Eşimin Tel'indeki Mesajlar ve Hediye Sorunsalı..

Offff! Üşenmedim bütüm yorumları okudum:) Bir arkadaş çok güzel demiş.Git al kocanın kredi kartını gizlice gir Stilimo nun sitesine kartın limiti bitene kadar al ne kadar beğendiğin kolye küpe bileklik vs varsa...Hem istediğini almış olursun insanlarında vaktini harcamazsın böyle bir konuyla!

neden hep bu sitenin reklamı yapılıyor acaba? hedef kitle gibimi görülüyoruz acep?

Bende böyle bir kadına tanık oldum 3 yıldır aldatılmasına rağmen;''eşim beni çok seviyor,bana araba aldı diyen:))

Hani deriz ya hiç bir kadın hatta hiçbir insan aldatılmayı haketmiyor işte bunu okuduktan sonra bazıları hak ediyor galiba dedim ya kendimden utandım. Böylesine iğrenç bir olayı nasıl kendi çıkarınız için, para için ,hediye için kullanarak fırsata çevirirsiniz aklım almadı.

valla yorumlarda biz erkek aldatmaz benim kocam olsa yapmazdı demedikki!!! biz karşılığında bunu yapmazdık dedik.neyse bari yardımcı olayım:)))

tektaşların hepsi
trabzon ve adana burması
kürk
araba
gerdanlık
tatil (tek başına)
banka hesabı
oturma grubu
sawarovski taşlı ayakkabı yada telefon
estetik operasyon (ihtiyacınız varsa)

Hem metrese hem size kocaniza pahaliya patlar, sizin yapmadiginizi o yapar, bosar kalirsiniz dimdizlak

Bende fake msn yada ikinci bir sim kart alayim esimle yazisayim gizli gizli, yakalayip yakalayip hediye isteyeyim Ne güzel dünya.

Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.

Bence bir çift yerine baya bi alsın, nasıl olsa ilerde de lazım olcak. Lazım olduğunda ne alsa diye düşünmezsiniz, çıkarır çıkarır verir işte.
Hem çok alınca indirim de yaparlar ekonomik olur :)

Birisi cok guzel yazmis ALTIN BOYNUZ hem sik durur hem gun gelir bozdurur bozdurur harcarsin............................

Hangi tutumumuz hoş değil...siz inandinizmi...ama benim fikrim bu dikkat çekmek ve tartışma ortamı yaratılmak adına açılmış bir konu bu...
Dikkat etmemişim eed buyuk ıhtımalle fake bi konu. Hesap açılır açılmaz topic açılmış kuşku uyandırıcı, ayrıca insanların burda didişmesinden bu fake konu sahiplerinin ne gibi bi kazancı olabilir onu da anlayabilmiş deilim İşsizlikten başka birşey deil

senın hıcmı gururun yok arkadaşım.gıt boşan ondan sonra donuna kadar al..ozaman hakkındır

Demek ki siz kendinizi aldatılacak kadar bakımsız çirkin ve karaktersiz bir kadın olarak görüyorsunuz, şahsen ben kendimi aldatılamıycak kadar mükemmel hissediyorum.
işte fark bu siz kendinize değer vermiyorsunuz, aldatılmanın karşılığını da maddi olarak çıkarmaya metresine daha az para harcatmaya çalışıyorsunuz.
sizin gibi kadınlar yüzünden erkekler kendilerini vazgeçilmez sanıyor.
Adam hem sizinle hem metresiyle birlikte olucak - maddi manevi- siz kendinizi bir kadınla ortakmış gibi hissetmekten rahatsızlık duymayacaksınız. Vay arkadaş bu ne meşrebi genişliktir yaaa..

KIZLAR ELINIZE BIRISI DUSMEYE GORSUN HERBIRINIZ AYRI BIR YERDEN VURMUSSUNUZALEMSINIZ YA VARYA BIZ KADINLAR LAF SOKMADA USTUMUZE YOK BU NASIL BIR PRATIK ZEKAYLA LAF SOKUSMALAR BOLE HELAL SIZE

okuduklarımdan sonra doğum günüme daha çok olmasına rağmen 1 yaşıma daha girdim..yok yok 1 az gelir zannımca..bence çok pahalı bir hediye istemeyin,az miktarla başlayın diğer mesaj yakalamalarınızda miktarı gitgide artırırsınız.bunun Kaşıkçı Elmasına kadar yolu var .adama baya bir cesaret vermişsiniz bravo!

Son düzenleme:

o kırmızılı yazıya katılıyorum :) bence çok mantıklı
bende aldatılsam boşanmam donuna kadarda alırım :

Son düzenleme:
adam kadına neler yaptıkı o da böyle ıntıkam almaya çalışıyor demekkı,valla yolunmayı hakedıyor da o tip erkekler

o kırmızılı yazıya katılıyorum :) bence çok mantıklı
bende aldatılsam boşanmam donuna kadarda alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…