ben öncelikle bu konuyu anket diye düşündüm, sanırım konu sahibi nabız yokluyor ancak ben kızmak yerine farklı yaklaşacağım. eşiyle mutlu olmayıp , eşini sevmeyip, sadece maddi veya toplumsal zorunluluklardan dolayı evli kayan pek çok kadın var. böyle kadınlar için o adamla aynı yatağa girmek bile işkence olup , adamın başka kadınlarla olmasından rahatsızlık da duymayabilirler. yeter ki bana bulaşmasın diye düşünebilirler. Boşansın o zaman diyemeyiz , mesleği aile desteği yoksa boşanamayabilir. Peki bir kadın mutsuzsa mutsuzluğunu nasıl unutur ?
hepimiz kadınız. Alışveriş, mücevher, güzel giysi, kuaför... Bunlar geçici terapi yöntemleridir. arkadaşın elinden birşey gelmiyorsa , böyle bir yöntem izliyor olabilir. benim tavsiyem kocanın çok parası varsa geleceğin için maddi fayda sağlayacak birşeyler aldır. bol bol bilezik koy kenara , dayanamayacağın noktaya geldiğinde elinde paran olsun :)
Doğru olma ihtimali bulunmakla birlikte, şüphe uyandıran, kesin olmayan durum :)
Günümüz gençlerinin isimden türeterek buldukları itici kelime. Yaratıcılıklarını başka alanda kullansalar keşke
:) Ufaktan kuşaklarla çatışmaya başlıyorum galiba.
Tahmin ettiğim gibi uydurukçaymış.
Cevapsal olarak yaklaşımsal tavrınız için teşekkür ederim.:)
öyle algıladığın gibi değil mi diyosunuz yani?:44:ama ben ilk okuduğumda ve yorumları okumadan önce konudan anladığım : arkadaş , tam aldatma olmadığının farkında , aldatma olmamış olarak seyir almış mesele. ama bu tatsızlığı kullanmak istemiş.
aldatma olduğuna inansa böyle rahat olmaz göz yaşını yazıyor olurdu sanırım...
yanlış algılayan ben miyim yoksa ...:26::26:
Nasıl yani?
Bakımsız çirkin kadınlar aldatılmayı hakediyor mu?
Kendini mükemmel hisseden kadınlar aldatılmıyor mu?
Demek ki siz kendinizi aldatılacak kadar bakımsız çirkin ve karaktersiz bir kadın olarak görüyorsunuz, şahsen ben kendimi aldatılamıycak kadar mükemmel hissediyorum.
işte fark bu siz kendinize değer vermiyorsunuz, aldatılmanın karşılığını da maddi olarak çıkarmaya metresine daha az para harcatmaya çalışıyorsunuz.
sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler kendilerini vazgeçilmez sanıyor.
Adam hem sizinle hem metresiyle birlikte olucak - maddi manevi- siz kendinizi bir kadınla ortakmış gibi hissetmekten rahatsızlık duymayacaksınız. Vay arkadaş bu ne meşrebi genişliktir yaaa..
Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
Sizin ne demek istediğiniz açıkça ortada...yaptığınız yanlış birşey değil yani...ufak tefek tartışmalarda bu tarz seyler yapılabilir bence...bu da iliskiyi güzelleştirir...bende esime cok kirilmistim ama tabi büyük bir mesele değil...ben biraz o anki psikolojiye büyüttüm...sonra beni kahvaltıya çıkardı barıştık ve sonra kendime i pad aldırdım...bunlar tatlı seyler bence...hem biraz kadınların şımarırmışız gerekiyor bence...eminim cok seye göz yumuyoruz kadın olarak...arada olur böyle seyler...zararı yok bana göre....
Haketme olgusuyla ne alakası var benim dediğimin ?
mükemmel hisseden kadınların aldatılmadığınıda söylemdim ben, kendini hangi statüde gördüğüne ilişkin konuştum. Çarpıtmayın dediklerimi.
Yazdığım mesaj bu böyle çarpıttığınızı görünce anlamadığınızı düşündüm.Tekrar okuyun.
Demek ki siz kendinizi aldatılacak kadar bakımsız çirkin ve karaktersiz bir kadın olarak görüyorsunuz, şahsen ben kendimi aldatılamıycak kadar mükemmel hissediyorum.
işte fark bu siz kendinize değer vermiyorsunuz, aldatılmanın karşılığını da maddi olarak çıkarmaya metresine daha az para harcatmaya çalışıyorsunuz.
sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler kendilerini vazgeçilmez sanıyor.
Adam hem sizinle hem metresiyle birlikte olucak - maddi manevi- siz kendinizi bir kadınla ortakmış gibi hissetmekten rahatsızlık duymayacaksınız. Vay arkadaş bu ne meşrebi genişliktir yaaa..
konu sahibi attaa gitmiş
yazdıklarım ağır olabilir hatta ceza da alabilirim ama söylemezsem çatlarım...
eğer bu yasal bir evlilik olmasaydı bunun adı çok belliydi...
sonra bazı kadınlara namussuz damgası yapışır, kimininse evliliği onların yaptığı meslekle eşdeğerdir...ama onlar evli kadınlardır ve namusluluardır...
ev iste tatlım ...araba iste...boynuzunun büyüklüüne göre değişir yani...
birde senin gurursuzluğuna göre deyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?