Eşimin telegramındaki açık fotolar

Neden engellemiş? Ortada bir engel var demek ki bildirim gelmesin ulaşamasınlar diye engellemiştir.
Gruba girince veya telegrama girince ha kaydetmiş ha kaydetmemiş önemli değil. Gruba girmiş mi girmiş önemli olan o. Girdiğindede kendiliğinden kaydetme var mı bilmem. Ama girmiş sonuçta.

Ne yapmayı düsünüyosunuz bilmem ama boşanmak gibi bir düsünceniz yoksa eger hic kurcalamayın. Öz degeriniz, saygınız düser.

Ben de bir kaç gruba kayıtlıyım ama hiç fotoğraflar kayıt olmuyor. Kendisi kaydetmiş ve konuşmuş büyük ihtimal. Ha diyelim yapmadı ama yapmaya çok meyilli

Sanırım ben yokken bir gruba girmiş ben gelmeden o gruptan çıkmış kızları da engellemiş

Sanırım ben yokken bir gruba girmiş ben gelmeden o gruptan çıkmış kızları da engellemiş
Telegramın işleyişi nasıl bilmiyorum wp gibi ayarlar olabilir. Misal gruba girmesiyle o fotoğraflar anlık galeriyede düser diye düsünüyorum. Galeridekiler dosya yöneticisine yedeklenebilir otomatik. Ya da eşiniz de galeriye kaydedip dosya yöneticisine kaydetmis olabilir. Sıralanabilir bu sekilde.
Lakin asıl önemli olan engel var ortada konusulmasa neden engellenilsin ki nerden bilsin? Belkide grup değil engelledikleri kisilerden gelen fotoğraflar?
Normalde telegramın tam amacıda +18 konuşmalar için oluyor çoğunlukla.
Ben olsam hiç kendisine sormam bunlar ne diye. Sonuçta erkek sıralayacak yalanları, dolanları. Siz bir müddet daha gözlemleyin derim.

Ben yokken ki 3 gün hariç başka tarihlerde foto yok ama okadar çok ki hepsine bakamadım bile yüzlerce foto

Neden engellemiş? Ortada bir engel var demek ki bildirim gelmesin ulaşamasınlar diye engellemiştir.
Vise,şimdi olay şöyle oldu bence..
Adam zaten küçük bir kaçamak pedindeyken 2-3 arkadaşından bu siteyi duydu.
Grupları ve Resimleri görünce de iyice heveslenip kendinden geçti..
Konuştuğu kişileri etkilediğini düşünürken karşı taraf ücreti konuşalım şeklinde bir mesaj atınca da yıkılıp bastı engeli.
:// Yani acaba mi ?

Telegramda üye olmasanda sayfalarına girip bakınca telefona foto filan düşüyor.
Bizde de öyle bir durum oldu eşim bakmış sadece üye olmadim dedi.

Bende üye olmadan girdim baktim cidden telefonuma düştü dosyalarimdan bakınca hee yedikleri haltlari affet diye demiyorum ama haberin olsun uygulamadan.

Eş telefonu karıştırmak hmm
Kaydetmezseniz otomatik kayıt olmaz. Belli ki kaydetmiş. Benm eşimde kullanır telegram şu bitcoin meselesi yüzünden . Tüyo paylaşmıyorlar artık dedi kapattım mı dedi çıktım mı dedi

İnstagram'da ki botlar olabilir mi diye düşündüm ben de,her gönderinjn altına taytimi yirtarmisin,kocam evde yok gelir misin yazan botlar var ya.

Hepsi olabilir hepsi. Siteyi duymuş olabilir, görmüş olabilir, karşısına çıkmış olabilir.
Ben yokken ki 3 gün hariç başka tarihlerde foto yok ama okadar çok ki hepsine bakamadım bile yüzlerce foto
Yüzlerce foto mu? Ben yüzlerce fotoğrafın kaydedildiğini düşünmüyorum. Bence gruba girmesiyle galeriye düştü muhtemelen. Galeriden dosyaya yedekleneceğini unuttu herhalde galeridende silmiş olabilir. Erkekler böyle ufak tefek kücük hesapları düşünmezler. Saklanan soğan elbet bir gün kokuyor.

İnstagram'da ki botlar olabilir mi diye düşündüm ben de,her gönderinjn altına taytimi yirtarmisin,kocam evde yok gelir misin yazan botlar var ya.
Başkası yazsa şaka yapıyor derdim de sen deyince inandım ana yorgun.
İlk kez duydum desem boyle bir şeyi :/

Az önce telegramın içnde sohbetlerin kaydedildiği yer varmış.dün oraya bakmadım kullanmayı bilmediğimden bugün bakacam eğer silmediyse

Bak böyle şeyler yazıyorlar.
Acaba giden var mıdır.
Gerçi olmasa neden ugrassinlar..
Bizim milletin hepsi olması bile çoğunluğu böyle zaten.
Memeyi bırak sütyen askısıni görünce kendisinden geçiyor :/

Acaba giden var mıdır.
Gerçi olmasa neden ugrassinlar..
Bizim milletin hepsi olması bile çoğunluğu böyle zaten.
Memeyi bırak sütyen askısıni görünce kendisinden geçiyor :/
Bunlara tıklayan geniş bir dayı platformu olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…