Offff! Üşenmedim bütüm yorumları okudum:) Bir arkadaş çok güzel demiş.Git al kocanın kredi kartını gizlice gir Stilimo nun sitesine kartın limiti bitene kadar al ne kadar beğendiğin kolye küpe bileklik vs varsa...Hem istediğini almış olursun insanlarında vaktini harcamazsın böyle bir konuyla!
Bir çift altın boynuz olabilir, ne çok ucuz ne çok pahalı.
Bütçenizi zorlamaz bence.
Hem şık hem kullanışlı.
Dikkat etmemişim eed buyuk ıhtımalle fake bi konu. Hesap açılır açılmaz topic açılmış kuşku uyandırıcı, ayrıca insanların burda didişmesinden bu fake konu sahiplerinin ne gibi bi kazancı olabilir onu da anlayabilmiş deilimHangi tutumumuz hoş değil...siz inandinizmi...ama benim fikrim bu dikkat çekmek ve tartışma ortamı yaratılmak adına açılmış bir konu bu...
Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?
senin gibi kadınlara kocaları çoook iyi yapıyor işte....kocan aldatsın sen hediye aldır affet ne güzell ya...sonra neydi benim günahım deyin
Şimdi arkadaşlar nereden başlasam acaba? Türkiyede yaşıyoruz ve Türk erkekleri ile evliyiz. Siz zannediyormusunuz ki sizin eşleriniz sizi aldatmıyor? Kocanız yakışıklı veya parası varsa %100 hayatınızda en az bir kere aldatılmışsınızdır.Yok parası az ve pekte yakışıklı değilse hayatınızda en az bir kez fahişe ile aldatılmışsınızdır.Duyar gibi oluyorum benim kocam yapmaz filan diye.Evet belki yapmamıştır.Çünkü yapamamıştır.Ama önüne bir fırsat çıksa zannediyormusunuz ki yok bacım ben karımı aldatamam diyecek?Merak ediyorsunuzdur elbet bu nasıl kadın diye.Ben gerçekçi bir kadınım.Yaşadığım dünyayı ve erkekleri sanıyorum sizden (bu duruma şaşıranlardan) daha iyi tanıyorum.Ha benim yaptığım ne? Doğru mu? Tartışılır elbet. Ama zaten yanlışa doğru ile cevap veremezdim değil mi? Bir erkekten boşanarak ceza mı verebileceğinizi sanıyorsunuz siz? Onlara en büyük ceza budur işte! Umursamamak! Beni aldatan herif umrumda bile değil. Bende onun parasını yontarım biraz ki metreslerine daha az para harcayabilsin. Şimdi? Hediye tavsiyeleriniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?