Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

Konu sahibi arkadasa bi sorum var cunku parali ve yakisikli olan yapmistir parasi az olan ve pek yakisikli olmayan ise bir fahiseyle en az bir kere aldatmistir demis sizin kocaniz hangisi hediyenin olcusunu burdan bicebilirsiniz bence Eger ikinci secenekteki erkeksede pek pahali bisey istemeyin derim karisini fahiseyle aldatan adam karisinida cok pahali gormemistir emin olun :)

türk erkekleri aldatır fahişeyle felan ,peki her türk kadını da sizin gibi gerçekçi olmalı ve hediyelerle affetmeli mi ?
şaka olduğunu sanmıyorum böyle tipler mevcut malesef ,bir de zengin kocaysa ,hediyelerle kamufle ediyorlar bu gerçekçi kadınlar her şeyi...

bı hedıyeyle kocanı affedıp yatagına alıcaksan
gec kalmıssın sen guzelım hedıyeyle yataga gırmeyı bekleyen coktur
karı koca olmanın anlamı neki

bi hesap açtır, her aldatmada belli bir miktar para yatırsın. yatırım yaparsın.

mesajlaşma ... tl, buluşma... tl, yalnızca öpüşme....tl, türk kızıyla yatma....tl, rus kızıyla yatma....tl... böyle bi liste de hazırlarsınız. hediye arama derdiniz olmaz. eşinize hayırlı işler, size de bol kazançlar

Bir de niye " Türk " erkekleri ?

Genellemeyi yaptın,bari toptan yapsaydın :)

ilginç, herkes aynı düşüncede. bense konu sahibini savunuyorum.

canım pahalı bir hediye değil anlamlı bi hediye hazırlasın sana, görünce bütün sinirin geçmeli. mesela ben bi arkadaşıma çok kızmıştım, doğum günümde hediye ile geldi. istemeyerek açtım paketi, affetmek niyetinde değildim. hediyeye bi baktım kalem. onun bi kalemi vardı, çok güzel bi kalemdi, bana ver demiştim vermemişti. bayağı beğenmiştim. unutmamış onu gitmiş aynısından bana almış. bi erkekten beklenmeyecek bi incelik bence. kalemi görünce bütün sinirim uçtu gitti, çok mutlu oldum.

ona da böyle birşey söyle. senin gönlünü yapmaya istekli birisi, ve bence büyük ihtimalle aldatma olayı felan da yok. yapacağı güzel bi sürprizle eski günlerinize dönebilirsiniz. yuva bozmaya boşanmaya hiç gerek yok..

nasıl bir kadın bu ya anlamadım.. her erkek aldatmıştır en az bir kere diyor.. 1. si buna kesinlikle inanmıyorum, çünkü çok şükür az da olsa hala vicdanı, Allah korkusu olan erkekler var... 2. si Allah korkusu olmasa bile seven erkekler var..
farz edelim ki senin dediğin gibi her erkek aldatır.. ama kolay kolay hiç bir kadın aldattığını bile bile hediye alsın affederim demez.. ya gururlu olur boşar o adamı, ya da mecbur katlanmak zorundadır o adama gidecek yeri yoktur belki, o zaman da o adamı adam yerine koymaz.. ne hediye bekler ne de başka bir şey... her kadın senin gibi düşünseydi o zaman aldatan erkekler zaten hayatlarında 1 kez değil 1 milyon kez aldatırlardı...
sen kendini herkes aldatır diye inandırmışsın ya.. çok acıdım cidden haline.. yok öyle bir dünya!!
gerçi kime ne anlatıyoruz ki.. cevap yazmak için harcadığımız zamana yazık..
ha bu arada, son bir şey.. ne hediye istesem diye çok düşünme.. fark etmez..daha o kadar çok hediye isteme şansın olacak ki..sırayla her istediğini aldırırsın sen...bir arkadaşın dediği gibi altın boynuzların da olur, boynuzlarının ucuna taktıracagın pırlantaların da olur merak etme ... çok da şık olur..

niye ne çok pahalı ne de ucuz olsun istiyorsun ben orda takıldım da:44:

herkes değil ama genellikle aldatan insanlar hayatta aldatmayan birinin olmadığına inanırlar.

herkes değil ama genellikle aldatan insanlar hayatta aldatmayan birinin olmadığına inanırlar.
Ne guzel yazmis arkadaslar ...

Kocanızı tarifeye falan bağlayın bence...
2 aldatana bir aldatma bedava! şeklinde...

yazdıgınız seyler dalga gecerek yazanlar siz nasıl kadınsınız hem cinsinize böylemi derdınde yardımcı oluorsunuz. yok altın boynuz ii olur, daha hesaplı, yok cook güldü yorumlara sımdı guluosanız bi gun bu yuzden caresz kaldgınızda cooook aglarsnızzzz .. yanlış bi konu acmışsabile ona yol gösterebılırdnız tabi dalga gecerek degıll onu ezerek degılll allah sızn gbi hem cinslerınden korusunnn mahalle kadınlarının agzlarına söz verrsnzde onlarda orda burda sizin hakkında dalga gecerek sızı kumseyerek anlatırlar yaaa sızınde hiç fakınız yhokkk........ yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…