Esimin terbiyesizlikleri..üstelik hamileyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kimse için druşundan vazgeçme canım benim. Sen eğer kafandan silmişsen işler daha uzamadan kalbinden de sil.

Hay ALLAH düzeltme durumu varsa bir terapiste gidi bunu okuyunca bakış açım da değişti açıkçası

Evet çok haklısınız bazen insanlar kendini çaresizliğe düşen birinin yerine koymadan yorum yapıyor. Bende ilk etapta boşan demiştim ama kocasının sorunlarının neden kaynaklandığını anladım biraz bence üstesinden gelebilirsiniz lütfen olumlu düşünün 88pericik.

Canım sen olumsuz olanları görmezden gelmelisin böyle üzme kendini

Bebek olduktan sonra yollamaz falan,al bebişini dön Türkiye'ye. Annenin yanında misler gibi yaşarsın bebek büyüyünce güzelce de bir işe girersin. Ayrıca eşin kendi adam değil,ailene laf etmesin. Allah yardımcın olsun...

Arkadaşım sadece ilk sayfayı okudum ama eşinin üslubu berbat saygı kalmamış fakat acaba ailen tarafından o da saygı görmemiş olabilir mi.Erkekler biraz pohpohlanmayı sever acaba güçlü duracağım diye ki siz belirtmişsiniz benim güçlü duruşum karşısında diye, acaba eşinizi farketmeden rencide mi ettiniz.
Biraz onun suyuna giderek onu anlamaya çalışarak diyalog kurun ki gardını indirsin.Bebek de olacakmış aileler için yuva yıkmayın derim.Zamanla ailenizi mecbur kabullenecektir ama şimdi biraz onun suyuna gidin sabredin kazanan siz olursunuz

Yani koca sorunlu tamam da ama sen de hatalısın. Adamın huyunu biliyosun ondan çocuk mu yapılır? Çocuk istedim allah verdi kafası da pırıl pırılmış. Boşanırdın başkasıyla evlenip yapardın.

Şimdi boşansam mı boşanmasam mı diye düşünmek abes olmuş. Sorunlu evlilikleri çocuk iyice mahvediyo çünkü. Bebek ağladıkça, koca tersledikçe hayat daha da çekilmez olur kendini dipsiz kuyularda hissedersin.

Bu adam degismeyecek belli ,simdi birde hamile birakip gidemezin rahatligi iyice basmistir ,
Ailenizin yanina donun,bosanin,
Anne olmak cocuga uygun ortami sunmaktir ,kavga gurultu ,boyle bir babayla buyuse daha mi iyi olacak
Ailemin yanında da babam ve abimle tartışıyoruz, ortasında sağlıklı değil , bir aileye ihtiyacı olan minicik bir bebek var kucagimda

Atlayın gidin ailenizin yanına.
Hatanın büyüğü sizde hamilesiniz diye tam söylemeyemiyorum ama böyle olacağı belliymiş.
Bencillik edip anne olmak istemişsiniz ama şimdi çocuğunuza bir aile veremeyecek durumdasınız.

Bu kader degildir kaderde bi seçimdir

Ailemin yanında sağlıklı bir ortam yok babamla abimlede kavga ediyorum

Ailemin yanında sağlıklı bir ortam yok babamla abimlede kavga ediyorum
O zaman ortayolcu olacaksınız. Eyyam yapacaksınız koca kişisine. Dik dik konuşup olayı sivrileştirmeyeceksiniz. Aileniz hakkında konuştuğunda evet hayatım haklısın bende hiç anlaşamıyorum amaan boşver hadi şunu bunu yapalım diye konuyu değiştireceksiniz, sırtını sıvazlayıp pişpişleyeceksiniz. Bu da bir seçenek.
Ayrıca, kumar içki şiddet yoksa hakaret denen şey karşılıklı yapılıyor genelde. Patolojik bir vaka değilse hakaret konusunu çözebilirsiniz

Haklısın bu eski konu doğum oldu kizim neredeyse 2 yaşında ben battikca battim psikolojik sorunlar işimi kaybettim esimse doğum sonrası aylarca aramadı, yapayalnız bırakti, şimdi yine bir hafta oldu aramıyor sormuyor

Hamilelikten önce sorun vardı, hamile kaldınız, ikilemde kaldınız ama bosanmadiniz , çocuk 2 yaşına geldi ve hala dibe doğru gidiyorsunuz.

Bir yerde demişsiniz ya benim.tamam.sorunlu hayatım olabilir ama çocuğun niye olsun ki demişsiniz.

Iste burada çok fena yanılıyorsunuz. En büyük sorunları çocuklar çekiyor. Mutsuz anne baba catismasinin olduğu çatı cehennem gibidir.

Anne de giderek psikolojik olarak çöker ve yetersiz olmaya başlar.

Bir mesleğinin var , neden bir yerden baslamiyorsunuz , sizi bağlayan ne ?

Bir kaç sene sonra bebeğim 5 yaşında hala aynı yerdeyim diye yazacaginizin farkında misiniz ?

Abim le babam hoduk tekin değiller onlarla kendimi güvende hissetmiyorum , eşim benim bu halimi fark etmiş beni paramparça yapıyor, güzeller güzeli bir kizim var..onu erkeksiz nasıl koruyacağını, baba evinde şiddet gördüm , koca evinde, erkek şiddetinden korkuyorum kızımı koryamiyacagim

Elimde tıpa tıp aynısından var. Sonuç: boşanıyorum ...

Kızım için doğru yurtdışı benim içinse Türkiye

Konuda eşinizi ve ailesini yerden yere vurmussunuz kendi ailenizi övmüşsünüz. Nasıl değişti bu birden ?

Eşiniz şu an nerede ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…