Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

ben öncelikle bu konuyu anket diye düşündüm, sanırım konu sahibi nabız yokluyor ancak ben kızmak yerine farklı yaklaşacağım. eşiyle mutlu olmayıp , eşini sevmeyip, sadece maddi veya toplumsal zorunluluklardan dolayı evli kayan pek çok kadın var. böyle kadınlar için o adamla aynı yatağa girmek bile işkence olup , adamın başka kadınlarla olmasından rahatsızlık da duymayabilirler. yeter ki bana bulaşmasın diye düşünebilirler. Boşansın o zaman diyemeyiz , mesleği aile desteği yoksa boşanamayabilir. Peki bir kadın mutsuzsa mutsuzluğunu nasıl unutur ?
hepimiz kadınız. Alışveriş, mücevher, güzel giysi, kuaför... Bunlar geçici terapi yöntemleridir. arkadaşın elinden birşey gelmiyorsa , böyle bir yöntem izliyor olabilir. benim tavsiyem kocanın çok parası varsa geleceğin için maddi fayda sağlayacak birşeyler aldır. bol bol bilezik koy kenara , dayanamayacağın noktaya geldiğinde elinde paran olsun :)

İyi de canım konu sahibi zaten adamın eşi değilmi, onun sahip olduğu her şeyin yarısı eşinin dir. Anlaşmalı bir boşanma olursa zaten konu sahibi şartlarını sunar, istediği ne var sa alabilir durum o noktaya getirilse.Bence konu fake te gerçekten konu sahibin durumunda olan biriyle telefon görüşmem oldu bu haftasonu ,demek ki gerçekten böyle durumlar yok değil.

Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan durum :)

Günümüz gençlerinin isimden türeterek buldukları itici kelime. Yaratıcılıklarını başka alanda kullansalar keşke

:) Ufaktan kuşaklarla çatışmaya başlıyorum galiba.
Tahmin ettiğim gibi uydurukçaymış.
Cevapsal olarak yaklaşımsal tavrınız için teşekkür ederim.:)

Bence konu fake. Baksanıza siz kendinizi yemişsiniz konu sahibi yok ortada..

:) Ufaktan kuşaklarla çatışmaya başlıyorum galiba.
Tahmin ettiğim gibi uydurukçaymış.
Cevapsal olarak yaklaşımsal tavrınız için teşekkür ederim.:)

Rica ederim, sizin sorunsalınıza çaresel bazda yaklabildiysem ne mutlu bana ahahahahah

öyle algıladığın gibi değil mi diyosunuz yani?:44:

Son düzenleme:
kız seni öyle ucuz bişeyler kesmez he.
kaçıncı bu ? 3 4 5 ?
sen böyle iyi hayatını kurtarırsın valla birikim yaparsın bak.müstehak sana !
he gerçekçilik tarzınızada hayranım, yok fahişeyle aldatmalar bilmem neler hediyeler aldatmayı kabullenmeler.valla örnek türk kadınısın alkışlar sana gelsin
kocaya selam ticarete devam anacım.

Nasıl yani?
Bakımsız çirkin kadınlar aldatılmayı hakediyor mu?
Kendini mükemmel hisseden kadınlar aldatılmıyor mu?

Haketme olgusuyla ne alakası var benim dediğimin ?
mükemmel hisseden kadınların aldatılmadığınıda söylemdim ben, kendini hangi statüde gördüğüne ilişkin konuştum. Çarpıtmayın dediklerimi.

Yazdığım mesaj bu böyle çarpıttığınızı görünce anlamadığınızı düşündüm.Tekrar okuyun.

bu tarz kadınlar yüzünden zaten erkekler kadınları mal zannediyor...

aldatırım parası neyse veririm...

ederin kadar konuş..

kaç paralık adamsın bi tek taş alsam susarsın...

yazık...

yazdıklarım ağır olabilir hatta ceza da alabilirim ama söylemezsem çatlarım...

eğer bu yasal bir evlilik olmasaydı bunun adı çok belliydi...

sonra bazı kadınlara namussuz damgası yapışır, kimininse evliliği onların yaptığı meslekle eşdeğerdir...ama onlar evli kadınlardır ve namusluluardır...

ev iste tatlım ...araba iste...boynuzunun büyüklüüne göre değişir yani...
birde senin gurursuzluğuna göre deyim...

Son düzenleme:

Aldatılacak kadın, aldatılmayacak kadın, diye statülere ayırmışsınız.
Ben de sormuşum size. Neresini çarpıtmışım?

Son düzenleme:
konu sahibi bayağan sizin ederiniz ne ki kocanızdan pahalı bir hediye istiyorsunuz..bence kocanız sizi en kısa zaman da boşamalı

konu sahibi attaa gitmiş

Peki niye gitmiş konu sahibi acaba?:26:
Toplamda 3 mesajı var.Bu 3 mesajda da ne küfür ne hakaret,
ne konu dışı mesaj hiçbirşey yok.
Kendince fikrini belirtmiş,sonra banlanmış.
Konusunda içerik girilmeme gibi bir durumda yok.
Valla gerçekten merak ettim,o zaman niye hesabı pasif olarak gözüküyor ki?

Katılıyorum.
Aldırın kızlar, aklınıza ne gelirse aldırın sevgililerinize, eşlerinize, nasıl olsa kendi paranız yok anlaşılan. Ya benim param olmasa bile satmam gönlümü kardeşim. Alıcaksa hediyesini beni sevdiği için alsın, beni mutlu etmek için alsın, yedigi haltları afetirmek için almasın .Siz aldırın anacım, kocalarınız başkalırın koynundayken hiç degilse I padınızla oynarsınız, onun aldıgı arabayı alıp dolaşırsınız ne bilim belki de kocanızın evinde oturup buraya aldatıldım topikli konu açarsınız biz de sizi yalnız bırakmayız , hep birlikte kocanız ve sevgilisi hakkında azımıza geleni soyleriz de iyi hisetmenizi saglarız. IIIHHHHH

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…