Nasıl yani?
Bakımsız çirkin kadınlar aldatılmayı hakediyor mu?
Kendini mükemmel hisseden kadınlar aldatılmıyor mu?
[/QUOT
çirkin yada bakımsız diye aldatılılacak bir kadın bende göremiyorum daha neler
konu sahıbı ,esınız cok mu zengın ?
zengın dıye mı evlendınız ?
hanı oyle kadınlar da var yaa
"para olduktan sonra ne yaparsa yapsın "dusunenler de var
sanırım sızın evlılıgınız de para uzerıne kurulu olanlardan
O değil de bu mesajdan anladığım siz kocanızı SEVMİYORSUNUZ,seven bir kadın hayatta bunu kabul edemez etse bile içi içini yer burda hediyeyi değil de,acaba aldatılıyor muyum acaba diye düşünerek konu açar..sevmediğiniz birinden aldığınız hediye sizi mutlu edecek pes doğrusu !!..bence siz direk para isteyin kafanıza göre alın
kk hanımları yine günün stresini atacak bir başlık bulmuş kendine..
hemen sıradışı bir kişi yada başlık görülmesin mal bulmuş mağribi gibi atlanır.vurun abalıya aman boş geçmeyin..
ya kime ne Allah aşkına ?evliliğini nasıl yaşamak istiyorsa yaşasın kadın.aldatılır mezhebi kabul eder etmez hoşgörür göstermez kimi ne ilgilendirir?
bana sana ters geliyor diye eleştirme hakkımız yok ki?herkesin mutlak doğrusu kendine.canı isterse arşı delen boynuzu kendi elleriyle başına takar
niye sadece sorulan soruya cevap verilmiyor.?sadece bu konu için demiyorum.akıl tavsiye almak için giriyor vatandaşın biri ama bazı forumcu yorumcuların içeriği kendi aklı mantığı almıyorsa ya fake der ya hakaret eder ya da geyik çevirir dünden hazırmış gibi..bazen hadler aşılıyor hayatlara müdahale eder gibi.
yok 100 gram akıl yok bir çift altın boynuz.yok kesin sen parası için berabersin.siz kendinize bunu yakıştırıyor musunuz?bir yetişkinle böyle konuşma hakkınız yok..
Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?
"sorunsal" ne demek ya hu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?