- 30 Kasım 2011
- 1.647
- 1.165
- 333
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?
Hediye alirsa affedeceksin yani pes dogrusu amaninnnn basima gelenler bakkalina gelen musteriyle aliseris disinda adres soylese kocamla 1 hafta kavga ederim yazik bana yazikkkkk belese affediyomusum kocami :))
Merhaba kızlar,geçen eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlarını yakaladım.Öyle aşkımlı cicimli değildi ama şurada buluşalım oturur konuşuruz gibisinden mesajlar.Yok iş arkadaşım,işle ilgili konuştuk filan dedi.Neyse günahı boynuna.Ama şimdi çok fena elime düştü. 2 gündür yatağa bile almıyorum:) Çiçekle filan geldi dün ama yemezler.Şimdi ona kendini affetrmesi için bir hediye aldıracağımda:) Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. Ne aldırayım acaba?Tavsiyeleriniz lütfeeen?![]()
Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
![]()
ay bu cumleye cok güldüm cok tatlisiniz![]()
Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
![]()
Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?