cok agir konusmussunuz dogrularida söylemissiniz, ama hayat ne yazikki öyle pespembe olmuyor, evet hamile kaldim, cocuk istedim bunu kendim icin istedim, ve allah bana nasip etti, ömür boyu sorunlara gelince evet belki kendi hayatim icin cok zor olucak ama cocugumun hayati neden sorunlarla olucakmis anlamis degilim
Eş olarak seçtiğiniz kişi iyi bir eş iyi bir insan olamamış ,böyle bir insandan iyi bir baba modeli beklemeniz de çok yanlış. Sorunlu bir baba çocuğunuzun sadece hayatını zorlaştırır.cok agir konusmussunuz dogrularida söylemissiniz, ama hayat ne yazikki öyle pespembe olmuyor, evet hamile kaldim, cocuk istedim bunu kendim icin istedim, ve allah bana nasip etti, ömür boyu sorunlara gelince evet belki kendi hayatim icin cok zor olucak ama cocugumun hayati neden sorunlarla olucakmis anlamis degilim
aa canim sen de. Daha iki kisi anlasamazken 3. Bir bireyi mutsuz bir yuvaya getiriyorlar, ne var bundaİşte anahtar cümle.. Hatayı en başında yapmışsınız
Öncelikle insallah hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız . Anladığım kadarıyla ailenizden uzaksınız, ailenize olan bu kızgınlığı nedir anlayamadım ? Nasıl bi terbiyesizlik buEsimle cok uzun zamandir mutsuzum, gerek ailesi gerek kendisi son derece kirici davranislarda bulundular ve sogudum..bosanmak la bosanmamak arasinda gidip geliyordum ama bu sirada anne olma hevesim agir basti ve hamileyim..hamileligimin baslangicinda sagolsun ailem yardimci oldu daha dogrusu annem.
Sonrasinda esimin anlayis ve destegine ihtiyacim oldu cünkü kendisinin ve ailesinin sayesinde yurtdisinda yapayalniz yasiyorum, bazen destek oldu ama sürekli degil..hamileligim süresince her zamanki gibi kavgalar eksik olmadi bugün kü gibi...artik sabrim tasti..gereksiz bir sekilde ailemi agzina aldi ne ailemin kalitesizligi kaldi ne sülalemin basiretsizligi. Ailemi adam edicekmis ve her türlü kfür hakareti layik gördü.
Su an cok caresizim ne yapicagimi bilmiyorum, herseyi birakip türkiyeye mi gitsem ailemin yanina dogumumu herseyimi orada yapsam, bir süre katlanip dogumdan sonra mi ayrilsam, yoksa kaderim deyip bu terbiyesizlige mi katlansam ama nereye kadar ? Nereye kadar devam edebilirim ben buna katlanmaya , akila ihtiyacim var..
Esimle cok uzun zamandir mutsuzum, gerek ailesi gerek kendisi son derece kirici davranislarda bulundular ve sogudum..bosanmak la bosanmamak arasinda gidip geliyordum ama bu sirada anne olma hevesim agir basti ve hamileyim..hamileligimin baslangicinda sagolsun ailem yardimci oldu daha dogrusu annem.
Sonrasinda esimin anlayis ve destegine ihtiyacim oldu cünkü kendisinin ve ailesinin sayesinde yurtdisinda yapayalniz yasiyorum, bazen destek oldu ama sürekli degil..hamileligim süresince her zamanki gibi kavgalar eksik olmadi bugün kü gibi...artik sabrim tasti..gereksiz bir sekilde ailemi agzina aldi ne ailemin kalitesizligi kaldi ne sülalemin basiretsizligi. Ailemi adam edicekmis ve her türlü kfür hakareti layik gördü.
Su an cok caresizim ne yapicagimi bilmiyorum, herseyi birakip türkiyeye mi gitsem ailemin yanina dogumumu herseyimi orada yapsam, bir süre katlanip dogumdan sonra mi ayrilsam, yoksa kaderim deyip bu terbiyesizlige mi katlansam ama nereye kadar ? Nereye kadar devam edebilirim ben buna katlanmaya , akila ihtiyacim var..
Canım kardwşim eğer ailen arkandaysa arkana bile bakmadan kaç hiç bir zaman huylu huyundan vazgeçmiyorEsimle cok uzun zamandir mutsuzum, gerek ailesi gerek kendisi son derece kirici davranislarda bulundular ve sogudum..bosanmak la bosanmamak arasinda gidip geliyordum ama bu sirada anne olma hevesim agir basti ve hamileyim..hamileligimin baslangicinda sagolsun ailem yardimci oldu daha dogrusu annem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?