- Konu Sahibi Durummleyla
-
Ara sor tabiki eşinine çapkınlığı konusunda destek çıkan biri değilse benim diye kabul eder ama bu arkadaşın kendi telefonu yok muMerhba hanımlar dün gece eşimin telefonunu karıstırdımm 2adet aynı bayana ait kadınnn fotoğrafı 1 adette yazısmalarınn ekran fotografinı buldum .o anki sinirle kavga ettim kim olduğunu sordum arkdasınınn görüştüğü kadınmıs hava atmayı sever bak ben bununla konusuyormm bak beni böyle seviyo diyenn bi tip dedi.eski iş yerinden arkadası esimin.adamınn numarasını verdi al konus inanmıyorsan dedi aldım numarayı adamı arıcam tabiki.eşimin şimdiye kadar hiç yanlısını görmedm evden işe işten eve bi adamdır sizce nasıl bir yol izleyeym
Aslında kız ile görüşme şansın olsa kiminle görüşüyormuş öğrenirsin doğru kişiyiAra sor tabiki eşinine çapkınlığı konusunda destek çıkan biri değilse benim diye kabul eder ama bu arkadaşın kendi telefonu yok mu
Ewet hem kanitlanmis bisey yok hem de cokniyi. Dusunmek lazim yuwalar kolay kurulmuyoAçıkcası kanıt delil bulmadan bosanmam hem eminn olmak adına hemde donuna kadar almak için
Buna benzer bende yaşadım. Ekran görüntüsü almış kırpmış resmi falan çok üzerine düşünmedim bizimki yine bi işler karıştırıyor dedim. Belki o da bi arkadaşına yolladı resmi. Yapar yani beklerim. Sordum iş yerinde renkli çıktı istemişmiş kadın o yüzden kadın atmışmış. Daha sonra işler büyüdü konuşma kayıtlarına ulaştım. Bu resmi olan kadınla toplamda 3 ayda 600 dk konuşmuşlar. O resmin atıldığı gün dahil 10 gün aramamış kadını. Çözemedim çok da düşünmüyorum artık. Özledi de resmine baktı heralde diyodum belki bizimkide bi arkadaşına atmıştır.Açıkcası kanıt delil bulmadan bosanmam hem eminn olmak adına hemde donuna kadar almak için
Ben eşinizin doğru söylediğini düşünüyorum aksi ilk mesajınızdan beri aklıma gelmedi açıkçası. Her türlü konuda ıncık cıncık detay düşünürüm bu arada normalde ama dediğim gibi bu konuda doğru söylediğini düşünüyorum eşinizin. Aslında çok da kolay whatsapp a girip o arkadaşıyla olan konuşmasına bakabilirsiniz, zaten fotolar o yolla gelmiş madem, konuşmalarının akışına bakıverin her şey açığa çıkmış siz de rahat etmiş olursunuz. Eşinizin düzenli konuşma silme huyu yoksa duruyordur zaten.Burada adama ulaştım adamın dediği bu resmi atma sebebim abime esime abi diyor.bu bayanı tanıyor mu ve kadınn dolandırıcıymıs erkeklerden para istiomus hemenn askımlı canımlı konusmaya basladı samimiyetsiz bir kadındı kimdir nedir tanıyormu diye ögrenmek istedm birazda abimden akıl almak istedim diyor eşim komser buarada bu sebeple kimdir ne ayaktır belki tanıyodur diye attm özür dilerim abla diyor zatenn kadın dolandırıcı oldugu için kestim görüşmeyi diyor.kadınla görüşmelerini istedm ve telefon nosunu artık sildim bu tarz biri oldugu için diyor
Yok 9 yıldır evliyim ilk kez basıma geldi böyle bişey bide evden işe işten eve ben zorla cıkarırımm dısarı kendisini.ama tedbiri elden bırakmam cünkü kimseye güvenmem bu hayatta sizinde Allah yolunuzu acık etsin bundan sonra bahtınız güzel olur insllahBuna benzer bende yaşadım. Ekran görüntüsü almış kırpmış resmi falan çok üzerine düşünmedim bizimki yine bi işler karıştırıyor dedim. Belki o da bi arkadaşına yolladı resmi. Yapar yani beklerim. Sordum iş yerinde renkli çıktı istemişmiş kadın o yüzden kadın atmışmış. Daha sonra işler büyüdü konuşma kayıtlarına ulaştım. Bu resmi olan kadınla toplamda 3 ayda 600 dk konuşmuşlar. O resmin atıldığı gün dahil 10 gün aramamış kadını. Çözemedim çok da düşünmüyorum artık. Özledi de resmine baktı heralde diyodum belki bizimkide bi arkadaşına atmıştır.
