Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

türk erkekleri ile evlisiniz yakışıklıysa kesin aldatırda ne demek nasıl sindiriyorsunuz?o adamla aynı yatağı paylaşmayı artık nasıl mideniz kaldırıyor anlamış değilm... valla arkadaşım aldatmanın hiç bir şekilde sindirilebilir bir yanı yok bazı kadınlarımız zorunluluktan affetmek zorunda kalır ama siz alışmışsınız bu duruma denecek tüm lafları arkadaşlarımız söylemiş zaten bana diyecek pek bişi kalmıyor. allah akıl fikir versin

Arkadaşım, herkesin aklı fikri kendine bu da senin düşüncen. Ama anlamadığım sen bu istatistiki bilgiye nasıl ulaştın? Aydınlatırsan eşimizin hangi yüzdelik dilime girdiğini biz de bulabiliriz..

***Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup***

Son düzenleyen: Moderatör:

arkadaş bizi sazan yerine koyuyor,mesleği analist olarak gözüküyor profilinde...ve analist gözlemci,çözümlemeci demek bildiğiniz gibi... aklısıra sanırım gözlem çözümleme yapacak...ve de nicki bir anagram...zannetmiyorumki bu kalifiye görünüşün altında kocasının aldatmasını kabul edecek bir kadın olsun...böyle bir kadın olsa bile hediye seçimi konusunda bu kadar tepki alacağı bir yere konu açsın...
bence sazan.avi kendi aklınca...
ancak 180 cevap aldığını görünce görev tamamlanmış gibi.
arivira ciddiyse ironik,şakaysa komik değil.saçma.

Son düzenleme:

çook güzel yorummm... biizm hanımlarımız boşanmayı adama iylik sanıo ama kendileri içn nasıl gurur kırıcı oldugunu bilmiyo... bnm komşum var böyle.. yıllardır boşama vermiyo.. güya adam sürüncekmiş böyle.. aman ne sürünme o kadınla ev tuttu yaşıolar beraber.. adamında kadınında umrunda değil.. ama aldatılan kadın hala süründürdüğünü sanıyo.. bilmioki ne halde.. seni aldatmışş ne hale sokmuş..boşa gitsinn herkes kendi yoluna.. napcanki o adamla daha...
hem parasını birazda ben yiyim mantığı nasıldır yaa.. adam aldatmasa bile normal biri olsa bile bi erkeğin parasını yeme güdüsü nasıldır yaa.. ben yediremem kendime.. karşımdakinede yapamam bunu..
böyle hemcinslerimi aciz görünce üzülüyorum yaaa.. vallhi... biz böyle aciz olamayız ..okdar şeyin üstesinden gelirken bu hayatta, bu ne acizlikkkk

ya arkadaşım hadı gel de şaka yaptım de gerçekten böyle düşünüyor olamazsın
tamam haklısın hıç bırımız aldatılmadım hıç dıyemeyız
nerden bılebılırsın kı
Ama, ne demek

bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. ?!

umursamıyorum dıyorsun ya, boşan ozaman güzelım ne ışın var böyle bı adamla

Son düzenleme:
haddini fazlasıyla aşmışsın. umarım adminler sana gereken cevabı verir.

Haklisin canim katılıyorum sana ve bunu yazan da 17 yasında bir çocuk...valla ben cok saf bir çocukluk geçirmişim gercekten...23 yaşındayım ama hep kacmisimdir ikili tartışmalardan değil haddimi aşmakk...

ozaman adam seni bütününden aldatsın daha çok işine gelir sanırım bi yat bi katla bitirirsin olayı....sana ve rahatlığına inanamıyorum...

Zaten senin gibiler yüzünden erkekler böyle ya. Hanginizin kocası aldatmıyor ki demişsin. Başkasının kocasından sana ne. sen kendi kocana sahip çıkmayı öğren dicem ama öğrenmişsin. adam yapacağını yapacak sen parasını yiyeceksin. seninde kocanla neden evlendiğin belli. Parası ve yakışıklılığı için. Yani para için berabersin.

Sen kocanın parasını yemeye devam et kocanda başkalarını yemeye devam etsin sende o kocanla aynı yatağı paylaşmaya devam et. Mide mide değil işkembe mübarek...

NOT: Kocana de ki sana beşi bir yerde alsın. aralarına da altından yapılmış boynuzlar olsun. sana güzel yakışır.

bazı arkadaşlarda analizci olabilir demiş. eğer böyle bir şey için insanları keklemeye çalışıyorsan da yazık valla sana. Desen böyle bir çalışmam var diye burdaki herkes yardımcı olmaya çalışırdı sana.

Bu ne genişlik bu ne rahatlık
Konu sahibi pes yani eşiniz sizi ya aldatıyorsa!
Siz hala hediye derdindemisiniz?
Şaka bu ya

Üyelerimizin bir kısmını iklim değişikliği çarptı sanırım zira site kurallarını unutup nahoş yorumlar yapmaya başladılar...

18 sayfayı okuyamadığım için daha önce söylendi mi bilemiyorum..
anladığım kadarıyla bu bildiğin erkek. ve burda takılıyor karısı bunu yakaladı bu da ne alsam affeder kadınlar neye kanar gibisinden bi saçmalıkla uğraşıyo olur yani olmayacak şey değil. hasta ruhlu bunlar kadın uslubuyla konuşmaya çalışmış ama olmamış

bence de bazı arkadaşların söylediği gbi ev aldırın siz.
eşiniz sizi aldatmak için mekan arama derdine düşmez
yeni hediyeler karşılığında evi de ona kullandırırsınız.
töbe yarabbim yaaaa....

bazen kendım kadın olduğum halde şey derim ..ah şu kadınlar ..

Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.

bence bi ömür kullanır ama elastik olsun ki aldattıkçada boynuzun boyu uzasın hem sende karaa geçersin

bu ne genişlikk yaf içinde at koştur baya geniş meshepliymişsiniz.bide sisin için hangi hediye die düşünecez hemi.bence en güzel hediyeyi esinbanu aradaş yazmış.üzerine başka hediye bulamadım ben

Ben hediye önerilerinin içinden en çok yarım kilo koyun peyniriyle altın boynuzu tuttum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…