı cümleler ile oyalıyor mu, sağdan soldan tuhaf şeyler mi duyuyorsun. Aklın varsa basarsın tekmeyi. Di mi? Evlenir bu kadın eylülün eski kocası ile, buraya yazıyorum.

Yazdı şimd. Kulağına gelmiş bir şeyler ama inanmak istememiş. Ben de söyleyince çok üzülmüş. Dosyayı daha önceden istemiş ama vermemiş. Hani niye ayrıldın meral ettim falan demiş ve istemiş ama alamamış. Ben de dosyayı ben atmayım ama beni böyle böyle aldattı dşye kısaca yazdım ve lütfen bana artık yazmayın diye de ekledim.
Engelle gerekirse ya. Bu kadın bana çok normal gelmedi burdan, en iyi sen bilirsin ama. Sevgilisi dosyayı göstermiyor, gidiyor tee adamın eski karısına soruyor. Sana gelmeden evvel tekmeyi basması lazımdı. Kadın sanki hedefe kitlenmiş. 😬 Ben zannetmiyorum ayrılsın kadın eski kocandan. Bak, sen çok kaliteli bir kadınsın. Dik bir kadınsın. Seni sevgilisinin telefonunda gördü bu kadın, kıskandı falan. Biraz saracak gibi geliyor yav, senle yarışa girecek enerjiyi aldım o kadından.

Iyıkı bulmak için vakit ayırmamışsınız.Vakıt ayırsanız ne olurdu acaba.Bunlardan once eskı sevgılımdı .Siz oyle konuşuosunuz ki hiç sevgılı olmadık hiç tanımadan sadece o cagırınca gıtmışim gibi .Aynı nasıl aynı bılıomusun karaktersıZlık diz boyu.Benımle gorustugu gunun aksamı ben sozlendım dedı.Ama tabı ben sevgılım olmadıgı ıcın hiç bir sey vaad etmedıgım için dualarla ugurlucaktım degıl mı ?Cunku vaad etmedı bişey.Neyse kadının konusunu dagıtmayalım.Tamam ben kotuyumoblar ıyı.
Birine tebessüm etmek bile haktır sizde kafasına silah dayamanızki gel diye... İnsanların gururu sevgisi ile oynamak nasıl bir alçaklıktır.. Ne acımasız şu erkekler valla sevince bazen aklı bırakıyoruz hepimiz hayatımızın bir döneminde yapmışız dır bu hatayı... Kurcalamayın boşver in ilahi bilir hak varmı yokmu... Ben yeminle kendimi zor tutar hale geldim çevreme baktıkça bu kasar zor olmamalı insan ilişkileri bu kadar kararsızlık olmamalı... Net olunmalı siz sevmişsiniz belki belki demişsiniz adamda faydalanmış... Ha yüzüne ben senle olmam demek dürüstlük olmuyor dürüstlük o kadın yasa adamın sana zaafı olduğunu bilip ondan uzak durmakla oluyor

Wvet
Allah Allah.Eylul'un konusu beni dusundurdu.Esimin bir akrabasinin kizi sozleniyor.Erkek esinden ayrilmis.
Ayrilirken 11 aylik evlilikte tek evini esine vermis cok dusunceli oldugu icin!
Bu gibi konulara bakarsak,es boyle birsey yapiyorsa,paylasim bile degil,toptan devrediyorsa,mutlaka bir eksisi,bir siddet,bir suclu durumu olur diyebilirmiyizo_O
Uzulurum kiz icin fakat yeterince arastirmadi o da.
"O ne dediyse o" dedi.
Eylul,herseyi anlat diyecektim ama,gercekten neye isterlerse ona inaniyorlar canim ya=/
Evet mitlaka araştırılmalı.o evler o mallar bonkorlukten verilmiyor ayrilinan eşe. Cocuguna nafaka veremkten ihtiyacalrini almaktan okul parasini karsilamaktan sakinan adamlar bunlari niye veriyor dusundurucu degil mi . bunlari dusunmek isine gelmiyorsa fazla arastirmadan kabul etsin adam i kokusu çıkar zaten 1 2 yıla..

