Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Yazliktayiz izmurde.kislik evimiz istanbulda..istanbula gidince avukata gittim..olayin oldugu gun izmirde adliyeye gittim...sorunuzu mu anlamadım acaba
1 senedir cinsel ilişki yokmuş sadece bu bile ayrılma sebebi.

Evleriniz ne olacak 10 yıllık evlilikte ortak sayıldınız mı o evlere?

Hikaye bir türlü oturmuyor. Adamın daha önce vukuatı yoksa biranda boşanma kararı adliye vs çok fazla geldi. Yaşınızı da göz önüne alırsak çok ani verilmiş bir karar gibi. Bakın aa neden boşanıyorsunuz düşünün demiyorum ama burda ne olaylar dinledik kadınlar çok daha ağır şeyler yaşayıp önce evde dırup bunu bi anlamaya çalışıyor. Ha önceden böyle halleri vardı canıma tak dedi deseniz neyse.

1 senedir cinsel ilişki yokmuş sadece bu bile ayrılma sebebi.

Evleriniz ne olacak 10 yıllık evlilikte ortak sayıldınız mı o evlere?
20 yil evlilik.. ortak tabii...iste cinsellik olmayınca onu böyle birseye ben mi ittim dedim...sucluluk duyuyorum.o yuzden yazıyorum buraya benim göremediğim dusunemedigim seyler var mi diye

Soktayim birine anlatmak istiyor o an insan.bir de bosanmak istedim hemen igrendim cunku olan olaydan . Sebebini hic dusunmedim anlattim o an

Siz reşit değilsiniz herhalde.
Karakola boşanmak için başvuruyorsunuz. Sonra da avukatınız varken adliyeye gidip orada kadın memura içinizi döküyorsunuz. Zaten memurların da sizi dinlemek için çok zamanı vardı.
Gerçekten bu hikaye hiç olmadı. Daha sonra tekrar deneyin.

Yani bende buna benzer bir ruh haliyle okuyorum su an basligi.

Teshir olayinin dogru oldugunu varsayarak bakiyorum, diyorum ki bu adam 60 yasinda mi bi anda sapitti acaba beyninde bir sorun mu var (bunama vs gibi)

Sonra yazlik, kislik evler peydah oluyor ama gecen sene oteldeydik deniyor, ulkemin emeklilerini dusunuyorum, yazlik varken otel tercih edilebiliyorsa ortada belli bir zenginlik var demektir, bu durumdada acaba hic boyle bir olay (teşhir) olmadi ama mal sebepli bosanma davasi mi acilmaya calisiliyor diye aklima kurt dusuyor. Çünkü 60 yasinda sapik oldugunuzu iddia eden karinizdan bosanirken itibarinizi kurtarma adina ne var ne yok verirsiniz, burda ortada cocukta yok (2.evlilik soz konusu ve haliyle adamin mirascilari var belliki)

Yine iyi niyetli bakayim diyorum, kadin sadece hakki olani isteyecek olsa dahi karsida bunu vermeyecek pislik bir adam olabilir ve bu durum kadinin elini guclendirir diyorum.

Iyi niyetli ve aptal baktigimda hemen konuya inaniyorum ama.

Bu kk tüm iyi niyetimi aldi götürdü benim cunku bi insanin 60 yasinda bi anda sapiğa baglamasi kafama hic yatmiyor. (Mental saglik problemi yoksa)

Tabii baska sorunlarda vardi geceyarisi yazismalar...saygisizliklar..hic sorun yoktu da birden bosanmaya karar verdim degil..yukarida yazdim.gecen sene de bir otelde oda kapısının onunde sortunu indirir gibi yapmıştı...dedim disarida kadinlar oturuyor ya gorselerdi dedim o an konduramamistim ama sonradan o da anlam kazandi...yani konu donup dolasip miyom sebebi ile yaklasik bir yildir beraber olamayisimiza takiliyor....iste dedim ta yaptigina bir bahane ariyorum diye...belki de diyorum venim yuzumden oldu

Bu normal bır aldatma dedıgınızden daha beter . Sapıklık . Boşayın gitsın . Pısman olmayıp arsızca Kendı sapkınlıkları ıcın sıze sızın yüzünüzden olduğunu düşündüren adamla devam etmeyın .

Üstelik konu kocam teşhirci mi diye kendinin de inanmadığını anladığımız bir dille açılmış ve konu sahibi de kendini suçlama eğiliminde zaten. Buna rağmen alelacele boşanma davası açmaya gidilmiş.

Bosanmak icin gitmedim karakola..karakola sokla gittim.yolda dusunuyorum ne yapayim uzaklastirma mi alayim hemen bosanayim mi o an yasadigim soku gorseniz anlarsiniz.gercekten böyle yargilamayin.boyle bir manzarada olunca insan sok geciriyor

Bana biraz fikrinin olgunlasmasi icin (yani davada gerekli ve saglam kanitlar edinmek icin) buradan bilgi topluyor gibi geldi.

Olay dogrudur yalandir bilemem ama bi insanin 60 yasinda sapitmasi mantigima yatmiyor ya da hep sapik olup 60 yaşına dek farkedilmemesi.

Yok yani yatmiyor kafama bi turlu.

Mal ile ne ilgisi var...gecen sene bir otele gitmistik...yazligimiz sezonluk...bu yil oyle yaptik.gecen yil farkli bur yerde oteldeydik..ben yasadigimi anlatiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…