Bir tane de watsapp grubu var hergün çıplak kadın resmi atıyolar gruba onların eşleri görüp kızmıyo mu ya diyorum. Gruptan da çıkamıyor. Erkeklerde böyle bişey var. Ayıp gelmiyor onlara. ( genelleme yapmak da istemem. Fakat sessiz kalıyolar) biride çıkıp ayıp demiyor.
Sonuç olarak ben boşanıyorum. Çünkü yıllarca hep yaptı. Şimdi tek fark teknoloji sağolsun elimde arama kayıtlarının dökümü var. Anlaşmalı boşanmaya razı oldu.
Eğer eşinin başka şüpheli bi hareketini yakalamadıysan çok büyütme bu olayı.
Delil şart işte hem eminn olmak için hemde donuna kadar almak içinzaten ya kuzendır ya arkadas
bır tanesıne yedıgım hurmalar gelır boyle tırmalar ahanda cıktı foyam ortaya demedı su yeryuzunde
benım esım boyle bırsey yapsa sormam delıl bırıktırırım ıncelerım ama dıyelım kı sordum aldıgım cevap kuzen veya arkadas olursa sonuc dırek bellı
hıc baska bırseye gerek yok
tum dunyada genel kabul gormus bır dogrudur bır adam kuzenım veya arkadasımın dıyorsa tamamen ona aıttır
hemen nıye yuzune vurdunuz kı bıldıgınızı sımdı herseyı saklar sıler artık bulmanız daha zorDelil şart işte hem eminn olmak için hemde donuna kadar almak için
Düzenli silme huyu var şahsen bende silerim konusmalarımı alıskanlık ama benimkisi bişey sakladıgım içinn degil beklemedeyim delille hareket ederimBen eşinizin doğru söylediğini düşünüyorum aksi ilk mesajınızdan beri aklıma gelmedi açıkçası. Her türlü konuda ıncık cıncık detay düşünürüm bu arada normalde ama dediğim gibi bu konuda doğru söylediğini düşünüyorum eşinizin. Aslında çok da kolay whatsapp a girip o arkadaşıyla olan konuşmasına bakabilirsiniz, zaten fotolar o yolla gelmiş madem, konuşmalarının akışına bakıverin her şey açığa çıkmış siz de rahat etmiş olursunuz. Eşinizin düzenli konuşma silme huyu yoksa duruyordur zaten.
Aradım sordum anlattı adam esime atma sebebi esim komser kadında iyi ayak degil gibi esime tanıyormu sabıkası varmı diye sormak için resim atmıs inanıp inanmamak bana kalmıs oluyo bu durumda ama peşini bırakmam bu işinAra sor tabiki eşinine çapkınlığı konusunda destek çıkan biri değilse benim diye kabul eder ama bu arkadaşın kendi telefonu yok mu
Burada adama ulaştım adamın dediği bu resmi atma sebebim abime esime abi diyor.bu bayanı tanıyor mu ve kadınn dolandırıcıymıs erkeklerden para istiomus hemenn askımlı canımlı konusmaya basladı samimiyetsiz bir kadındı kimdir nedir tanıyormu diye ögrenmek istedm birazda abimden akıl almak istedim diyor eşim komser buarada bu sebeple kimdir ne ayaktır belki tanıyodur diye attm özür dilerim abla diyor zatenn kadın dolandırıcı oldugu için kestim görüşmeyi diyor.kadınla görüşmelerini istedm ve telefon nosunu artık sildim bu tarz biri oldugu için diyor
O zaman eşinin mesleğinden dolayı doğru söyleme ihtimali de var doğru değilse zamanla anlarsınAradım sordum anlattı adam esime atma sebebi esim komser kadında iyi ayak degil gibi esime tanıyormu sabıkası varmı diye sormak için resim atmıs inanıp inanmamak bana kalmıs oluyo bu durumda ama peşini bırakmam bu işin
Kadın olarak tedbirli olmak lazm neticede erkek milleti zaman belli eder herseyiO zaman eşinin mesleğinden dolayı doğru söyleme ihtimali de var doğru değilse zamanla anlarsın
O an kann beynime sıcradı mantıklı düsünemio insnhemen nıye yuzune vurdunuz kı bıldıgınızı sımdı herseyı saklar sıler artık bulmanız daha zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?