Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

Nasıl yani?
Bakımsız çirkin kadınlar aldatılmayı hakediyor mu?
Kendini mükemmel hisseden kadınlar aldatılmıyor mu?

Boşanmak aldatan erkeğe ceza vermek amacıyla yapılmıyor arkadaşım,aldatmış bir adamla aynı evi hatta yatağı paylaşmayı istemeyerek kendine iyilik yapıyorsun boşanırken
.
Yani aldatılınca boşanmayı seçen benim gibi enayi kadınlar böyle düşünüyoruz,bizi aldatan adama ceza vermek değil amacımız kendimize ödül vermek ama öyle hediyeyle falan değil,kendimize onurlu,yalansız,gerçek bir hayatı hediye ederek..

aaa hanımlar neden oyle soyluyorsunz bende olsam bende aldatılsam bende bana hediye alsın ısterım yanı.. ama sonra o hedıyeyı başındamı paralarım yoksa munasippp bı tarafınamı ....... hediye ederım orasını bı tek ben bılırım valla gozukmesın gozume yoksa elımden cekecegı olur yanı

Hediyeyle ilgili yorumu yaptım zaten de bir de bunun bulaşıcı hastalığı,mikrobu vs var yaaa ( ALdat aldat geri dön,hediyeler, en ufak bir antibiyotik içmeyi karşılar mı acaba??

ya ne mal kadın ya ..

Saf girdii oylen birkere konusunu bıle bulamadı heralde baktı baktı çıktı .. Sen kadınsan ben Top olayım hatta erkek olayım. Sen ya dikka çekmeye çalışan Bi erkek yada çirkin bi kadınsın arkadaş arıyorsun konuşcak

ya akıllının yapcagı işmi bu zaten
Az bile söylemişsin vallah 2 yumruk aatarım gözünü kaşını patlatıp yollarım anasının evine illaki kadınamı olcak şidet!

ya akıllının yapcagı işmi bu zaten
Az bile söylemişsin vallah 2 yumruk aatarım gözünü kaşını patlatıp yollarım anasının evine illaki kadınamı olcak şidet!

facede bı soz dolasıyo okumussundur mutlaka kadınlara sıgınma evı acacaklarına erkeklere barınak acsınlar dıe bencede cok mantıklı yanı bazı erkekler gercekten hakedıyo

Ne garip insanlar var ://///

Ama ben bu olaya pek inanmadım. Bana sanki bir erkek yazmış da karısına kendini affettirmek için ne hediye alacagını sormak için konu açmış gibi geldi...

valla durum içler acısı
inanmadım ben konunun gerçek oduğuna çünkü hiç bi kadın bu olaya bu gözle bakmaz
ne diyeyim güleriz ağlanacak halimize

facede bı soz dolasıyo okumussundur mutlaka kadınlara sıgınma evı acacaklarına erkeklere barınak acsınlar dıe bencede cok mantıklı yanı bazı erkekler gercekten hakedıyo

bencede bi hayvan barınağı şart yoksa ben toplıycam hepsine köküne kibrit..

daha böyle salak kadınlarımız oldugu surece o barınaklar çoooooooooooooook boş kalır En iyisi hpsinin köküne kibrit suyu

***Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup***

Son düzenleyen: Moderatör:

haddini fazlasıyla aşmışsın. umarım adminler sana gereken cevabı verir.

Yorumları hiç okumadım muhtemelen yine tartışmalara girilmiştir.Ben ne desem boş nasıl bir mantıktır anlamadım.Kocam aldatsın ya da aldatmaya meillensin kadın düşünsün ne hediye aldırsam diye.Pes.

Bir kıza böyle konuşmak hiç yakışmıyor..

Hanımları birbirine düşürmek için açılan bir konu mu diye düşündüm, fakat sonrasında böyle kabul gören bayanlarında aramızda zaten var olduğunu düşündüm hemen.

Aldatıldığını kabul etmeseydi zaten affetme durumuna getirmezdi kendisini..Demek ki kabul etmiş.

.....

Yazlık isteyin,kullanışlı olur. Çok gelirse gözlük isteyin.

haddini fazlasıyla aşmışsın. umarım adminler sana gereken cevabı verir.

hakikaten bu nasıl üsluptur ya???

tamam konu sahibinin açtığı konu veya düşünceleri bize uymayabilir ama bu nasıl bir ağız bozukluğudur?

bence de gereken uyarı yapılsın

bu siteye ve içeriğine gölge düşürüyor bu tarz yorumlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…