Geçen eve gelmeyen adamın hayatında mutlaka başka birileri çıkarHaklısın bu eski konu doğum oldu kizim neredeyse 2 yaşında ben battikca battim psikolojik sorunlar işimi kaybettim esimse doğum sonrası aylarca aramadı, yapayalnız bırakti, şimdi yine bir hafta oldu aramıyor sormuyor
2003 te evlendim kizim 3.sinifa gecmisti 12 yillik evliydik bosandik...bir sene sonra yeniden evlendim...esim.ve kizim hic anlasamadi yildizlari barismadi hep aradayim..ustelik 7 aylik hamileyim su an...ama aglamaktan uyuyamadim bu saat oldu...hayat ne zormusAilemin yanında sağlıklı bir ortam yok babamla abimlede kavga ediyorum
Yeniden evlenmek için acele etmeseydiniz keşke2003 te evlendim kizim 3.sinifa gecmisti 12 yillik evliydik bosandik...bir sene sonra yeniden evlendim...esim.ve kizim hic anlasamadi yildizlari barismadi hep aradayim..ustelik 7 aylik hamileyim su an...ama aglamaktan uyuyamadim bu saat oldu...hayat ne zormus
Eşim yurtdışında ben ailemin yanındayım, ama babam ve abimle tartışıyoruzKonuda eşinizi ve ailesini yerden yere vurmussunuz kendi ailenizi övmüşsünüz. Nasıl değişti bu birden ?
Eşiniz şu an nerede ?
Esin 12 yasinda kizdan ne ister ? Cocuk oooo.. keske boyle adamdan bide cocuk yapmasaydin be ablam. Yogurdu ufleye ufleye yeseydin2003 te evlendim kizim 3.sinifa gecmisti 12 yillik evliydik bosandik...bir sene sonra yeniden evlendim...esim.ve kizim hic anlasamadi yildizlari barismadi hep aradayim..ustelik 7 aylik hamileyim su an...ama aglamaktan uyuyamadim bu saat oldu...hayat ne zormus
Elde avucta biraz varsa ayri eve cik.. hangi avrupada ulkesine gitmistin ?Eşim yurtdışında ben ailemin yanındayım, ama babam ve abimle tartışıyoruz
Boyle olacagini bilemedim...ne yazık ki...Yeniden evlenmek için acele etmeseydiniz keşke
Hata üstüne hata yaptim...kendimi savunacak bi sözüm bile yok...Esin 12 yasinda kizdan ne ister ? Cocuk oooo.. keske boyle adamdan bide cocuk yapmasaydin be ablam. Yogurdu ufleye ufleye yeseydin
Bide şuan 12 yaşında di mi bu çocukEsin 12 yasinda kizdan ne ister ? Cocuk oooo.. keske boyle adamdan bide cocuk yapmasaydin be ablam. Yogurdu ufleye ufleye yeseydin
kusura bakma ama gerçekten öyle olmuşHata üstüne hata yaptim...kendimi savunacak bi sözüm bile yok...
Allah korusun genc kiz oldugunda bu adamin ne kadar kotu bir hal alacagini hic dusunemiyorumBide şuan 12 yaşında di mi bu çocuk
Evlendiklerinde 9 yaşında falan oluyor
Yazık ya kazık kadar adam küçücük çocukla uğraşmaya utanmamış
Ne insanlar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?