Birine tebessüm etmek bile haktır sizde kafasına silah dayamanızki gel diye... İnsanların gururu sevgisi ile oynamak nasıl bir alçaklıktır.. Ne acımasız şu erkekler valla sevince bazen aklı bırakıyoruz hepimiz hayatımızın bir döneminde yapmışız dır bu hatayı... Kurcalamayın boşver in ilahi bilir hak varmı yokmu... Ben yeminle kendimi zor tutar hale geldim çevreme baktıkça bu kasar zor olmamalı insan ilişkileri bu kadar kararsızlık olmamalı... Net olunmalı siz sevmişsiniz belki belki demişsiniz adamda faydalanmış... Ha yüzüne ben senle olmam demek dürüstlük olmuyor dürüstlük o kadın yasa adamın sana zaafı olduğunu bilip ondan uzak durmakla oluyor
Çok tesekkur ederım.

Kıza sadece dava dosyasını iste ve oku dedim. Aldatma nedeni ile boşandık. Fazlası dosyada var dedim. Gördü ama Cevap yazmadı
çok kısa ve net yazmışsınız en doğrusu hiç gerek yok uzatmaya
sizi hatırlıyorum da eski konuları hatırlayamadım tam olarak üyelik de sınırlı

Aslında dava dosyasını göstermeyen, kendi hatalarını ustaca yok ağzım yandı, yok bi tarafım yandı diye ustaca cümleler ile örten adamdan kaçmalı. Eski eşe kadar gitmeye gerek yoktu, dosyayı göstermiyor mu, basacaktı tekmeyi.
Evli olmanın ve yaşımızın tecrübesi ile dediğinize sonuna kadar katılıyorum ama burada da birçok konu okuyoruz,bazı kadınlar adam ne derse desin inanmaya zaten dünden hazır.

İyi akşamlar güzel hanımlar. Bugün bana eski eşimin yeni sevgilisinden mesaj geldi. Onun telefonunu karıştırıp benim numaramı almış. Telefonda bizim eski resimlerimizi de görüp çok fazla bozulup bana yazmış. Bana eski eşle ciddi düşündüğünü ama onun evlilik konularını açmadığını, bir daha evlenmem ağzım yandı dediğini ( mala bakın sanki ben aldattım da o ayrıldı) böyle demesi üzerine neden boşandığımızı merak ettiğini ama onun anlatmadığını yazmış. Bana sebepleri sordu. Henüz cevap yazmadım. Bir yanım anlat her şeyi diyor çünkü asla mutlu olmasını istemiyorum bu adamın. Belki boşver diyenleriniz olacak ama hayatımı mahvetti. Bana yaşatmadığı mutluluğu bir başkasına yaşatsın istemiyorum. Bencilce mi bilmiyorum ama sürünsün hep yalnız kalsın istiyorum. Hem kadının da başı yanmasın. İnsanlığı iyi olsa da ahlaksızın teki. Üstelik hala telefonda benim resimlerimi tutmasına da sinirlendim. Benim görüştüğüm biri var ve ciddi adımlar atmak istiyoruz. Ne işi var resmimin o ahlaksızda. Sil demek istiyorum ama onu da nasıl söylerim bilmiyorum. Siz olsanız her şeyi anlatır mıydınız?
Ben aynı şeyi yaptım,eşimin eski eşiyle telefonda konuştum,konustuklarimin da bir kısmını eşime söyledim.Bana söylediği şey,bosandigim eşim sana beni ovecek miydi saniyorsun tabiki kötüler demişti.Bu cümle de mantıklı gelmişti o yüzden dikkate almadan yoluma devam ettim.
Yani her şeyi anlatsaniz da cekemiyor ara bozmaya çalışıyor olursunuz, karışmayin bence,yaşayarak ogrensin

Ben aynı şeyi yaptım,eşimin eski eşiyle telefonda konuştum,konustuklarimin da bir kısmını eşime söyledim.Bana söylediği şey,bosandigim eşim sana beni ovecek miydi saniyorsun tabiki kötüler demişti.Bu cümle de mantıklı gelmişti o yüzden dikkate almadan yoluma devam ettim.
Yani her şeyi anlatsaniz da cekemiyor ara bozmaya çalışıyor olursunuz, karışmayin bence,yaşayarak ogrensin
Kötülemek var kötülemek var şimdi adam aleni şekilde aldatmış dava delili oluşmuş kesin aldatıldığına dair konu sahibinin delili var siz eski eşle konuştuğunuz da size dava dosyasını gösterseydi eski eşinizin bu söylediği mantıklı gelirmiydi yine de ben aldatmış adamın bunu tekrar edeceğine yüzde yüz inanırım mesela anında basarım tekmeyi

Kadın sadece biraz üzülür sonra da eski eşinizle evlenir muhtemelen.
Ve eski eşinizi bir görev duygusuyla değiştirmeye çalışır.
Veya bir menfaati vardır. Acaba eski eşinizin maddi durumu çok mu iyi?

