Eşimin Teshircilik sorunu mu var.Yardim edin

Ben durumu oldugu gibi anlatiyorum.olay bu

Mal ile ne ilgisi var...gecen sene bir otele gitmistik...yazligimiz sezonluk...bu yil oyle yaptik.gecen yil farkli bur yerde oteldeydik..ben yasadigimi anlatiyorum
Hanimefendi,

Kocanizla 20 yildir evlisiniz.

20 yildir son 2 senede boyle bir şüphenizin olusmasi hic mantikli degil.

Miyomunuzun olup cinsel hayatinizin bitmesi ile birlikte ustune esinizin sapitmasida mantikli degil.

Nasil 20 yildir adam sapik olduguna dair tek bir fire vermemis olabilir yahu???????

20 yılı farkli evlerde mi gecirdiniz? Nasil farketmezsiniz yahu bunu?

Gecen sene otele gidene dek insan icine eşli cikmadiniz mi ne yaptiniz?

Bakin hicbir sebebiniz yokken sadece paşa gonlunuz oyle istiyor diyede ayrilabilirsiniz ama bir insanin 20 yillik karisi, teshirci oldugunu 20 yil sonunda anladim diyorsa burda ben dahil herkes bi suphe eder, muhtemelen davanizi gorecek hakimde suphe edecek.

Acaba adami bi norolojiye mi goturseydiniz ki?

Ben sadece yasadigim olayi oldugu gibi anlattim.benim dusunemedigim fark edemedigim bakış acilari olabilir diye...yani olan olay teshir mi siz olsaniz ne yapardiniz.dogru olani mi yaptim diye siz kadin arkadslarimdan fikir almak istedim

İnanin farketmedim.hic anlamadim.arada boyle internet yazismalari oluyordu ama bir sekilde acikliyordu ..yok arkadasim vs diyirdu.geceyarisi bazen elinde telefon olurdu.tipik seyler ikna oluyordum iste bir sekilde dedim ya.bununla da evlilik mi biter diyordum .inanin hic hic hic farketmedim.Mesela bu da bir bakis acisi.bunu da duymak onemli sizden.vallahi fark etmedim capkinliklari flörtoz halleri vardi ama boylesini bu kadar net ilk defa yasadim..zaten sok olmamin su an psikolojik destek almamin sebebi o .20 yil boyle bir insanla mi gecti hayatim diyorum yoksa sonradan olur mu boyle seyler diyorum.kimbilir farketmedigim neler oldu diyorum diyorum diyorum o yuzden bu haldeyim

Bir yakınımın kocasının sapık olduğu ortaya çıktı. 20 yıllık evlilerdi. Sonra karısıyla konuşunca anladık ki kadın başından beri biliyormuş bunları. Söylediğiniz şey üst düzey sapıklık. Bunun hiç mi emaresini göstermez 60 yaşında adam. Hadi göstermedi insan kaç yıllık kocasını böyle görünce önce aklı gitti diye düşünür bence

Aynen sok gecirdim.karsimda baska biri vardi o an...anlasmazliklar olsa da insan kocasina saygi duyuyor guveniyor.guven olmasa zaten ayni evde nasil barinirsiniz.ben zaten onun bu yanini görünce korktum...korkuyorum.bnu bilip ayni evde yasamak da baska bir konu.tanidiginiz hanfendi cok cesurmus.ben yapamam diye bir de beni ikna etmesin diye actim davayi cunku bur kadin en azindan ben ikna olmaya acigim seviyor insan bur aliskanligi oluyir.bu bir bataksa saplanmak istemedim

Avukat degilim, onu belirterek baslayayim.

Ama bu iddiayla dava acarsaniz kanitlamakla yukumlu olursunuz ki keske yakaladiginiz an gizli gizli izlerken fotograf cekseydiniz, kullanabilir miydiniz bilemiyorum ama zaruri hallerde sanirim kullanilabilir boyle gizli cekilmis fotolar.

Ve yine bu iddiayla dava acar ve kanitlayamazsaniz, yüklü miktarlarda tazminat odersiniz diye düşünüyorum.

Sanirim avukatiniz sizi bu konuda yönlendiriyordur ama ben olsam bu kadar suphe içindeyken böyle bir iddiayi davama konu etmezdim, ha tabi elinizde saglam/inandirici kanit varsa surundurun o ayrı mesele.

Su son mesajinizdaki samimiyete inanarak konuya inandigimi ve uzuldugumu belirterek basliktan ayriliyorum ama ust mesajlarimda dedigim gibi keske bir psikolog uye gelse ve bir teshircinin yakalanip yakalanmayacagini (benim bildigim yakalanmak isterler) veya sonradan teshirci olunup olunamayacagini keske bize aciklasa.

Gecmis olsun, dilerim istediğiniz sonucu alarak bu evlilikten kurtulursunuz.

Konuştunuz mu bu konuyla ilgili? Ne dedi mesela
Ben sokla ne yapiyorsun sen perde acik dedim.yatiyordum kalkarken sortumu duzeltiyordum dedi ama oyle degil .ben bir kac saniye izledim once anlayamiyor insan ne yapiyor diye bir baktim böyle gozunde uzak gozlugu karsiya bakarak boyle indirmiş gosteriyor..ne aci bunlari yazmak

Cok tesekkur ederim samimi mesajiniz icin uzman bir görüş cok kiymetli olur benim icin haklisiniz.sevgiler

Gerçekten üzüldüm durumunuza. Daha önce de çapkınlıklar yapilmis bence siz sineye çekmissiniz gibi geliyor. Ama bu bardağı taşıran son damla olmuş. Bazen gençlikte aşkla falan insan bazı şeyleri gormeyebiliyor. Benim babamda da var maalesef. Annem çok şükür seneler önce ayrıldı. Geçen senelerde halamlar babaannem falan otururken babamın acik seçik video izlediğini fark ettim ki kendisi üst düzey çalışan biriydi öyle diyeyim. 70 yasinda adam... neyse yani bazı erkekler yaşlandıkça sapiklasabiliyor maalesef

İnanin acik secik film izlese sorun etmem.izliyordur da..ama karsi komsuya bunu yapmasi...dusunsenize gormesem tabii bu kadinla karsilikli yaptilarsa gecerli yani kafin izlediyse ve riza ile olduysa ben bilmeyecegim belki selamlasacagim kadinla..hadi kadin birseyin farkinda degil boyle birsey en azinda bir sure orada olacaginiz komsuya yapilir mi...bunu yapan kimlere neler yapmaz..demek gozu birsey gormuyor..o an ailem geldi aklima kuzenlerim yegenlerim var.boyle bir adam yillarca ailemizin icindeymis..neler oldu oldu mu onlara da uygunsuz dusunceleri yaklasimlari oldu mu...psikolojim alt ust

Beni de şok eden 10 kişinin içinde izlemesiydi o an ben utandım belki başkaları da anlamıştır diye. Daha önceki mesajları okumadım boşanmak istiyorum mu kendisi yani anlaşmalı boşanmaya yanaşır mi?

[
Bu sapıklıktan başka bişey degil boşanın gitsin başınızı yakar

Once evet dedi. Anlasma protokolu hazirlandi onun taleplerine ok dedim .sirf ayrilayim diye. İmzaya gelmedi..10 gundur avukatinin avukatimi aramasini bekliyoruz..uzatiyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…