Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Singrid soruyorum cevap gelmiyor düşünüyor heralde bende diğer üyeler daha iyi yanıt verir diye düşünüyorum yani adamın birden yakalanacagi besbelli iken hiç böyle huyları yokken niye bunu yapsın şortlu karşı komşu falan neyse şimdi bana insan acısını anlamıyor denecek diyecek belki konu sahibi de insan bi sorar yani delidinmi adam dellendinmi noluyor diye

Yani kaç yaşına gelmiş adam. Yaşla beraber zaten normalde de estetik durmayan cinsel organı iyice eciş bücüş olmuştur. Bi de ereksiyon halinde değilken iyice jelibon gibi bi şey olmuş. Kadın bunu görünce ne keyis alacak?
Bence adam yakın gözlüğünü takmış ve yerini arıyordu. Soru sahibi yanlış anladı.

Çocuk var mı? Hala aynı evde mi yaşıyorsunuz?
Hayir cocuk yok...evden gonderdim
Kocam bizim evimizin perdesini sadece karşı komsunun penceresini gorecek sekilde acmis pencereden bir kac adim geride sortu inik bir sekilde adeta karşıya gosteri yapiyordu. Karşı pencerenin onunde ku camlar asagiya kadar yani kadının evinin penceresinin onunde sandalye vardi.kadin orada mi duruyordu ve izliyordu veya izlemiyordu ama kocam resmen teshir yapiyordu diye dusundum.site oldugu icin pencereler yakin sayilir. Karsidaki kadin bir hayli acik kiyafetlerle geziyordu evin icinde.kocam onu izlemis ve buna curet etmis olabilir..

Hala aynı evde misiniz?

Evet sordum.inkar etti..gercekten bu yasandi..ben icerdeyim salona giriyorsunuz bu manzara.bir ara bilerek dava acayim diye mi yapti diye dusundum

Evet iste buna benzer durumlar veya yorumlar aklimi karistiriyor.sirt inik...cinsel organda inik ama boyle belini kivirarak onu sergiliyor..yazarken bile inanamiyorum bunu yasadigima
58 yasindaki kocanizin ilk vukuati oldugunu varsayarak soruyorum, (aramizda psikologlar var belki basligi gorurlerde bisey derler) teshircilik boyle aniden bas gösteren bir psikotik bozukluk mu? Yani siz bu adami onca senelik evlilik hayatinizda ilk kez mi boyle yakaladiniz? Cok sacma geldi niyeyse, inanmiyor degilim ama konuda rasyonel olmayan seyler var.

Sizin esinizle 2.evliliginiz mi?

Yani adamin bu huyunu bi anda edinmesi bana pek mumkun gelmedi.

O gunden sonra da iki kez aradi. Acmadim.simdi sadece avukatimla gorusuyor.karsima cikacak cesareti yok zaten ne diyebilir ki

Peki karşıda ki kadın senin 58 yaşındaki kocanın pörsümüş pipini napsın

Bencede dava açın diye yapmış o zaman çünkü bunu siz evdeyken yapmasının mantıklı tek aciklmasi yok yani teşhirci falan değil Demekki .Zaten ayrılmayalım diye ölüp ölüp dirilmiyorsa bellidir öyle olduğu .

Evet ikimizin de ikinci evliligi sadece bir kez gecen sene otel odasinin kapisinda da teshircilik mi yapti acaba diye dusundugum bir an olmystu.konduramamistim.Simdi cok netim hic suphem yok son yaptigindan.o zaman bir onceki de anlamlandi.orada da şortumu giyiyorum demisti.niye kapi onunde giyiyorsin disarida kadinlar otuuruyor ya gorselerdi i demistim.inanin konduramamistim o an.konduramaz ki insan

Peki şortunu indirmesinin gerekçesi neymis yani? Ay allah sabır versin
Koltukta oturuyordum kalkarken sortumu cektim dedi.ama ben bir kac saniye izledim onu.hic de oyle degildi resmen indirmiş sunum yapıyor gibiydi.inkar etti tabii.avukata da evimde istedigim gibi dolasirim demis.dolayli yoldan kabul etti aslinda bence...inkar ediyor tabii

İste ben de oyle dusundum ama evden giderken onume gecti engellemeye calisti.otur konuşalım abartiyorsun dedi...bilmiyorum...oyle bile olsa insan kendini ce adını bu duruma dusurur mu..belki de intikam aldi...ayrılmayacagimi dusunup beni cezalandirdi kucuk dusurerek aklinca

Ay zaten ikinci evlilik diyosunuz, muhtemelen çocuk da yok, çorbaya sibek düşmüş, çıkarıp içmeye devam edilmez artık, kaç senelik evlisiniz?

Her seyden, ozellikle kocanizin teshirciliginden bagimsiz, kadin kendi evinde nasil isterse oyle gezer. Bir de yazlik diyorsunuz, giyinmesine bile gerek yok

Yani mahkemede ispat nasıl olacak bunun kanıtı istenmeyecek mi orasını anlamadım birde bunun için beyan yeterlimi ? Eşimi böyle gördüm sapik bu adam boşanmak istiyorum mu oluyor .Gerçekten gari

Nasil yani karsi komsuyla karsilikli şeylerini mi gösteriyorlar di ,oha
Karsi komsuyu gormedim kocami gordum belki benim geldigimi gorunce kadin oturduğu yerden kalkti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…