Kadın kendinin de aldatılacağını bile bile devam ediyor çünkü bu durum hiç normal değil.:110:
Yok o da memur işte.evi arabası yok çünkü hepsini ben aldım 😬

Kadında da iyi cesaret sen tut sevgilinin eski karısını ara ilginç
Ben de boşanmış biri ile görüşsem eski eşle konuşmak isterim ama normal yollarla. Mantıklı olan da o aslında. Kimse yuvasını yıkmak istemez ama boşanan erkeklerin çoğu sorunlu oluyor. Ya aldatıyor ya aşırı aileci oluyor ya da içki ve kumarı oluyor. Öğrenmek en iyisi ama yolu bu kadının yaptığı gibi olmamalıydı bence

Bence cevap yazmayın. Bu kadın hiç normal gözükmüyor, sevgilisinin telefonunu karıştırıp sizin numaranızı alıp ve size yazacak kadarda Kurnaz.
Daha evlenmeden böyleyse evlendiğinde neler yapacak adama.
istediğin olmuş olacak çünkü eski eşin bununla evlenirse sürünerek. Böyle Kurnaz bir kadınla Asla mutlu olabileceğini düşünmüyorum.
Tencere kapak olurlar.

Allah Allah.Eylul'un konusu beni dusundurdu.Esimin bir akrabasinin kizi sozleniyor.Erkek esinden ayrilmis.
Ayrilirken 11 aylik evlilikte tek evini esine vermis cok dusunceli oldugu icin!
Bu gibi konulara bakarsak,es boyle birsey yapiyorsa,paylasim bile degil,toptan devrediyorsa,mutlaka bir eksisi,bir siddet,bir suclu durumu olur diyebilirmiyizo_O
Uzulurum kiz icin fakat yeterince arastirmadi o da.
"O ne dediyse o" dedi.
Eylul,herseyi anlat diyecektim ama,gercekten neye isterlerse ona inaniyorlar canim ya=/
Hayatımı mahvettiği için evi ve arabayı verdi. Altınları verdi. Evin az bir borcu vardı onu da ben ödüyorum şu an. Bana dokunmadı pek o borç. Ama ben onu rezil ettiğim halde verdi. Cidden bu sapkın huyları dışında iyi biridir ama herkese iyi olan insan benim kabusum oldu. Ben de aynı şeyi düşünüyorum kimse evi durduk yere vermez.

Valla ben yazılardan sizin mert bir kadın olduğunuz kanaatindeyim inşallah mutlu bir hayat geçirin... Keşke anlatsanız sevaba girer bir insanı bir kadını kurtarırdınız..... Çok iyi olurdu... Sizi aramasını sadece kıskançlığa vermedim akıllıki eski eşi arayıp hata yapmadan karar vermek istiyor.... Sizde yüzüne çarpmayıp o telefonu büyüklük etmişsiniz.... Belliki sizi ayıran o değil... Sizi takdir ettim görmeye alışık olduğum kadınlar böyle değil..... Lakin acaba anlatsanız anlayacak kapasitede mi.... Eski eş hala beni kıskanıyor kötülediğine göre diye düşünürmü...yada bu kişi sizin tecrübelerle kulak verirmi.... Bunlar muallak ben olsam sizi can kulağı ile dinlerdim eşine yaramayan bana ne derece yarar der.... Kıskanıyor beni gibi saçma hezeyanlara girmezdim.. Onda o olgunluk varmı bilemem tabi.... Sevgilerimle
Muhtemelen gerçekten seviyor onu ve tutunacak bir dal arıyordu. Bana yazıp benden biraz da olsa iyi şeyler duyacağını düşünmüş olabilir. Ev satsa, mal satsa, kendine kefil olacak birini arıyor olsa evet iyi insan eski eşim derim. Beni aldatması dışında gerçekten çok iyidir ama asla iyi bir eş iyi bir hayat arkadaşı değil. Ahlaki yönden sınıfta kalacak seviyede bu konularda. O yüzden olanı en hafif şekliyle belirtip onunla konuşmasını ama aldatma neticesinde boşandığımızı söyledim.

Back
X