Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

ama ben ilk okuduğumda ve yorumları okumadan önce konudan anladığım : arkadaş , tam aldatma olmadığının farkında , aldatma olmamış olarak seyir almış mesele. ama bu tatsızlığı kullanmak istemiş.

aldatma olduğuna inansa böyle rahat olmaz göz yaşını yazıyor olurdu sanırım...

yanlış algılayan ben miyim yoksa ...:26::26:

Sanmam... bence görmemiş baksana bir hediyeye herşeyini değişebiliyor...
bu arada bunun yapılmasına izin veren kişi ( zorunlu- farklı durumlar - istisnalar hariç ) kendiside aynı saygısızlıgı yapmaya eyimlidir bence...

O zaman sonuç : Kocana söyle kendi elleriyle sana sıfır km janjanlı yeni bir koca alsın... ( boynuzlarda eşantiyonu... )

Allah gostermesın ben olsam ... kafayı yerim. kıskanclık krızıne gırerım. benım neyım eksık psıkolojısıne gırerım acaba nerde hata yaptım. neden niye... Hele ki eşimi cok sevıyorum ve onu bır baskasıyla asla paylasamam bunu dusunmek bıle delı edıyor beni. ne olursa olsun hıc bır hedıye bunu beynımden sılemez... Mahvederım onu... dunyayı basına yıkarım... o kadını da bulur ıkısınınde sacını basını yolar sonra da gıderım... su an bunları yapardım dıye dusunuyorum ama Allah korusun o gunlerı gostermesın gozlerım kararır benım... çekp gıtmssem bıle unutamam sureklı basına kakarım galıba omrum zehır olur ya...

ayy hazımsızlık olayı bu oluyor sanırsam önce gitsin başka kadınla konuşsun falan hediye ile affettir sonra da burada doğru açıklama yapanlara siz sanmıyormusunuz ki aldatılmyorsunuz de yüzsüzlük ve gurursuzluk had safha da valla şoktayım bir kadın bu kadar gururunu kadınlığını yerler altına serebilir ya yazık diyorum başka da bişey demiyorum

kk hanımları yine günün stresini atacak bir başlık bulmuş kendine..

hemen sıradışı bir kişi yada başlık görülmesin mal bulmuş mağribi gibi atlanır.vurun abalıya aman boş geçmeyin..

ya kime ne Allah aşkına ?evliliğini nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın kadın.aldatılır mezhebi kabul eder etmez hoşgörür göstermez kimi ne ilgilendirir?

bana sana ters geliyor diye eleştirme hakkımız yok ki?herkesin mutlak doğrusu kendine.canı isterse arşı delen boynuzu kendi elleriyle başına takar

niye sadece sorulan sorulara cevap verilmiyor.?sadece bu konu için demiyorum.akıl tavsiye almak için giriyor vatandaşın biri ama bazı forumcu yorumcuların içeriği kendi aklı mantığı almıyorsa ya fake der ya hakaret eder ya da geyik çevirir dünden hazırmış gibi..bazen hadler aşılıyor hayatlara müdahale eder gibi.

yok 100 gram akıl yok bir çift altın boynuz.yok kesin sen parası için berabersin.siz kendinize bunu yakıştırıyor musunuz?bir yetişkinle böyle konuşma hakkınız yok..

Son düzenleme:

yerden göge kadar haklisin ayni seye bende maruz kaldim bi konu actim yardim istedim istemez olaydim milletinde icini dökesi varmiski hic sorma yok söyle yok böyle nekadar cok bilmisimiz var biz soruya cevap isterken hemen saldiriya geciyorlar bu sanirim bir rahatsizlik simdi bunuda kabullenmezler bir yigin laf duyariz ama o sekildeki ortaligi karistiranlara tek bir sözüm var <<<herseyi bilmenize gerek yok haddinizi bilin yeter >>>

Konu sahibinin 3 mesajına karşılık 18 sayfa , müthişsiniz hanımlar. Hele bazı yorumlar Cem Yılmaz'ı bile zorlar. Kesin eğlencelik bir topic olmuş.

Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?

valla bu topikte aldatıldığı için ağlayan insanlar çok gördüm ama böylesini ilk kez okudum ve duydum
dizilerde filmlerde izlerdikte demek ki gerçek hayatta oluyormuş bunlar(tabi konu fake değilse)
Sen burada fazla vakit kaybetmede git çarşıda pazarda ne ihtiyacın varsa listele ver kocanın eline
Buarada aldatıldıktan sonra kocasını bu şekilde affeden,göz yuman hanımlara hiç rastlamadığım için
sana yardımcı olabilecek birilerinin old sanmıyorum...

konu sahibi iyimisin
sana cevap yazdığıma bile inanmıyorum.
parmaklarıma yazık...

konu sahibinin yorumunu okudum da bi şok daha yaşadım resmen.. en güzel hediye onurunu kazanmaktır heralde.. bi yorumda da konu sahibinin bi kaç cümlesine katılan vardı, ben de kocamı boşamam ve donuna kadar alırım diye.. benim bildiğim boşanırken donuna kadar alma tabiri var ama adam evliyken istese zırnık koklatmaz.. nese..
sonuç olarak hangi hediye alınıyomuş merak ettim

Bazıları birine çatmak ya da hakeret etmek için yer arıor boyle saçma sapan bi konu için gerek var mı tartışmaya? Sakin olalım lütfen oturupta 20 küsür sayfayı okumayın vakit kaybı konu buyuk ıhtımalle fake cunku

Şöyle geniş bir ev, geniş bir araba, geniş geniş... Malum...

"sorunsal" ne demek ya hu?

Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan durum :)

Günümüz gençlerinin isimden türeterek buldukları itici kelime. Yaratıcılıklarını başka alanda kullansalar keşke

Konu sahibi mesaj yakaladıgını soyledı hanımlar ,aldatıldığından emin değil bence. Olsa bile, kocasını sevmediği belli. Belki de güzel bir evde ,arabası, parası, lüks bir hayatı yaşatırıyor kocası kendisine ve onlardan vazgeçmek istemiyor çünkü o luks hayattan ayrılmak istemiyor. Neden mi, çünkü kendi bütün hayat çalışsa böyle bir lukse sahib olamıyacaktır belki. Zaten de kocası bunu bildiği için kendi hayatını yaşıyor ve aldatmayı cesaret ediyor. Ne de olsa eşinin onunla parası için hala katlandığını biliyor , istediği haltları yemeye özgür hisediyor. Belki de kocası bir gün başkalarıyla olmaktan vageçer ve ona medal takar zanediyordur, sabreden , yuvasını koruyan eş olduğu için. Tabi bu gün gelene kadar konu sahibi de ne haltlar yedi yiyecek belli olmaz. Nasıl olsa sonuçta hedef kocasının parası ve evli kalması, buna ne kadar evlilik denebilirse artık. Karı koca olan biten farkında ve durmlarından memnun ise, siz 100 sayfa yorum yazsanız konu sahibi hiç umursamaz bile arkadaşlar. Çunku onun hayatını sevgi,saygı,huzur,gurur çoktan terk etmiş, geriye ne kalmış - onu özgürce aldatan bir koca, kocasının sevgilisi, ikisinin konu sahibine acıması ve onun ne kadar gurursuz, geri zekalı ,parayla satın alabilecekleri bir eşya gibi görmesi...Konu sahibini bunlar rahatsız etmiyorsa , biz niye rahatsız olalım arkadaşlar, bırakın her kes istediği gibi yaşasın hayatını.Benden, sizden uzak dursun böyleleri inş. Biraz sert gelirse yazdıklarım pardon, bu haftasonu başıma gelenlerden sonra belki debiraz önyargılı olmuş olabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…