• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?

O değil de bu mesajdan anladığım siz kocanızı SEVMİYORSUNUZ,seven bir kadın hayatta bunu kabul edemez etse bile içi içini yer burda hediyeyi değil de,acaba aldatılıyor muyum acaba diye düşünerek konu açar..sevmediğiniz birinden aldığınız hediye sizi mutlu edecek pes doğrusu !!..bence siz direk para isteyin kafanıza göre alın :34::34:

vallaa yazdığım caevaplara yazık oldu en önemliside vakit ayırdım da parmaklarımı yordum yahuuu

Kendi değerinizi siz biliyorsunuz. Ederinizi de belirleyiverin.
Mesela bir tek taş yapar mı kadınlığınız,onurunuz ya da o beğendiğiniz çanta, yoksa bir araba mı?
Nedir ederi biz nerden bilelim?

Bence siz de onu aldatın...demişsiniz ya yanlışa doğru yaparak cevap verilmez...Böylesine yanlış ve sevimsiz bir konuya da doğru cevap verilmez öyle değilmi???

Son düzenleme:
yaa topluca cvp verdiğini sanıyor arkadaş

yazdı geri çıktı hanımlar,kafa buluyor kendince

akıl fukarası:52::52::52:

Hediye alirsa affedeceksin yani pes dogrusu amaninnnn basima gelenler bakkalina gelen musteriyle aliseris disinda adres soylese kocamla 1 hafta kavga ederim yazik bana yazikkkkk belese affediyomusum kocami :))

Hediye alirsa affedeceksin yani pes dogrusu amaninnnn basima gelenler bakkalina gelen musteriyle aliseris disinda adres soylese kocamla 1 hafta kavga ederim yazik bana yazikkkkk belese affediyomusum kocami :))

ay bu cumleye cok güldüm cok tatlisiniz:1::1:

Son düzenleme:
konu sahibinin normal karşılaması çok çok çok anormal bir durum

tühh yazık yahu böyle alışkanlık omamalıydı damarlarına sinmiş resmen:51::51:

Merhaba kızlar,geçen eşimin telefonunda başka bir kızla mesajlarını yakaladım.Öyle aşkımlı cicimli değildi ama şurada buluşalım oturur konuşuruz gibisinden mesajlar.Yok iş arkadaşım,işle ilgili konuştuk filan dedi.Neyse günahı boynuna.Ama şimdi çok fena elime düştü. 2 gündür yatağa bile almıyorum:) Çiçekle filan geldi dün ama yemezler.Şimdi ona kendini affetrmesi için bir hediye aldıracağımda:) Ne çok pahalı ne çok ucuz olsun. Ne aldırayım acaba?Tavsiyeleriniz lütfeeen? :D

kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben17 yaşındayımböyle birşey yapmazdım. utandım sizden.
Kocanın telefonunda saçma salak mesajlar yakaladın. ama aldırmadın kocan senı ayak ustu uyuttu. ssende yedina ma bikere böyle birşey yakalamışken hediye derdindesin ama o mesajları düşünmüyorsun. Pes allah akıl fikir İhsan eylesin.

yanliz iyi düsünün derim ben, sonucta siz ilk etapta yakalamissiniz, mesajlasirken. Bunun daha bulusmasi var, ayri ev acmasi var, belki o kadindan baba olma olayi varr... yani simdi istediginiz hediye en uc hediye olmasin, hesaplamayi iyi yapin, kendinizce hediyeleri deger sirasina getirin.
Tövbe est. Nasil bir hediye istemeniz konusunda bir fikrim yok ancak iyi bir piskolojik destege ihtiyacinizin oldugu kesin..

ay bu cumleye cok güldüm cok tatlisiniz:1::1:

:60: cidden oyle ama bi kadin dukkana girsin dikerim hemen kulaklari ya bizde sorun var yada bu arkadas zihniyetinde olan kadinlar harukuladeler ne denir (bu arada baska topiclerdeki yorumlarini da okudum bi kac kez sende cok tatlisin canim :)

Ya bu erkek 3-5 sazan toplamaya gelmiş. Yada harbiden otistik. Yahu arkadaşımmmmm canııımmm ciğeeerriimm iyimmiiisnn buluşlamarına konuşmalra mesajlara bunları dıyorsan 3 gun sonra kocanın telefonunda o kadında hadi bana gell bebeğim diye mesaj görünce bence bi tatil hediyesi istersins sen. Allah aşkına kapatın şu konuyu burda olsan döverim seni oderce.

Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?

Aldatan her kimse ancak kendini aldatir. Kimse esinin dedektifi degil, olmamalida. Eger esimin beni aldattigini yakalarsam, önce emin olur,
sonrasinda bana yakisir bir bicimde sayginligimi ayaklar altina almadan bosanirim. Bagislamam. Ne hediye aldirsam diye düsünmem,
ne istiyorsam kendi kazandigim para ile alirim zaten.
Bir erkekten bosanmak ona ceza vermek degil, kendine mutlu olma hakki tanimaktir. Evet, hepimizin basina gelebilir,
hayatta hersey olabilir, ama önemli olan kisinin basina gelen durum karsisindaki durusu, tepkisidir. Umursamadiginiz bir adamla niye evli kalasiniz,
yazik degil mi size? Siz sizi doya doya sevecek, size sadik kalacak, güvenilir bir esi hak etmiyor musunuz?
Ediyorsunuz, kendinizi kandirmayin, hediye belki icinizdeki kirginligi hafifletme yönteminiz belki bu sekilde bir nebze rahatliyorsunuz,
ama ya sonrasi? Bir ömür böyle gecmez.

Back
X