Sizde de telegram varmış dosya yöneticinize bakın.Gruba üye olun.Dün eşimin telefonunu karıştırırken dosya yönetici bölümündeki klasörde telegram dosyasının içinde bir sürü açık seçik kadın foto ve videosu gördüm.benim telegram hesabım var ama hiç kullanmıyorum .şimdi size sorum şu o dosyadaki kadın fotoları sohbet ettiği için mi kaydedilmiş yoksa bir gruba üye olunca ordaki fotolar dosya yöneticisine kaydolur mu.
Konuşmasa bile bu tarz paylaşımlar yapılan gruba girip kaydetmiş olabilirSen evde degilken konusmus muhtemelen
Hmm olabilir evetKonuşmasa bile bu tarz paylaşımlar yapılan gruba girip kaydetmiş olabilir
Benim tahminim +18 gruplara üye olmuş.ama sohbet etmiş mi onu merak ediyorum.Ablacım,sen zaten esine guvenmiyorsun.
Evli olsanız bile telefon kişiye ozel bir olgu.
Sen bu sınırı astigin için : Eşinin daha önce güvenini sarstigini düşünüyorum ben.
Ayrıca telegrami bilmiyorum ancak bu resimler tek bir klasorde depolanıyorsa orada bir hikmet vardır mutlaka..
Üstelik hepsi genç ve seksi diyorsun.
Yani algoritmik olarak neyi aratiyorsaniz yahut neyi beğeniyorsaniz size onu öneriyor bu site..
Eşiniz çıtır ve yabancı hatunlara merak salmış bu aralar..
Dosya yöneticisini kayıt etmek için bilerek ve isteyerek saklamak gerekiyor benim bildiğim kadarıyla :/
Yani kendisi kaydetmese klasörde olmazmıydı.ama birkaç kadını da engellemiş oda var sadece bakıp kaydetseydi engelleme gereği duymazdı herhaldeKonuşmasa bile bu tarz paylaşımlar yapılan gruba girip kaydetmiş olabilir
Hayır olmazdı. Kaydetmeniz gerekiyor. Gruba girer girmez olmuyor.Yani kendisi kaydetmese klasörde olmazmıydı.
Zaten ona söylemedim bile ne kadar ileri gittiğini merak ediyorum.Diyelim sohbet etmiş etkileşim içinde
Ne yapacaksın
Eğer birşey yapmayacaksan konuyu kapat birdahada tefonları inceleme
Boşuna ne kendini yor nede karşıdakini
Böyle kaç tane konu okudum bilmiyorumZaten ona söylemedim bile ne kadar ileri gittiğini merak ediyorum.
Yüzleşmeyi düşünmüyorum zaten.yalanlarını dinleyemem.Böyle kaç tane konu okudum bilmiyorum
Adam açıkça yapmış yakalanmış
Sonuç
Kavga gürültü kabullenme
Ve dahada arsızlaşan eş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?