Ona baktım bulamadım bişey .bir cümle hariç oda felsefik bir cümlenin çevirisi.Translate ile konuşuyordur. Telefonunda Google Translate uygulaması varsa çeviri geçmişine bakabilirsiniz.
Yıllardır Telegram kullanıyorum, ben kaydetmediğim sürece hiçbir fotoğrafın kaydolduğuna şahit olmadım.
Galeriye kaydetmiyor belki ama dosyalarım telegramdan baktim ben orada vardı baktığım fotolar.Translate ile konuşuyordur. Telefonunda Google Translate uygulaması varsa çeviri geçmişine bakabilirsiniz.
Yıllardır Telegram kullanıyorum, ben kaydetmediğim sürece hiçbir fotoğrafın kaydolduğuna şahit olmadım.
Yanlış bilmiyorsam wp da olduğu gibi otomatik kaydetme özelliği var.Gruba girince kaydetmek gerekiyor. Yani eşinizin o fotoğrafları kaydetmiş olması gerekiyor mutlaka.
Şimdilik ses etmeyi düşünmüyorum.sınuçta öyle yada böyle adam bu işlere kalkışmış. .
konuşmasa engelleyemezdi
sıkıntı çıkarmayacaksan gördüğünü belli etme şimdi korkuyordur en azından senden
sıkıntı çıkaracaksanda neyapacaksın
Benim tahminim +18 gruplara üye olmuş.ama sohbet etmiş mi onu merak ediyorum.
Telegramı çoğu kişi nude atmak için çıplak foto için kullanıyor geçmiş olsun sizeDün eşimin telefonunu karıştırırken dosya yönetici bölümündeki klasörde telegram dosyasının içinde bir sürü açık seçik kadın foto ve videosu gördüm.benim telegram hesabım var ama hiç kullanmıyorum .şimdi size sorum şu o dosyadaki kadın fotoları sohbet ettiği için mi kaydedilmiş yoksa bir gruba üye olunca ordaki fotolar dosya yöneticisine kaydolur mu.kadınların çoğu yabancı ayrıca 4-5 yabancı kadını engellemiş.bilen lütfen cevaplayabilir mi?
Bakmanın görmenin ağlamanın dili yokHayır bide ingilizcesi de yok birkaç cümle hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?